Hopp til innhold
Sennheiser
Trådløs hodetelefon

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

3 390,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusive hodetelefoner med smart ANC som tilpasser seg omgivelsene dine. Fremragende lyd i et elegant design med rustfritt stål og lær.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless – trådløse hodetelefoner med fremragende lydkvalitet og elegant design

 • Fremragende lydkvalitet
 • Smart aktiv støyreduksjon (ANC)
 • Sammenleggbart design i rustfritt stål og ekte lær
 • Enkel aktivering av stemmestyring (Google Assistant, Siri og Amazon Alexa)
 • Kan spores med Tile-appen hvis de blir borte

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless er eksklusive trådløse over-ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC) og lyd i ekte Sennheiser-kvalitet med både dynamisk, dyp bass og masse detaljer. Her får du et par hodetelefoner som gjør at du får lyst til å skru opp volumet på musikken.

MOMENTUM 3 Wireless har smart ANC som tilpasser seg omgivelsene dine og gir deg den roen du trenger på toget eller flyet. Her kan du slappe av eller bruke stemmestyringen til å få lest opp meldingene dine høyt eller få veibeskrivelse til det neste møtet ditt, slik at du hele tiden er forberedt i en travel hverdag.

Designet i rustfritt stål og ekte lær med Sennheiser-logoene i aluminium på ørekoppene gir deg følelsen av at du har noe eksklusivt og solid i hendene – noe som tåler årevis med bruk.  

Finn hodetelefonene dine med Tile

MOMENTUM 3 Wireless har det smarte Tile-systemet integrert. Det betyr at du kan "ringe" til hodetelefonene fra Tile-appen hvis du ikke kan finne dem. Da vil de spille en høy lyd, eller du kan se hvor de er på et kart. 

Hvis noen med lange fingre har tatt hodetelefonene dine, så kan du også melde det i Tile-appen. Neste gang hodetelefonene dine passerer en annen Tile-bruker blir posisjonen registrert i appen, slik at du kan se hvor de er.

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless fås i sort eller hvit finish. Bæreetui og ladekabel medfølger.

Få arbeidsro med smart støyreduksjon

MOMENTUM 3 Wireless er over-ear-hodetelefoner som er utstyrt med behagelige puter i ekte lær som omslutter ørene dine. Dette legger i seg selv en demper på støy fra omgivelsene, og resten håndteres av den smarte aktive støyreduksjonen, som tilpasser seg når du er på farten.

Pendler du med tog, så analyserer hodetelefonene lyden og minimerer støyen. På kontoret gjenkjenner hodetelefonene de nye omgivelsene og endrer automatisk ANC-innstillingene så de passer til det nye lydmiljøet.

Super brukervennlighet og personlig tilpasning

MOMENTUM 3 Wireless slår seg automatisk på når du bretter dem ut. Skal du gi en beskjed til en kollega? Da henger du dem bare rundt halsen, og musikken stopper. Hodetelefonene starter opp igjen fra samme sted når du er klar til å lytte igjen.

Skal du i et møte og trenger en lengre pause? Når du pakker sammen MOMENTUM 3 slår den av strømmen og stopper musikken. Når du bretter dem ut igjen, så slår de seg automatisk på igjen og starter musikken fra samme sted (hvis både Bluetooth og appen fremdeles er aktive på telefonen din), selv etter flere dager.

MOMENTUM 3 Wireless har tre knapper på den høyre ørekoppen til å styre anrop, musikk, volum og Bluetooth. I Smart Control-appen fra Sennheiser kan du fintune equalizer, støyreduksjon, Transparent Hearing-innstillinger og oppdatere software.

MOMENTUM 3 Wireless har en batteritid på opptil 17 timer med Bluetooth og ANC slått på, slik at du kan du nyte herlig musikk på disse eksklusive hodetelefonene i timevis. Går batteriet tomt for strøm, så kan du lytte videre med den medfølgende kabelen eller lade det opp igjen på 3,5 timer.

Hodetelefonene støtter både Bluetooth aptX og AAC, så her kan du får super trådløs lyd på både Android og iOS. Med aptX Low Latency kan du også nyte god filmlyd på Android.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Eksklusivt design i rustfritt stål og ekte lær
 • Fremragende lydkvalitet
 • Fås i flere farger
 • Sammenleggbart design
 • Kan spores med Tile-appen hvis de blir borte
 • Kan også brukes med kabel hvis batteriet er tomt
 • Enkel aktivering av stemmestyring (Google Assistant, Siri og Amazon Alexa)

Begrensninger

 • Noen alternativer har enda mer effektiv ANC og/eller lavere vekt
 • Ikke egnet til sport og trening

Tilbehør til Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde6-22.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency )
Avspilling via USBJa

Anbefalte produkter