Hopp til innhold
Pro-Ject
Platespiller

Pro-Ject The Classic Evo (w. Quintet Red)

17 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Lyd i nåtidens toppklasse med designet til fortidens legender. Denne audiofile luksusmodellen leverer alt det beste til vinylopplevelsene dine!

Les mer:

Beskrivelse

Pro-Ject The Classic Evo – eksklusiv, audiofil hi-fi-platespiller i lekkert, klassisk design

 • Klassisk design med eksklusiv finish i ekte trefiner
 • 9” sandwich-tonearm i karbonfiber/aluminium
 • Kjøreklar med fabrikkmontert Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickup
 • Elektronisk veksling mellom 33/45 omdr/min
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger
The Classic Evo er en unik platespiller som kombinerer et klassisk design med en rekke avanserte tekniske løsninger som vil gi deg mange år med uforglemmelige musikkopplevelser. Den er en videreutvikling av den kritikerroste og EISA-belønte The Classic, og den stilrene og enkle rammen i ekte tre sender tankene tilbake til de legendariske high-end-klassikerne fra vinylens storhetstid.

Den mest markante forbedringen i forhold til originalen er den nye platetallerkenen som består av en hovedtallerken som hviler på en undertallerken som igjen drives av drivreimen. Chassiset er tyngre og kraftigere, og i denne utgaven får du også elektronisk ’Speed Box’-veksling mellom 33/45 omdr/min, slik at du ikke lenger trenger å flytte reimen med fingrene når du vil spille en singel.

Kjøreklar på den audiofile luksusklassen med Ortofon Quintet Red MC-pickup
The Classic Evo leveres klar til bruk med en eksklusiv Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickup. I kombinasjon med den perfekt matchende tonearmen og det fjellstø chassiset kan denne audiofile pickupen hente detaljer ut av de elskede platene dine som du ikke ante at var der. Gled deg til å oppleve hvor bra platesamlingen din faktisk låter!

The Classic Evo fås med eksklusiv finish med ekte trefiner i valnøtt eller eukalyptus. Støvdeksel og tonearmkabel (Connect it E) er inkludert.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den gratis på platespilleren din. Vi kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-Ject ut over de som vises på hjemmesidene våre. Kontakt din lokale butikk for mer informasjon.

En solid, lett og resonansfri tonearm  
The Classic Evo er utstyrt med en eksklusiv tonearm der selve armrøret er en konisk sandwich-konstruksjon i karbonfiber og aluminium. Karbonfiber er valgt for stivhet og respons, aluminium for enda bedre demping. Opphenget er en ultra-lavfriksjons zirkon-nåleforing i kombinasjon med et dyrt, japansk kulelager som sikrer tonearmens frie bevegelse.

Motvekten er resonansdempet med TPE (Thermo Plastic Elastomers), en løsning opprinnelig utviklet av danske Ortofon. Tonearmen kan justeres for både azimuth og loddrett sporingsvinkel, og du kan kjøpe motvekter separat som tillater bruk av pickuper på helt opptil 25 gram.

Den medfølgende Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickupen er av svært høy kvalitet, men den gode dempingen og mellomtunge vekten på tonearmen tillater også en lang rekke alternative MC-pickuper på markedet, hvis du vil ha enda bedre lydkvalitet.

Dobbelt plint kveler vibrasjoner
En av de virkelig eksklusive løsningene på the The Classic Evo er den doble plinten. Motoren er montert på selve den tunge og resonansdempende MDF-plinten, mens tonearmen og platetallerkenen er festet til en massiv aluminiumsplint som flyter på seks TPE-kuler, som effektivt isolerer alle vibrasjoner fra motoren.

Platetallerkenen er stor og tung for ekstra stabil rotasjon. Den er laget som en raffinert sandwich-konstruksjon der den TPE-dempede hovedtallerkenen hviler på en tilsvarende TPE-dempet undertallerken som drives av reimen. Dette gir en svært effektiv mekanisk avkobling som motvirker støy og vibrasjoner.

Senterforingen er laget i Teflon, herdet stål og messing for å oppnå ultrapresise og friksjonsløse kontaktflater. De tre føttene er effektivt dempet og kan naturligvis høydejusteres, slik at du uten problemer kan oppnå en perfekt vannrett posisjonering av platespilleren.

Kabeltilkoblingen foregår på forgylte RCA-kontakter med jordingsskrue, slik at du har mulighet til å oppgradere den medfølgende signalkabelen til en bedre type hvis du ønsker det.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Klassisk design med eksklusiv finish i ekte trefiner
 • 9" sandwich-tonearm i karbonfiber/aluminium
 • Kjøreklar med høykvalitets Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickup
 • Elektronisk veksling mellom 33/45 omdr/min
 • TPE-resonansdempet platetallerken med undertallerken
 • Dobbel, vibrasjonsdempende plint
 • Høydejusterbare TPE-dempede føtter
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger

Begrensninger

 • Ingen start/stopp-automatikk
 • Krever RIAA-forsterker med MC-innstilling
 • Ikke motor i separat hus
 • Nålemodul på den inkluderte pickupen kan ikke byttes ut alene

Reviews

Tilbehør til Pro-Ject The Classic Evo (w. Quintet Red)

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Hastighet33, 45
PickuptypeMoving Coil
PickupOrtofon Quintet Red
RIAA-forforsterkerNei
Effektiv tonearmlengde9"
Effektiv armvekt13,5 g

Anbefalte produkter