Hopp til innhold
Pro-Ject
Platespiller

Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB

5 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Gjør stas på både øyne, ører og vinyl med flotte farger, elegant transparent akryltallerken og eksklusiv tonearm i karbonfiber.

Les mer:

Beskrivelse

Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB – seriøs hi-fi-platespiller med stilig akryl-platetallerken, eksklusiv tonearm i karbonfiber, enkel betjening og mange flotte farger

 • Flott, transparent platetallerken i akryl
 • Eksklusiv tonearm i karbonfiber
 • Elektronisk hastighetsveksler, 33/45 omdr/min
 • Klar til bruk med støvdeksel og fabrikkmontert Ortofon 2M Red pickup
 • Mange flotte farger
Debut Carbon DC Esprit SB er en solid hi-fi-platespiller som umiddelbart tiltrekker seg oppmerksomhet med den flotte finishen og den stilige platetallerkenen i tung, transparent akryl. Her yter du den elskede vinylsamlingen din full rettferdighet, samtidig som platespilleren med de mange flotte fargemulighetene er en fryd for øyet hos både deg selv og gjestene dine.

Mekanikken er solid og gjennomtestet, og samtlige komponenter er av høy kvalitet. Dette gjelder ikke minst den eksklusive karbonfiber-tonearmen, som er et svært uvanlig syn i denne prisklassen. Her i SB-generasjonen får du også den smarte elektroniske ’Speed Box’-hastighetsveksleren, slik at du ikke lenger trenger å løfte av platetallerkenen og flytte reimen manuelt hvis du har lyst til å spille en singel. Alt i alt er dette en seriøs løsning som lover både lang holdbarhet, enkel betjening og god lydkvalitet til en overkommelig pris.

Klar til bruk fra esken
Det følger med en svært god Ortofon 2M Red MM-pickup som er montert og klar til bruk fra fabrikken. Når nålen er slitt, så kan du kjøpe en ny nålemodul separat, slik at du sparer både penger og strev. Du kan også velge å oppgradere 2M Red med en nål fra Ortofons enda mer eksklusive 2M Blue-pickup.

Debut Carbon DC Esprit SB fås med høyglanslakkert finish i sort, hvit, lys grå, lilla, gul og rød, samt ekte valnøttfiner mot en tilleggspris. Støvdeksel og fabrikkmontert pickup medfølger.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Vi kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-Ject i tillegg til de som er vist på hjemmesidene våre. Kontakt din lokale butikk for mer informasjon.

Raffinerte tekniske detaljer tvers gjennom
Debut Carbon DC Esprit SB er en gjennomført kvalitetsplatespiller med tekniske løsninger på virkelig seriøst nivå. For eksempel er tonearmen og pickup-huset laget i ett enkelt stykke karbonfiber – et svært stivt, sterkt og resonansdødt materiale som du vanligvis bare ser i vesentlig høyere prisklasser.

Den spektakulære platetallerkenen i transparent akryl er tung og resonansdempende, og den nyutviklede, superpresise motoren er effektivt mekanisk avkoblet fra plinten med et raffinert TPE-gummioppheng, slik at lyden ikke forringes av vibrasjoner.

Kabeltilkoblingen foregår på forgylte phonokontakter med jordskrue, så her har du mulighet til å oppgradere den inkluderte signalkabelen til en bedre type. Siden lydsignalet fra pickupen er ekstremt svakt og derfor ekstra følsomt for støy og brumming, så er det all grunn til å beskytte det så mye som mulig. Dette kan du gjøre med en god kabel som er laget spesielt til dette formålet, fra for eksempel AudioQuest.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Eksklusiv finish i høyglanset lakk eller ekte trefiner
 • Tung og resonansdød platetallerken i akryl
 • Klar til bruk med fabrikkmontert Ortofon 2M Red pickup
 • 8,6” tonearm i karbonfiber
 • Superstabil DC-strømforsyning
 • Elektronisk veksling mellom 33/45 omdr/min
 • Støvdeksel medfølger
 • Erstatningsnål til den inkluderte pickupen kan kjøpes separat
 • Mange flotte farger

Begrensninger

 • Ikke integrert RIAA-forsterker
 • Ingen start/stopp-automatikk
 • Noen alternativer har mer fleksible muligheter med tanke på finjustering og pickupvalg

Tilbehør til Pro-Ject Debut Carbon DC Esprit SB

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Hastighet33, 45, 78
PickuptypeMoving Magnet
PickupOrtofon 2M RED
RIAA-forforsterkerNei
Effektiv tonearmlengde8,6"
Effektiv armvekt6 g

Anbefalte produkter