Hopp til innhold
NAD M33 Stereoforsterker med streaming

NADM33Stereoforsterker med streaming

M33 er en ultimativ high-end stereoforstærker, som giver dig et hav af lækre trådløse features og driver selv den sværeste højtaler med overlegen lethed
stk49 998,-
Forventet på hovedlager mandag 05. oktober.
 Oppleves i
Midlertidig utsolgt
Bestil i dag. Vi sender din ordre, så snart varen er på lager.

Les mer:

Beskrivelse

NAD introduserer nå det nye ’flaggskipet’ i NADs Masters Series – streamingforsterkeren M33. Og dette er ikke småtteri! Som vår kollega og produktspesialist Thomas Holm fra NAD sa da han hadde hørt den: ”Denne forsterkeren er helt på toppen av listen over de beste integrerte forsterkerne jeg noensinne har hørt. Og det gjelder uansett type og uansett pris.”

M33 setter en ny standard for hvordan en NAD-forsterker kan lages, og samtidig en tydelig standard for en hvilken som helst Klasse D-forsterker på markedet. Forsterkeren bruker den nyeste state-of-the-art-teknologien som finnes globalt innenfor forsterkerdesign, og det hører man.

FIRMAET BAK HETER PURIFI - TEKNOLOGIEN KALLES ’EIGENTAKT’

Den nye NAD Masters M33 er den første integrerte forsterkeren i verden til å bruke en helt ny type analog Klasse D-teknologi som kommer fra firmaet Purifi. Purifi er et selskap som utvikler Klasse D-forsterkerplattformer og høyttalerelementer. Selskapet er nytt, og det er stiftet av tre av de største legendene i lydindustrien:

Bruno Putzeys fra Belgia – oppfinneren av Hypex og de “selvsvingende” forsterkerdesignene vi kjenner fra Hypex UcD og nCore-teknologiene som allerede brukes i mange av NAD-forsterkerne våre. Lars Risbo fra Danmark er den andre av grunnleggerne. Lars oppfant Equibit-teknologien sammen med Peter Lyngdorf – noe som muliggjorde ‘fødselen’ av verdens første fulldigitale forsterker i 1998, kalt TacT Millenium. Lars har over 40 patenter innen digital forsterkerteknologi, og han har samarbeidet med bl.a. Texas Instruments i mange år før han kastet seg over Purifi.

Sist men ikke minst er Peter Lyngdorf også en del av fundamentet under Purifi. Peter regnes av mange som en levende legende i bransjen – en legende som har hatt en del merkevarer under vingene sine opp gjennom årene. HiFi Klubben, NAD, DALI, Gryphon, Snell Acoustics, Lyngdorf Audio, Steinway Lyngdorf og nå også Purifi er eksempler på merkevarer som alle enten er startet, eid eller har vært eid av Peter. 

Mer bilder av NAD M33

NAD M33 Stereoforsterker med streaming

Tilbehør til NAD M33