Hopp til innhold
Sennheiser
Trådløs hodetelefon

Sennheiser PXC 550-II Wireless

2 490,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Gjør reisen din til en oase av fred med myke puter på hodet og herlig hi-fi-musikk i ørene. Perfekt for deg som nyter å være på farten.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser PXC 550-II Wireless – eksklusive trådløse hodetelefoner med smart ANC, elegant design og lyd i ekte Sennheiser hi-fi-kvalitet

  • Smart ANC med automatisk tilpasning etter omgivelsene
  • Automatisk av/på når de tas av/på hodet
  • Høy komfort med myke, omsluttende øreputer
  • Bluetooth aptX Low Latency til filmlyd uten tidsforsinkelse (fra Android)
  • Lekker metalfinish og sammenleggbart design
PXC 550-II Wireless er eksklusive trådløse over-ear-hodetelefoner med smart støyreduksjon (ANC) som gjør reisen til en fredelig oase i stedet for et støyende inferno. Her kan du nyte musikken din i herlig hi-fi-kvalitet og glemme alt om verden rundt helt til du er fremme ved målet. Førsteklasses trådløs frihet!

Den elegante metallfinishen signaliserer toppkvalitet, og de to øreputene er polstret med et mykt, superkomfortabelt materiale som er en fryd å ha på hodet time etter time. Den justerbare hodebøylen sørger for korrekt og komfortabel passform på selv de lengste transatlantiske turene. Når du er ferdig med å lytte, så kan du legge hodetelefonene helt sammen, slik at de tar minimalt med plass i den tettpakkede håndbagasjen din.

Ekstremt brukervennlige med smart av/på og touch-kontroll
PXC 550-II Wireless slår seg automatisk på når du bretter dem ut. Skal du gi en beskjed til en kollega? Bare heng dem rundt halsen, så stopper musikken. Hodetelefonene spiller musikken fra samme sted når du er klar til å lytte igjen.

Skal du på et møte og trenger en lengre pause? Når du bretter sammen PXC 550-II Wireless, så slår de av strømmen og stopper musikken. Når du bretter dem ut igjen, så slår de seg automatisk på igjen og starter fra samme sted i musikken (hvis både Bluetooth og appen fremdeles er aktive på telefonen din).

Den høyre ørekoppen er touch-sensitiv, så du trenger bare å sveipe fremover, bakover eller trykke for å skifte spor eller besvare anrop. Du kan aktivere din foretrukne stemmeassistent (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri) med et enkelt trykk, og hele tre innebygde mikrofoner sørger for at anropene dine når klart og tydelig gjennom, uansett om du deltar i konferansesamtaler eller ringer hjem.

Batterilevetiden er på opptil 20 timer i aktiv drift (med Bluetooth og ANC), og når batteriet går tomt for strøm, så kan du fortsatt lytte med den medfølgende kabelen som på vanlige hodetelefoner.

PXC 550-II Wireless fås i sort finish. USB-ladekabel, lydkabel, flyadapter og reiseetui medfølger

Komfortable reiser med smart ANC
PXC 550-II Wireless har myke, omsluttende øreputer som i seg selv legger en stor demper på støyen fra omgivelsene dine. Resten tar den integrerte støyreduksjonen (ANC) seg av. Denne kan redusere selv den mest øredøvende flystøyen til en nesten umerkelig brumming i bakgrunnen.

Støyreduksjonen tilpasser seg automatisk etter omgivelsene dine, slik at du får komfortabel stillhet i alle lydmiljøer. Pendler du med tog, så analyserer hodetelefonene lyden og minimerer støyen. På kontoret gjenkjenner hodetelefonene de nye omgivelsene og endrer automatisk ANC-innstillingene, slik at de passer til det nye lydmiljøet. Hvis du vil slippe inn omverdenen, så aktiverer du bare Transparent Hearing-funksjonen. Da kan du høre trafikken, kabinpersonalet, kollegaene og alt annet uten å ta av hodetelefonene.

PXC 550-II Wireless er laget for å oppfylle nettopp dine behov, og derfor kan du også fintune ANC, equalizer-innstillinger og andre funksjoner med den dedikerte Sennheiser Smart Control-appen. Det er også her du installerer oppdateringer som gjør PXC 550-II Wireless enda bedre med tiden.

Alltid optimal lydkvalitet
PXC 550-II Wireless er ikke bare god til å skape ro. Lydprestasjonene er også av klassisk Sennheiser-kvalitet med dyp og dynamisk bass og et svært godt detaljnivå. De solide 32 mm driverne og de store ørekoppene bidrar til å sørge for at du alltid kan nyte yndlingsmusikken din fullt ut.

Med støtte for både AAC og aptX-formatene på Bluetooth får du optimal trådløs lydoverføring, uansett om du lytter fra en Apple- eller Android-telefon. Hvis du har en Android, så får du til og med aptX Low Latency, slik at du slipper irriterende tidsforsinkelse i lyden når du ser film. Perfekt når du for eksempel vil se Netflix på togturen.

Tilbehør til Sennheiser PXC 550-II Wireless

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde17-23.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Avspilling via USBJa

Anbefalte produkter