Hopp til innhold
Sonos One (Gen 2) Trådløs høyttaler

SonosOne (Gen 2)Trådløs høyttaler

Sonos One leverer fyldig, omsluttende lyd og er forberedt for stemmestyring av musikk og andre funksjoner i fremtiden. Kompakt fuktresistent design.
Sort
stk2 290,-
Forventet på lager fredag 06. august.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Sonos One (Gen 2) – en smarthøyttaler for musikkstrømming

Sonos One leverer fyldig, omsluttende lyd og er forberedt for stemmestyring av musikk. I fremtiden vil du kunne bruke stemmen din til å starte en sang mens du lager mat. Eller til å skru opp volumet når du står i dusjen. Du vil til og med kunne be om en nattasang når du pakker dyna rundt minstemann. Alt dette takket være den innbygde funksjonen for stemmestyring.

Designet for å passe inn i ethvert hjem – med helt svart eller helt hvit, matt utførelse og et robust gitterdeksel. Når du ikke finner telefonen din eller når den er utenfor rekkevidde, kan du styre musikken med de smarte berøringskontrollene. Dessuten kan du koble Sonos One trådløst til andre Sonos-høyttalere i hele huset. Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, eller gruppér høyttalerne for å høre den samme sangen i hele huset.

Med en framtidsrettet smarthøyttaler som Sonos One kan du gjøre alt fra å spille musikk, sjekke nyheter og trafikkforhold til å styre smartenhetene dine. Og musikken blir lettere tilgjengelig for alle i hjemmet. Barna kan be om favorittsangene sine og synge med. Venner som er på besøk, kan hoppe til neste spor eller spille en sang på nytt – uten å bruke noen app. Og når du har fest kan gjestene være med å velge sanger i sanntid.

Sonos-appen kombinert med din egen stemme gjør det enda enklere å styre alt du lytter til på ett sted. I fremtiden vil du kunne spille og styre musikk kun ved hjelp av stemmen. Eller starte sanger med Sonos-appen og bruke talekommandoer til å hoppe over eller spille spor på nytt, sette musikken på pause, justere volumet m.m. Og ettersom Sonos kontinuerlig oppdateres med nye funksjoner og tjenester, blir musikk- og stemmealternativene bare bedre og bedre med tiden.*

Sonos One fås i sort eller hvit finish.

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere. Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

Mer bilder av Sonos One (Gen 2)

Sonos One (Gen 2) Trådløs høyttaler

Høydepunkter

 • God lyd for størrelsen
 • Fuktresistent design
 • Stemmestyring via innebygde mikrofoner (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • Full trådløs integrasjon med Sonos-systemet, inkl. streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere)
 • Veggfeste og gulvstativ fås som ekstrautstyr
Richard Selmer
Oslo Marcus Thranes gate
99 butikkerFinn nærmeste butikk

Vår
Ekspertvurdering

 • God lyd for størrelsen
 • Fuktresistent design
 • Ideell til stereoparing eller som trådløse bakhøyttalere i et Sonos surround-oppsett
 • Betjening både via Sonos app og touch-knapper på topplaten
 • Trueplay romkorreksjon for optimal lyd ved enhver plassering
 • Apple AirPlay 2
 • Full trådløs integrasjon med Sonos-systemet, inkl. streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere)
 • Forberedt for stemmestyring via separat smarthøyttaler eller smartphone (Google Assistant, Alexa og Siri)

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollNei
Integrert veggfesteNei
StemmestyringJa
StereoparingJa
FargebeskrivelseSort

Tilbehør til Sonos One (Gen 2)

Anbefalte produkter

Sonos Beam Soundbar/trådløs høyttaler
Sonos Beam
Soundbar/trådløs høyttaler
4 490,- / stk
Sonos Move Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Move
Trådløs høyttaler med batteri
3 990,- / stk
Sonos Amp Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
6 990,- / stk