Hopp til innhold
3 190,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Trodde du at ekte head-fi var forbeholdt hodetelefoner i full størrelse? Tro om igjen – Sennheiser leverer det også i øreproppformat!

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser IE 300 – avanserte in-ear head-fi hodetelefoner med lyd i luksusklassen

 • Fremragende hi-fi lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelsene
 • Kabel kan skiftes ut til en annen type
 • Sikker og komfortabel passform med fleksible ørebøyler
 • Designet og bygget i Tyskland

Sennheiser IE 300 er avanserte in-ear head-fi hodetelefoner som setter nye standarder for lydkvalitet i denne prisklassen. Selv de minste detaljene glitrer krystallklart, bassen er dyp og fast og lydbildet er så stort og åpent at du normalt vil bli henvist til hodetelefoner i fullstørrelse for å finne en tilsvarende musikkopplevelser. Hvis du vil ha skikkelige head-fi opplevelser fra et par ørepropper, uten at prisen går til himmels, har du den ideelle løsningen her. 

Finish og byggekvalitet er i luksusklassen, og på tross av de bittesmå dimensjonene er IE 300 proppet med avansert Sennheiser-teknologi, som i stor grad er nedarvet fra IE 900. Eksempler på dette er en forenklet versjon av de fantastiske XWB-drivere (Extra Wide Band) og det patenterte resonanskammer-systemet som absorberer uønsket akustisk energi som ellers kunne maskert de avgjørende mikrodetaljene i lydbildet. Og det er nettopp her at en stor del av rominformasjonen – og dermed den magiske realismen –ligger gjemt.

Bygget for kvalitet og komfort 

Sennheiser IE 300 er ikke laget for å pace deg på løpeturen eller på treningssenteret. Den er derimot et fremragende alternativ når du vil ha lydkvaliteten fra et par fullstørrelses hi-fi-hodetelefoner uten å måtte slepe rundt på noe i den størrelsen. Dette kan for eksempel være på toget eller på kontoret, koblet til en laptop eller iPhone via en mobil D/A - konverter. 

Med en slik løsning kan du ta med deg high-end-opplevelsen nesten overalt, og for en ekte musikkelsker er dette en luksus som virkelig vil utgjøre en forskjell i hverdagen. En annen luksus som utmerker seg, er de medfølgende ergonomiske Comply -skumproppene. Disse former seg etter øregangene og gir perfekt tilpasning, noe som er en forutsetning for en perfekt lydopplevelse. Det flotte transportetuiet i ekte lær er prikken over i - en. 

IE 300 fås i sort finish. Transportetui medfølger.

Yter det beste – fortjener det beste

IE 300 er laget for å gi deg den fulle musikkopplevelsen fra enhver musikkinnspilling. Du kan godt koble den til en vanlig analog minijack-utgang på telefonen eller PC-en din, men dette vil ikke få ut hele lydpotensialet som disse in-ear-hodetelefonene er i stand til å prestere. Det kan bli mye bedre. Velg i stedet USB-utgangen, og koble til en mobil D/A-konverter (DAC), for eksempel en av DragonFly-modellene fra AudioQuest. Da går den bærbare musikken din utenom den støyende minijack-utgangen og sender den digitalt inn i en høykvalitets DAC som forvandler datastrømmen til ren glede i øregangene. Kvalitetsforskjellen er drastisk, og når du gjør det på denne måten, så vil du virkelig oppdage hvor gode IE 300 faktisk er. En DragonFly er ikke større enn en USB-pinne, så du kan uten problemer ta den med deg overalt hvor du vil nyte bærbar musikk i high-end-kvalitet. 

  

Sennheiser head-fi – tysk toppkvalitet 

Sennheiser er en av verdens ledende produsenter av både hodetelefoner og mikrofoner til alle tenkelige formål. Og når de bestemmer seg for å gå hele veien for å skape et produkt i absolutt verdensklasse, så kan du trygt forvente deg noe helt ut over det vanlige. Med hele det massive produksjonsapparatet deres i bakhånd har Sennheiser nemlig mulighet for å både designe, produsere og montere alle komponentene in-house på et ekstremt høyt nivå. 

Derfor kjøper du ikke bare et par hodetelefoner – du kjøper et stykke industrielt design som ikke kan lages bedre med dagens teknologi. Resten av historien kan gåsehuden din fortelle når musikken strømmer inn i ørene dine i spektakulær kvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Fremragende hi-fi lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelsene
 • Kabel kan skiftes til en annen type
 • Sikker og komfortabel passform med fleksible ørebøyler
 • Forsterket kabel og plugg med forgylte kontaktflater
 • Designet og bygget i Tyskland

Begrensninger

 • Ikke trådløs avspilling
 • Ikke designet for sport og trening
 • Ikke kontroller på kabel eller ørepropper

Reviews

Tilbehør til Sennheiser IE 300

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, Head-Fi
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde6-20.000 Hz
Følsomhet124 dB
MikrofonNei
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv16 ohm
BluetoothNei
Drivertype/-størrelse7 mm - Dynamic driver

Anbefalte produkter