Hopp til innhold

SennheiserPXC 550-II WirelessTrådløs hodetelefon

Gjør reisen din til en oase av fred med myke puter på hodet og herlig hi-fi-musikk i ørene. Perfekt for deg som nyter å være på farten.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser PXC 550-II Wireless – eksklusive trådløse hodetelefoner med smart ANC, elegant design og lyd i ekte Sennheiser hi-fi-kvalitet

PXC 550-II Wireless er eksklusive trådløse over-ear-hodetelefoner med smart støyreduksjon (ANC) som gjør reisen til en fredelig oase i stedet for et støyende inferno. Her kan du nyte musikken din i herlig hi-fi-kvalitet og glemme alt om verden rundt helt til du er fremme ved målet. Førsteklasses trådløs frihet!

Den elegante metallfinishen signaliserer toppkvalitet, og de to øreputene er polstret med et mykt, superkomfortabelt materiale som er en fryd å ha på hodet time etter time. Den justerbare hodebøylen sørger for korrekt og komfortabel passform på selv de lengste transatlantiske turene. Når du er ferdig med å lytte, så kan du legge hodetelefonene helt sammen, slik at de tar minimalt med plass i den tettpakkede håndbagasjen din.

Ekstremt brukervennlige med smart av/på og touch-kontroll
PXC 550-II Wireless slår seg automatisk på når du bretter dem ut. Skal du gi en beskjed til en kollega? Bare heng dem rundt halsen, så stopper musikken. Hodetelefonene spiller musikken fra samme sted når du er klar til å lytte igjen.

Skal du på et møte og trenger en lengre pause? Når du bretter sammen PXC 550-II Wireless, så slår de av strømmen og stopper musikken. Når du bretter dem ut igjen, så slår de seg automatisk på igjen og starter fra samme sted i musikken (hvis både Bluetooth og appen fremdeles er aktive på telefonen din).

Den høyre ørekoppen er touch-sensitiv, så du trenger bare å sveipe fremover, bakover eller trykke for å skifte spor eller besvare anrop. Du kan aktivere din foretrukne stemmeassistent (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri) med et enkelt trykk, og hele tre innebygde mikrofoner sørger for at anropene dine når klart og tydelig gjennom, uansett om du deltar i konferansesamtaler eller ringer hjem.

Batterilevetiden er på opptil 20 timer i aktiv drift (med Bluetooth og ANC), og når batteriet går tomt for strøm, så kan du fortsatt lytte med den medfølgende kabelen som på vanlige hodetelefoner.

PXC 550-II Wireless fås i sort finish. USB-ladekabel, lydkabel, flyadapter og reiseetui medfølger

Sennheiser PXC 550-II Wireless Trådløs hodetelefon

Høydepunkter

  • Smart ANC med automatisk tilpasning etter omgivelsene
  • Automatisk av/på når de tas av/på hodet
  • Høy komfort med myke, omsluttende øreputer
  • Bluetooth aptX Low Latency til filmlyd uten tidsforsinkelse (fra Android)
  • Lekker metalfinish og sammenleggbart design

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonLukket
Avspilling via USBJa
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Frekvensområde17-23.000 Hz
MikrofonJa

Tilbehør til Sennheiser PXC 550-II Wireless

Anbefalte produkter

DALI IO-6 Trådløs hodetelefon
DALI IO-6
Trådløs hodetelefon
3 998,- / stk
39