Hopp til innhold
Pro-Ject
Platespiller

Pro-Ject X1

9 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

EISA-belønt, audiofil platespiller med eksklusiv finish og toppkvalitet tvers gjennom. Leveres klar til bruk med pickup.

Les mer:

Beskrivelse

Pro-Ject X1 – EISA-belønt hi-fi-platespiller i eksklusivt design

 • Eksklusiv finish i høyglanset lakk eller ekte trefiner
 • Klar til bruk med fabrikkmontert Pick it S2 MM-pickup (Ortofon)
 • 8,6” tonearm i karbonfiber/aluminium
 • Elektronisk veksling mellom 33/45 omdr/min
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger
X1 er en eksklusiv, EISA-belønt og svært god platespiller som er fylt til randen med avanserte tekniske løsninger. Med det lekre og stilrene designet kan X1 bli en perle i innredningen din, uten at den legger beslag på all oppmerksomheten. Hvis du virkelig mener alvor med vinyl, og det samtidig gjerne skal se bra ut, så er X1 et fremragende valg.

Plinten er lakkert med hele åtte lakkstrøk for en ekstra dyp og lekker finish. Alternativt kan du velge den utrolig elegante utgaven i ekte valnøttfiner. Brukervennligheten er også på topp. Her får du nemlig elektronisk ’Speed Box’-veksling mellom 33/45 omdr/min, slik at du ikke trenger å flytte reimen manuelt med fingrene, som på mange andre high-end-platespillere.

X1 vant den prestisjetunge EISA-prisen for 2019-2020 som ’Best buy’-platespiller. Dette er et bevis på at du får uvanlig mye kvalitet for pengene her.

Kjøreklar og fleksibel
X1 leveres klar til bruk med en høykvalitets fabrikkmontert Pick it S2 MM-pickup som legendariske Ortofon har utviklet og produserer spesielt til Pro-Ject. Når nålen er slitt, så kan du kjøpe en ny nålemodul separat (f.eks. Ortofon 2M Blue), slik at du både sparer penger, slipper å slite med å bytte hele pickupen og kanskje til og med oppgraderer lydkvaliteten.

Alternative motvekter kan kjøpes som ekstrautstyr, og med utallige muligheter for finjustering kan du optimalisere X1 til de aller fleste pickuper på markedet. Den inkluderte signalkabelen er av svært høy kvalitet, men kan byttes ut til en type hvis du skulle ønske det.

X1 fås med lakkert finish i sort høyglans, hvit eller ekte valnøttfiner. Støvdeksel, pickup og RCA-signalkabel medfølger.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Vi kan også levere en rekke andre produkter fra Pro-Ject i tillegg til de som er vist på hjemmesidene våre. Kontakt din lokale butikk for mer informasjon.
Resonanser ingen adgang
Plinten på X1 er laget i tung og resonansdempende MDF, som gir en urokkelig stabil base for de øvrige komponentene. Den ultra-støysvake motoren er mekanisk avkoblet fra chassiset med et presisjonstunet TPE-belte, og hastigheten styres elektronisk fra en innebygget DC/AC-generator, som sammen med ’Speed Box’-kontrollen gir en svært ren og stabil strøm til motoren.

Den solide akryl-platetallerkenen veier 1,5 kilo, noe som gjør at den bidrar effektivt til å drepe resonanser og vibrasjoner, samtidig som den ser bra ut. De kraftige føttene i aluminium og TPE-gummi isolerer mot vibrasjoner fra underlaget, og de kan justeres i høyden, slik at du uten problemer får din X1 perfekt i vater.

Tonearmen er en eksklusiv og resonansdød sandwich-konstruksjon av karbonfiber og aluminium med pickup-hus og armrør bygget i ett. Basen er i aluminium for maksimal stabilitet, og du kan justere både azimut og loddrett sporingsvinkel for helt perfekt kontakt mellom nålen og platerillen. På den tunge plattformen får denne elegante armen virkelig mulighet til å leve ut hele potensialet sitt, uansett hvilken pickup du velger å montere på den.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Eksklusiv finish i lakk eller ekte trefiner
 • Tung og resonansdød platetallerken i akryl
 • Klar til bruk med fabrikkmontert Pick it S2 MM-pickup (Ortofon)
 • 8,6” tonearm i karbonfiber/aluminium
 • Elektronisk veksling mellom 33/45 omdr/min
 • Justerbare, TPE-dempede aluminiumsføtter
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger
 • Erstatningsnål til den inkluderte pickupen kan kjøpes separat
 • Håndbygget i Europa

Begrensninger

 • Ikke Pick it 2M Silver pickup
 • Ikke motor i separat hus
 • Ikke integrert RIAA-forsterker
 • Noen alternativer er enda tyngre konstruert

Reviews

Tilbehør til Pro-Ject X1

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Hastighet33, 45
PickuptypeMoving Magnet
PickupOrtofon 2M Silver
RIAA-forforsterkerNei
Effektiv tonearmlengde8,6"
Effektiv armvekt8 g

Anbefalte produkter