Hopp til innhold
10 990,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Trodde du at ekte high-end var forbeholdt hodetelefoner i full størrelse? Tro om igjen – Sennheiser leverer det også i øreproppformat!

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser IE 800 S – state-of-the-art in-ear-hodetelefoner med lyd i verdensklasse

 • Enestående åpen, naturlig og detaljert lyd
 • Håndbygget på Sennheisers egen fabrikk i Tyskland
 • Ripebestandig keramisk hus
 • Optimale i kombinasjon med en bærbar D/A-konverter
 • Eksklusivt transportetui følger med

IE 800 S er kompromissløse, håndbygde in-ear-hodetelefoner som setter helt nye standarder for lydgjengivelse i denne superkompakte kategorien. Selv de minste detaljene glitrer krystallklart, bassen er dyp og fast, og lydbildet er så stort og åpent at du umiddelbart glemmer både tid og rom. Dette er ekte high-end!

Finishen og byggekvaliteten har aldri sett bedre ut, og til tross for de bittesmå dimensjonene er IE 800 S fullstappet med avansert Sennheiser-teknologi. Eksempler på dette er en forbedret versjon av deres egne XWB-drivere (Extra Wide Band) og det patenterte D2CA-systemet som bruker to dempekamre for å absorbere uønsket akustisk energi som ellers kunne maskert de avgjørende mikrodetaljene i lydbildet. Og det er nettopp her at en stor del av rominformasjonen – og dermed den magiske realismen – ligger gjemt.

Bygget for kvalitet og komfort

IE 800 S er ikke laget for å pace deg på løpeturen eller på treningssenteret. Den er derimot et fremragende alternativ når du vil ha lydkvaliteten fra et par fullstørrelses hi-fi-hodetelefoner uten å måtte slepe rundt på noe i den størrelsen. Dette kan for eksempel være på toget eller på kontoret, koblet til en laptop eller iPhone via en mobil D/A-konverter.

Med en slik løsning kan du ta med deg high-end-opplevelsen nesten overalt, og for en ekte musikkelsker er dette en luksus som virkelig vil utgjøre en forskjell i hverdagen. En annen luksus som utmerker seg er de medfølgende ergonomiske Comply-skumproppene. Disse former seg etter øregangene og gir perfekt tilpasning, noe som er en forutsetning for en perfekt lydopplevelse. Det flotte transportetuiet i ekte lær er prikken over i-en.

IE 800 S fås i sort finish. Transportetui i ekte lær medfølger.

Yter det beste – fortjener det beste

IE 800 S er laget for å gi deg den fulle musikkopplevelsen fra enhver musikkinnspilling. Du kan godt koble den til en vanlig analog minijack-utgang på telefonen eller PC-en din, men dette vil ikke få ut hele lydpotensialet som disse kompromissløse in-ear-hodetelefonene er i stand til å prestere. Det kan bli mye bedre.

Velg i stedet USB-utgangen, og koble til en mobil D/A-konverter (DAC), for eksempel en av DragonFly-modellene fra AudioQuest. Da går den bærbare musikken din utenom den støyende minijack-utgangen og sender den digitalt inn i en høykvalitets DAC som forvandler datastrømmen til ren glede i øregangene. Kvalitetsforskjellen er drastisk, og når du gjør det på denne måten, så vil du virkelig oppdage hvor gode IE 800 S faktisk er. En DragonFly er ikke større enn en USB-pinne, så du kan uten problemer ta den med deg overalt hvor du vil nyte bærbar musikk i high-end-kvalitet.

Sennheiser high-end – håndbygget tysk toppkvalitet

Sennheiser er en av verdens ledende produsenter av både hodetelefoner og mikrofoner til alle tenkelige formål. Og når de bestemmer seg for å gå hele veien for å skape et produkt i absolutt verdensklasse, så kan du trygt forvente deg noe helt ut over det vanlige. Med hele det massive produksjonsapparatet deres i bakhånd har Sennheiser nemlig mulighet for å både designe, produsere og montere alle komponentene in-house på et ekstremt høyt nivå.

De mest eksklusive modellene, IE 800 S, HD 800 S og HD 820, er presisjonsbygget i Tyskland med de aller beste materialene og komponentene Sennheiser har kunnet komme opp med. Derfor kjøper du ikke bare et par hodetelefoner – du kjøper et gjennomført stykke industrielt design som ikke kan lages bedre med dagens teknologi. Resten av historien kan gåsehuden din fortelle når musikken strømmer inn i ørene dine i spektakulær kvalitet.

En opplevelse for livet

Et par hodetelefoner som IE 800 S er en investering for livet. Du vil aldri oppleve at de kommer til kort i noen som helst sammenheng, og du kan trygt regne med at de vil fortsette å følge deg, selv om du bytter ut resten av anlegget. Det eksklusive og tidløse designet er også basert på optimalt materialevalg og lydkvalitet fremfor tilfeldige trender. Dette gir en ekstra garanti for at du aldri kommer til å angre på investeringen din.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Enestående åpen, naturlig og detaljert lyd
 • Designet og håndbygget på Sennheisers egen fabrikk i Tyskland
 • Ripefast, keramisk hus
 • Dual Chamber Absorber System (D2CA)
 • Optimal til bruk sammen med en mobil D/A-konverter
 • Eksklusivt transportetui i ekte lær samt to ekstra kabler medfølger

Begrensninger

 • Ikke egnet til sport og trening
 • Ikke vanntette
 • Fortjener å bli brukt med godt utstyr, f.eks. en mobil D/A-konverter

Videoer om Sennheiser IE 800 S

Tilbehør til Sennheiser IE 800 S

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde5-46.500 Hz
Følsomhet125 dB
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv16 ohm

Anbefalte produkter