Hopp til innhold
Samsung
Neo QLED-TV

Samsung QE75QN900B

77 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Fantastisk 75” 8K Neo Quantum QLED-toppmodel med Full Backlight, Neural Quantum Processor, eksklusivt metalldesign og kun én kabel til skjermen!

Les mer:

Beskrivelse

Samsung QE75QN900B – 75” high-end 8K Neo Quantum QLED-toppmodel med Infinity Screen metalldesign, Full Backlight, Neural Quantum Processor og One Connect for kun én kabel til TV-en

 • Full Backlight 8K Neo Quantum QLED med Quantum Matrix Technology Pro og Ultimate 8K Dimming Pro
 • Neural Quantum Processor 8K
 • Eksklusivt Infinity Screen design og Eco Smart Control med solceller
 • Separat One Connect tilkoblingsboks med kun én diskret kabel til TV-en inkl. strøm
 • Kan monteres helt inntil veggen med Slim Fit veggfeste (ekstrautstyr)

Samsung QE75QN900B er en 75” high-end 8K Neo Quantum QLED-TV toppmodell med en svimlende 7680x4320 oppløsning. Her får du alt Samsung kan tilby av TV-teknologi, inkludert Full Backlight 8K antireflekterende bildepanel, Neural Quantum Processor 8K og egen One Connect-boks, som samler alle tilkoblinger inkludert strøm, slik at du kun trenger én enkelt diskret kabel til skjermen.

Metallrammen rundt skjermen er kun 2 mm tykk, så su i praksis ser på et bilde som går fra kant til kant (99 % screen-to-body ratio). Og via den smarte Slim Fit veggbraketten (ekstrautstyr) kan du montere TV-en helt flatt på veggen, akkurat som et maleri. En designdetalj som er med på å gjøre denne fantastiske TV-en prikken over i-en i boliginnredningen din.

Via eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos gjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en hjemmekino eller en matchende lydplanke som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Du kan også stemmestyre TV-en via fjernkontrollens mikrofon eller en separat smarthøyttaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjenesten tilbyr.

Samsung QE75QN900B er tilgjengelig i Stainless Steel metallfinish (rustfritt stål). Bluetooth-basert Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellene fungerer selv i stuebelysning og sparer både deg og naturen for unødvendige batterier. Tradisjonell infrarød fjernkontroll - for eksempel som supplement - kan kjøpes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler på det sterkeste å koble til en lydplanke, et sett med aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.

Neo QLED – en enda bedre TV-opplevelse

Neo QLED er en videreutvikling av LED-teknologien der lysdiodene som lager lyset til bildet har blitt omtrent 40 ganger mindre. Det gir plass til langt flere LED-pærer på det samme arealet, noe som gir langt bedre kontroll over både de lyse og mørke områdene av bildet. Du får bedre sortnivå og kontrast samt langt mindre "bleeding".

Den avanserte Neural Quantum Processor 8K QLED-prosessoren analyserer visuelle data og anvender 8K-data generert av 20 nevrale nettverk for å forbedre hver eneste synlige detalj i 8K-inndhold. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ tilpasser fargegjengivelsen og kontrastforholdet scene for scene, slik at du kan oppleve selv de fineste nyansene. Prosessoren oppskalerer alt bildemateriale til 8K så du alltid utnytter det fantastiske bildepanelet optimalt, selv om det fortsatt er begrenset hva som finnes på markedet av ekte 8K-materiale.

På Samsung QN900B-serien er bakbelysningen uført som Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på mange billigere TV-er. I kombinasjon med den raffinerte Ultimate 8K Dimming Pro funksjonen gir det et sortnivå som ligger svært tett på OLED, samtidig som at du får en helt suveren briljans og lysstyrke.

One Connect for kun én kabel til TV-en

I QN900B har Samsung valgt å plassere alle tilkoblinger i en separat boks (One Connect). Her kan du koble til alle HDMI-kildene dine – for eksempel Blu-ray-spiller og spillkonsoll – samt USB-lagringsmedier. Den optiske digitale lydutgangen finner du også her.

Fra boksen trenger du bare å trekke den medfølgende dedikerte kabelen for å overføre både signaler og strøm videre til TV-en. Det gir et ryddig og elegant uttrykk i stuen hvis du har TV-en hengende på veggen. Bruker du det medfølgende bordstativet kan du få en helt skjult kabelføring. Selve boksen kan plasseres ute av syne, for eksempel i et TV-møbel eller et skap. Du kan også på elegant vis montere boksen diskret på baksiden av bordstativet. Kabel i 0,3 og 2,5 meters lengde medfølger, 5 meter fås som ekstrautstyr.

Ambient Mode – gjør TV-en til en aktiv bilderamme

Ambient Mode er en smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret over synet av en stor, sort firkant når TV-en ikke står på. Med Ambient Mode kan bildepanelet brukes aktivt på forskjellige måter, for eksempel til å etterligne tapetet eller veggstrukturen, eller eventuelt til å vise bilder, tid/vær eller andre ting, som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en er helt avslått. Derfor kan funksjonen selvfølgelig slås av og på som du vil.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du en spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en via HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimalisere din spillopplevelse. Da går bildesignalet rundt flere av TV-ens innbyggede prosessorer, og du oppnår en lynrask og glidende respons akkurat som på en PC-monitor.

På QN900B får du Samsungs beste versjon av Game Mode inklusive HDMI 2.1- funksjonene VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du også et komplett kontrollpanel dedikert utelukkende til gaming.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming

Som eier av QN900B kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet

Opptak- og pausefunksjon med USB – se TV når det passer deg

Med QN900B kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen fordi du ikke lengre trenger å sitte klar i sofaen når sendingene starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er QN900B utstyrt med doble TV-tunere, slik at du kan gjøre opptak av én sending samtidig som du ser på en annen. Vær likevel oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke gjøre opptak fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt

QN900B har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner-boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Full Backlight 8K Neo Quantum QLED med Quantum Matrix Technology Pro og Ultimate 8K Dimming Pro
 • Neural Quantum Processor 8K
 • Eksklusivt Infinity Screen design og Eco Smart Control
 • Separat One Connect tilkoblingsboks med kun én diskret kabel til TV-en inkl. strøm
 • Mange avanserte gaming-funksjoner
 • Kan monteres helt inntil veggen via Slim Fit veggfeste (ekstrautstyr)
 • Svært høy lysstyrke
 • Alle HDMI-inngangene er HDMI 2.1 kompatible
 • Pause/opptaksfunksjon med doble TV-tunere
 • Innebygget mikrofon i fjernkontroll for stemmestyring

Begrensninger

 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit veggfeste er ekstrautstyr
 • Begrenset mengde ekte 8K-materiale på markedet (enda)

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 8K Ultra HD
Skjermteknologi Neo QLED
HDR-Formater HDR10+, HLG, HGiG
Skjermoppdatering 100 Hz
Bildeprosessor Neural Quantum Processor 8K
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Anbefalte produkter