Hopp til innhold
NAD C 399 er toppmodellen i Classic-serien, og den gir deg hi-fi-prestasjoner på et nivå du aldri har sett før i denne prisklassen.
stk24 998,-
Forventet på lager mandag 3. april 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

NAD C 399 – avansert stereoforsterker med 2 x 180 watt, Hypex nCore teknologi, fantastisk lydkvalitet og mulighet for innebygget Bluesound og Dirac romkorreksjon

NAD C 399 er toppmodellen i Classic-serien, og med sin eksklusive Hypex nCore -teknologi leverer den prestasjoner på et nivå du aldri har sett før i denne prisklassen. Hver eneste krone har gått til nyttige funksjoner og lydkvalitet fra aller øverste hylle. Her får du alt du trenger for lydopplevelser i high-end klassen fra både musikk og TV, og med NAD sin geniale MDC2-innbyggingsmoduler kan det bli enda bedre, uten at du får ekstra apparater i stua.

Bluesound har lenge vært anerkjent som et av de beste trådløse musikksystemene på markedet for streaming og multirom, og det krever bare en skrutrekker og noen minutter å bygge det inn i din C 399 med BluOS-innbyggingssmodulen. Da har du all verdens trådløs musikk rett under fingerspissene på telefonen, og du får i tillegg Dirac-romkorreksjon og mulighet for stemmestyring med på kjøpet. Med denne kombinasjonen er du klar til å løse nesten hvilken som helst musikalsk utfordring til toppkarakter.

Eksklusiv Hypex nCore-teknologi for suveren lydkvalitet

NAD C 399 leverer en helt fantastisk lydkvalitet takket være forsterkerteknologien Hypex nCore. Denne har tidligere bare eksistert i den kostbare Masters-serien, men nå har den også funnet veien til Classic-serien. Her får du utrolig lav forvrengning og krefter nok til å drive de aller fleste høyttalere på markedet i overlegen stil. Hypex nCore-forsterkermodulene får massevis av ros og anerkjennelse fra hele verden, men NADs ingeniører er ikke fornøyde med å bare implementere ferdig hyllevare i produktene sine. Derfor har de designet alt rundt forsterkermodulene selv, alt fra en spesialbygget strømforsyning til inngangstrinn og print-layout.

Med sine 2 x 180 watt spiller C 399 med større overbevisning, mer punch og mer kontroll enn noe annet du tidligere har kunnet få i denne prisklassen. Hypex nCore-modulene i kombinasjon med en fremragende DAC og volumkontroll gjør at du får en helt overlegen lydkvalitet. Her kan du være sikker på at forsterkeren din gjengir hver eneste lille detalj i musikken med ekstrem presisjon, uten at lyden oppleves for klinisk eller overdrevent analytisk. DAC-chipepen er en 32-bit ESS Sabre 9028 Pro - akkurat den samme som sitter i den kostbare NAD M33 -forsterkeren fra Master-serien.

Lettvinn TV-lyd i toppkvalitet og toveis Bluetooth

HDMI-indgangen med eARC gir deg mulighet til å tilkoble TV-en via en enkelt HDMI-kabel og dermed få TV-lyden over på anlegget i optimal digital kvalitet. Forsterkeren vil automatisk skru seg på sammen med TV-en i tillegg til å velge riktig inngang, og du kan styre volumet på anlegget med din eksisterende TV-fjernkontroll. Dette er litt av en NAD-spesialitet i hi-fi-verdenen, og når du først har prøvd det, er det vanskelig å klare seg uten.

Med den smarte toveis Bluetooth-funksjonen kan du velge om du vil spille trådløs musikk fra telefonen på forsterkeren, eller om du vil spille trådløst fra forsterkeren til et par trådløse Bluetooth-hodetelefoner. Perfekt for de øyeblikkene når du vil lytte til favorittalbumet uten å forstyrre resten av huset.

OBS: C 399 kan kun utvides med MDC2 innbygningsmoduler. Eldre MDC-moduler er ikke kompatible.

Test av NAD C 399

Mer bilder av NAD C 399

NAD C 399 Integrert forsterker

Høydepunkter

 • Basert på eksklusiv Hypex nCore forsterkerteknologi
 • Svært ren og detaljert hi-fi-lyd med høy råstyrke
 • HDMI til digital TV-lyd med auto på/av og volumkontroll via fjernkontroll
 • To innganger for utvidelsesmoduler, f.eks. Bluesound streaming/multirom og Dirac romkorreksjon
 • Toveis Bluetooth-funksjon inkl. aptX HD
Hallvard Storslett Nilsen
Kristiansand
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Hallvard Storslett Nilsen

Vår
Ekspertvurdering

 • Basert på eksklusiv Hypex nCore forsterkerteknologi
 • Svært fyldig og detaljert hi-fi-lyd med høy styrke
 • HDMI/eARC for optimal digital TV-lyd inkl. auto på/av og volumkontroll via TV-fjernkontroll
 • To innganger for MDC2 utvidelsesmoduler, f.eks. Bluesound streaming/multirom og Dirac romkorreksjon
 • Dedikert RIAA/platespillerinngang (MM)
 • Toveis Bluetooth-funksjon inkl. aptX HD
 • Høykvalitets tilkobling for hodetelefoner på fronten

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor150
ForsterkerteknologiKlasse D
Forvrengning0,02%
Signal-støy-forhold95 dB
Utgangseffekt 4 ohm180 watt
Utgangseffekt 8 ohm180 watt

Anmeldelser


4.7
19 anmeldelser
5
14
4
4
3
1
2
0
1
0
Peter
Norge
2 dager siden
Peter
Norge
Tor
Norge
3/8/2023
Tor
Norge
Tor
Norge
3/8/2023
Tor
Norge
Ed
Nederland
3/6/2023
Ed
Nederland
Raymond
Norge
3/4/2023
Raymond
Norge

Tilbehør til NAD C 399

DALI RUBICON 6 Gulvstående høyttaler
DALI RUBICON 6
Gulvstående høyttaler
44 996,- / par

Anbefalte produkter