Hopp til innhold

SennheiserIE 800 SHead-fi in-ear ørepropper (sett)

Trodde du at ekte high-end var forbeholdt hodetelefoner i full størrelse? Tro om igjen – Sennheiser leverer det også i øreproppformat!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser IE 800 S – state-of-the-art in-ear-hodetelefoner med lyd i verdensklasse

IE 800 S er kompromissløse, håndbygde in-ear-hodetelefoner som setter helt nye standarder for lydgjengivelse i denne superkompakte kategorien. Selv de minste detaljene glitrer krystallklart, bassen er dyp og fast, og lydbildet er så stort og åpent at du umiddelbart glemmer både tid og rom. Dette er ekte high-end!

Finishen og byggekvaliteten har aldri sett bedre ut, og til tross for de bittesmå dimensjonene er IE 800 S fullstappet med avansert Sennheiser-teknologi. Eksempler på dette er en forbedret versjon av deres egne XWB-drivere (Extra Wide Band) og det patenterte D2CA-systemet som bruker to dempekamre for å absorbere uønsket akustisk energi som ellers kunne maskert de avgjørende mikrodetaljene i lydbildet. Og det er nettopp her at en stor del av rominformasjonen – og dermed den magiske realismen – ligger gjemt.

Bygget for kvalitet og komfort

IE 800 S er ikke laget for å pace deg på løpeturen eller på treningssenteret. Den er derimot et fremragende alternativ når du vil ha lydkvaliteten fra et par fullstørrelses hi-fi-hodetelefoner uten å måtte slepe rundt på noe i den størrelsen. Dette kan for eksempel være på toget eller på kontoret, koblet til en laptop eller iPhone via en mobil D/A-konverter.

Med en slik løsning kan du ta med deg high-end-opplevelsen nesten overalt, og for en ekte musikkelsker er dette en luksus som virkelig vil utgjøre en forskjell i hverdagen. En annen luksus som utmerker seg er de medfølgende ergonomiske Comply-skumproppene. Disse former seg etter øregangene og gir perfekt tilpasning, noe som er en forutsetning for en perfekt lydopplevelse. Det flotte transportetuiet i ekte lær er prikken over i-en.

IE 800 S fås i sort finish. Transportetui i ekte lær medfølger.

Høydepunkter

 • Enestående åpen, naturlig og detaljert lyd
 • Håndbygget på Sennheisers egen fabrikk i Tyskland
 • Ripebestandig keramisk hus
 • Optimale i kombinasjon med en bærbar D/A-konverter
 • Eksklusivt transportetui følger med

Vår
Ekspertvurdering

 • Enestående åpen, naturlig og detaljert lyd
 • Designet og håndbygget på Sennheisers egen fabrikk i Tyskland
 • Ripefast, keramisk hus
 • Dual Chamber Absorber System (D2CA)
 • Optimal til bruk sammen med en mobil D/A-konverter
 • Eksklusivt transportetui i ekte lær samt to ekstra kabler medfølger

Videoer om Sennheiser IE 800 S

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonLukket
Følsomhet125 dB
Frekvensområde5-46.500 Hz
Impedans passiv16 ohm

Tilbehør til Sennheiser IE 800 S

Anbefalte produkter