Hopp til innhold
Philips
OLED-TV

Philips Ambilight TV OLED909

69 990,-stk
Skjermstørrelse
77"
Forventet på lager fredag 19. juli 2024
High-end 4K OLED-TV med eksklusivt B&W høyttalersystem, Ambilight Next Generation og fabelaktig billedkvalitet. Så bra kan det gjøres i dag!

Les mer:

Beskrivelse

Philips OLED909 – 4K high-end OLED-TV med fantastisk billedkvalitet, Ambilight Next Generation og eksklusivt Bowers & Wilkins høyttalersystem

 • 4K OLED-TV med P5 AI Perfect Picture processor
 • Integrert lydsystem fra Bowers & Wilkins
 • Ambilight Next Generation
 • Perfekt sortnivå, og meget høy lysstyrke for et OLED-TV
 • Dolby Vision

OLED909 er et high-end 4K OLED-TV, som både på bilde- og lydsiden er blant markedets absolutte toppmodeller. OLED+ betegnelsen fra Philips forteller også at du her får en TV-opplevelse utover det vanlige. Kombinasjonen av et eksklusivt OLED-panel, avansert P5 AI Perfect Picture processor og et spesialutviklet 3.1-kanals høyttalersystem fra Bowers & Wilkins er ikke hverdagskost uansett prisklasse.

Ambilight Next Generation – et fantastisk fargespill i din stue

Prikken over i-en er det spennende 4-sidede Ambilight-systemet, som via lysdioder på TV-ens sider belyser bakveggen i et fantastisk fargespill, som matcher begivenhetene på skjermen. Hvis du har TV plassert tett på bakveggen, kan du her glede deg til en bokstavelig talt helt ny TV-opplevelse, hvor skjermbilde og Ambilight suger deg helt inn i stemningen. Hvis du likevel foretrekker det klassiske TV-bilde, kan du justere funksjonen til diskret hvitt lys eller skru Ambilight funksjonen helt av.

På OLED909 er Ambilight forfinet ytterligere med flere selvstendige LED-lyskilder, som enda mere presist kan matche skjermbildet. Det gir en totalopplevelse på et helt nyt nivå, og derfor har Philips døpt funksjonen ”Ambilight Next Generation”.

Eksklusiv TV-lyd fra Bowers & Wilkins

OLED909 er utstyrt med et eksklusivt lydsystem fra den verdenskjente engelske hi-fi-høyttalerprodusenten Bowers & Wilkins. Den integrerte soundbaren under skjermen rommer et komplet 3.1-kanals system med høyre, venstre, center og bass. Det samlede resultat er en usedvanlig god lydopplevelse med en klar og detaljert gjengivelse av dialog, selv ved lav lydstyrke. Hvis du vil ha enda mere og bedre bass, kan du koble til en separat aktiv subwoofer.

Eksklusiv og avansert billedbehandling med P5 AI Perfect Picture

Den eksklusive og avanserte P5 AI Perfect Picture billedbehandling sørger for at også ikke-UHD billedkilder (HDTV, Blu-Ray m.m.) blir oppskalert og behandlet optimalt og intelligent, så skarphet, detaljer og farger presenterer seg i en fantastisk kvalitet på skjermen. Google TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke med nye og spennende Smart TV-funksjoner. Du får også mulighet for å stemmestyre TV-en via Google Assistant og Amazon Alexa.

OBS: HiFi Klubben anbefaler fremdeles å koble til et sett aktive høyttalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlegg, så lyden kan leve enda bedre opp til den flotte billedkvaliteten.

OLED909 fås i sort metalfinish (Smoke Black). Integrert Bowers & Wilkins høyttalersystem medfølger.

OLED – en annerledes og lekker TV-opplevelse

I en OLED-skjerm er der ingen bakbelysning bak panelet, som på de konkurrerende LED/QLED-TV. På OLED er det de enkelte billedpunkter (pixels), som sender lys, og det gir muligheten til både superflatt design, lavt energiforbruk, perfekt sortnivå og ultrarask responstid.

I motsetning til LED/QLED-TV kan OLED gjengi rent sort, fordi du her kun skal slukke de riktige pixels for å få kullsort. OLED har til gjengjeld ikke fullt så høy lysstyrke som de beste QLED-skjermene, og de føler seg derfor best hjemme i rom hvor der er noenlunde kontroll over bakgrunnsbelysningen. Det bør du ta med i betraktningen om du har en veldig lys stue. Du er alltid velkommen til rådføre deg med HiFi Klubben, hvis du er i tvil om den ene eller andre type TV er best til dit behov.

Google TV med Chromecast built-in – et uendelig univers av streaming

Chromecast er en genial funksjon, som følger med Google TV-plattformen. Med Chromecast innebygget i TV-en kan du via smarttelefonen eller en tablet streame lyd og bilde fra de utallige online-tjenester, som allerede støtter funksjonen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du velger bare TV-en som medieavspiller inne fra din mobile app – så vises det på storskjermen, mens du styrer det alt fra telefonen din (både Android og iOS).

Det virkelig smarte er spesielt at appen ikke engang behøver å være innebygget i TV-en. Så lenge Chromecast støttes av mobilenheten din, kan du bruke funksjonen. Det gir deg drastisk mange flere muligheter enn på andre Smart TV-plattformer. Du kan også speile Google Chrome-vinduer trådløst fra Mac/PC på TV-en.

Med Chromecast funger smarttelefonen/tableten som fjernkontroll i stedet for medieavspiller, på samme måten som f.eks. Spotify Connect. Selve avspillingen av mediene skjer direkte fra TV-en via nettverket ditt. Det gir deg langt bedre batteritid, og om du f.eks. har sett en halv film på Netflix på vei hjem på toget, kan du sette den på pause og lynraskt gjenoppta avslipningen på TV-en når du setter deg i sofaen eller godstolen foran tv.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimere spillopplevelsen din. Da går bildesignalet utenom flere av TV-ens innebyggede prosessorer, og du oppnår en lynhurtig og glidende respons akkurat som på din PC-skjerm.

På QLED908 får du Philips’ fineste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1 funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120) og G-SYNC. Med Philips’ egen Game Bar har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som eier av OLED909 kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet, inklusivt et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

OLED909 har innbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støyfritt digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital billedkvalitet. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 4K OLED-TV med P5 AI Perfect Picture processor
 • Ambilight Next Generation
 • Integrert lydsystem fra Bowers & Wilkins
 • Vanta Black Polarizer antirefleks skjerm
 • Meget høy lysstyrke for et OLED-TV
 • Perfekt sortnivå
 • Eksklusivt ultraslankt metaldesign
 • Dolby Vision
 • Fjernkontroll med trykknapper og innebygget mikrofon til stemmestyring
 • Mange avanserte gaming funksjoner inkl. VRR og 4K/120Hz
 • To HDMI-innganger er HDMI 2.1 kompatible
 • Calman Ready
 • Dreibar fot (på 65” og nedover)

Begrensninger

 • Ikke direkte skjermspeiling fra/til telefon
 • Ikke Apple AirPlay
 • Noen QLED-alternativer har enda høyere lysstyrke
 • Ikke pause/opptaksfunksjon eller dobbelte TV-tunere
 • Ikke separat tilkoblings boks
 • Ikke HDMI 2.1 på alle HDMI-inngangene

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermteknologi OLED
HDR-Formater Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Bildeprosessor P5 AI Perfect Picture Engine
Game modeJa
Full / edge backlightDirect LED

Anbefalte produkter