Hopp til innhold
2 290,-stk
Sort
 Oppleves i
Smart og kompakt høyttaler for trådløs musikk i mindre rom som f.eks. bad eller barnerom. Innebygget mikrofon til stemmestyring.

Les mer:

Beskrivelse

Sonos One (Gen 2) – superkompakt trådløs høyttaler med multirom og integrert stemmestyring

 • Kompakt og stilrent design
 • Velg mellom full app-styring, stemmestyring og enkel touch-styring
 • Spiller perfekt sammen med andre trådløse Sonos høyttalere i hjemmet ditt
 • Kjøp to og få ekte stereo eller trådløse bakhøyttalere for surroundlyd
 • Tåler plassering i fuktige rom

Sonos One (Gen 2) er en superkompakt og stilren trådløs høyttaler som er perfekt til mindre rom der liten formfaktor og enkelt betjening betyr mer enn den store hi-fi-lyden. Den er en fin inngangsbillett til Sonos-universet og den spiller perfekt sammen med resten av Sonos-systemet, som på et øyeblikk kan gi deg enkel trådløs musikk i hele hjemmet. Med den integrerte stemmestyringen kan du styre musikken og mye mer, ganske enkelt ved å snakke med høyttaleren – en flott funksjon som løfter totalopplevelsen opp til neste nivå.

Med smart touch-kontroll på topplaten kan du justere volum, sveipe for å bytte spor, sette musikken på pause m.m. Du får også hele utvalget av trådløse Sonos-muligheter med på kjøpet, inklusiv full app-kontroll, Apple AirPlay 2, og markedets største utvalg av integrerte strømmetjenester som Spotify, Tidal, Apple Music og mer.

Sonos One (Gen2) tåler plassering i fuktige rom slik at du kan ha den stående på badet, men den skal naturligvis ikke med i badekaret eller inn i dusjen. Med et spesialdesignet veggfeste kan den også henges opp på veggen (ekstrautstyr).

Flere muligheter med integrert stemmestyring og stereo

Sonos One (Gen 2) har innebygget mikrofon til stemmestyring som gir deg flere fleksible muligheter i forhold til den litt billigere Sonos One SL. Dette betyr at du kan snakke direkte til høyttaleren og kontrollere musikken (i tillegg til mye annet) uten å være avhengig av telefonen eller en separat smarthøyttaler. En lysende LED-diode forteller deg at høyttalermikrofonen er på, og hvis du vil stenge verden ute en stund, kan du dempe mikrofonen med et kort trykk på høyttalerens topplate.

Sonos One (Gen 2) er ideell for å spille sammen med Sonos One SL i et høyre/venstre stereo-oppsett, der det ikke er nødvendig med mikrofon i begge høyttalerne. Du kan også bruke to Sonos One (Gen 2) sammen både for stereo og som trådløse surroundhøyttalere i ditt Sonos hjemmekinoanlegg. Med andre ord kan du gjøre oppsettet ditt akkurat slik du vil, både i dag og i morgen.

Du trenger to høyttalere for fet lyd – ikke gå glipp av det

Er du overrasket over at vi i HiFi Klubben fortsetter å snakke om stereo og to høyttalere, når du bare kan nøye deg med en enkelt? Kom innom i en av våre butikker og lytt til favorittmusikken din på den trådløse høyttaleren du har sett deg ut. Deretter legger vi til en ekstra høyttaler slik at du kan oppleve musikken i stereo, med detaljer, dynamikk og 3-D realisme i lyden. 

Hvis du ikke synes at den ekstra høyttaleren er verdt pengene, må du gjerne kalle oss en gjeng med sprø hi-fi-nerder. Vi vil holde døren åpen for deg med et smil og ønske deg velkommen tilbake når du forlater butikken med din nye trådløse høyttaler. Vi er nemlig ganske sikre på at du snart kommer tilbake for en til. 

Sonos One (Gen 2) fås i sort eller hvit finish. 

Sonos – det originale trådløse multiroms musikksystemet 

Sonos er det originale komplette multiroms musikksystemet til hele familien din og hele hjemmet ditt. Alle skjønner hvordan det fungerer nærmest umiddelbart, og nesten alle tenkelige streamingtjenester for musikk er fullt integrert. Sonos er markedets suverent mest solgte og gjennomtestede streamingsystem.  

Sonos blir hele tiden oppdatert med nye funksjoner. Oppdateringene lastes ned automatisk i Sonos-systemet, og på den måten blir Sonos-opplevelsene dine bedre og bedre med tiden – helt automatisk!*

TV-lyd i surround på den enkle måten

Hvis du elsker god lyd til film og TV, men vil slippe anlegg og kabler, så har Sonos løsningen for deg. Du kan nemlig legge til to trådløse Sonos-høyttalere som bakkanaler til Sonos-lydplanken din. Da får du et 5-kanals surroundsystem som løfter filmopplevelsene dine opp på neste nivå. Hvis du vil ha mer og bedre bass, så kan du bygge ut ytterligere med en trådløs Sonos-subwoofer.  

Selv om det ikke blir en helt ekte surroundhjemmekino, får du fortsatt en filmlyd som fint matcher den flotte bildekvaliteten på dagens TV-er. Helt uten oppsettet og kablene som følger med en tradisjonell løsning. Og du kan naturligvis styre volumet med fjernkontrollen til TV-en. Så enkelt og elegant kan det gjøres.

Sonos app – all verdens musikkstreaming under fingertuppene dine 

Via den gratis Sonos-appen til Apple iOS/Android får du all verdens musikk i din hule hånd. Det gjelder både din egen musikksamling på PC/Mac eller nettverksharddisk samt internettradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify, Apple Music og Deezer.  

Spesielt nettbrett-appen er i en klasse for seg – med en stor skjerm blir navigasjonen en lek, du kan virkelig studere platecovere til øynene blir store og våte. Alternativt kan du velge å styre det hele fra datamaskinen din.  

Uansett om du velger den ene eller den andre løsningen, får du et pent og oversiktlig brukergrensesnitt, som gjør det til en lek å spille musikk i hele huset. Enhetene kommuniserer fritt seg imellom, slik at alle i familien kan bruke hver sin app-kontroll i forskjellige rom – samtidig!

Stream musikk direkte fra telefonen eller nettbrettet 

Foretrekker du å ha med deg musikken din på smarttelefonen i lomma, så er du også godt hjulpet med Sonos. Når du er på det trådløse nettverket ditt trenger du bare åpne Sonos-appen, velge ”Min Sonos” og spille musikk fra det bærbare musikkbiblioteket ditt. Telefonen eller nettbrettet ditt er også et smart sted å oppbevare den musikken som du av en eller annen grunn ikke har tilgang til på streamingtjenestene. På noen bærbare Sonos-høyttalere får du også Bluetooth, slik at du kan spille trådløs musikk overalt uten å ha et wi-fi-nettverk tilgjengelig.

Masser av muligheter for kresne ører 

Med Sonos kan du streame lyd i full CD-kvalitet, og det kan du utnytte til å bygge opp en skikkelig hi-fi-løsning. Enten ved å streame fra en ”lossless” musikktjeneste som f.eks. TIDAL HiFi eller fra din egen musikksamling på en PC eller nettverksharddisk.  

En trådløs Sonos-forsterker er faktisk et komplett anlegg som kan drive et par gode hi-fi-høyttalere på egen hånd, og allerede her er du oppe i neste kvalitetsklasse i forhold til en enkeltstående trådløs høyttaler. Den ultimate Sonos-løsningen er imidlertid en trådløs Sonos-musikkstreamer koblet på et separat anlegg i full størrelse. Da får du en fullvoksen hi-fi-opplevelse, samtidig som du får alle de trådløse mulighetene og den elegante app-styringen.

Multirom – lettvinn trådløs musikk i hele hjemmet ditt

Sonos kan sende trådløs musikk ut i hvert hjørne av hjemmet ditt. Stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad – det finnes en musikkspiller eller trådløs høyttaler fra Sonos til ethvert behov. Oppsettet av Sonos er noe alle kan klare på et øyeblikk, og siden du ikke må bygge noe inn i veggen kan du ta med deg hele stasen hvis du flytter.  

For å komme i gang trenger du bare en telefon, et nettbrett eller en PC og én enkelt trådløs Sonos-høyttaler. Vil du ha trådløs musikk i et annet rom, kan du bare plugge inn en ny trådløs høyttaler, følge den enkle instruksen på skjermen og vente et øyeblikk, så er alt klar til bruk. 

Hvis du bruke Sonos sitt eget, ekstra stabile trådløse nettverk (SonosNet) i stedet for ditt eget, så må én høyttaler/musikkspiller (eller en Sonos nettverksadapter) ha kabelforbindelse til ruteren.  

SonosNet kan gi en vesentlig bedre dekning fordi de enkelte Sonos-komponentene supplerer hverandre i et såkalt mesh-nettverk som sprer signalet til hele hjemmet ditt. En stor fordel hvis du for eksempel bor i et stort hus eller over flere etasjer.

Trueplay – optimalisert lyd uansett plassering 

Trueplay er en smart funksjon som bruker din iPhone/iPad og en serie med testtoner til å optimalisere lyden fra en rekke av Sonos’ egne høyttalere, både når de er alene, i kombinasjon med en Sonos-subwoofer eller i et surroundoppsett. Du plasserer bare høyttaleren eller høyttalerne der du vil ha dem og følger hjelpeguiden i appen.  

Når du har gjort en liten håndfull målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalansen, slik at du får den beste mulige lyden i et størst mulig lytteområde, uten at du må inn og manuelt streve med tonekontrollene. På noen Sonos-høyttalere kjører Trueplay helt automatisk, uten at du trenger å ta opp telefonen. Så kan du konsentrere deg helt om å nyte den gode lyden.

Ideelt til innbyggingsløsninger

Hvis du planlegger lyd i hele huset i forbindelse med nybygg eller ombygning, gir Sonos deg utallige muligheter. Du kan f.eks. installere innbyggingshøyttalere i alle ønskede rom, trekke høyttalerkablene inne i veggen til et sentralt teknisk skap eller et kontor. Her plasserer du alle nødvendige Sonos-enheter og eventuelle effektforsterkere, så har du usynlig lyd i hele huset, med full fjernstyring og med den kvaliteten du ønsker i hvert enkelt rom. 

Sonos har egne innbyggingshøyttalere til både vegger og tak og til utendørsbruk (for eksempel på terrassen). Men du kan også bruke andre modeller fra det enorme utvalget av innbyggingsmodeller fra DALI og B&W. Alt dette er ting som HiFi Klubben kan hjelpe deg med. 

* Streamingtjenester og funksjoner på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk Sonos’ egen hjemmeside for å se gjeldende status.  

OBS: Noen eldre Sonos-produkter – f.eks. CONNECT (Gen 1), CONNECT:AMP (Gen 1) og PLAY:5 (Gen 1) støttes ikke av den nye Sonos S2-appen, og de blir ikke oppdatert med de nyeste funksjonene. Hvis du vil bruke dem i Sonos-systemet ditt, alene eller sammen med nyere Sonos-produkter, må du bruke den opprinnelige Sonos S1-appen. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk, eller sjekk systemet ditt på sonos.com for mer info.

Sonos One (Gen 2) Trådløs høyttaler

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kompakt og stilrent design
 • Enkel og fleksibel i oppsett og daglig bruk
 • Stemmestyring via innebygget mikrofon (Google Assistant / Amazon Alexa), Apple Siri via iOS/AirPlay
 • To enheter kan kombineres til høyre/venstre stereo, evt. sammen med en Sonos subwoofer
 • Touch-kontroll på topplaten (play/pause/lydstyrke m.m.)
 • Trueplay romkorreksjon (via Apple iOS)
 • Tåler plassering i fuktige rom
 • Kan fungere som trådløs surroundhøyttaler sammen med en Sonos soundbar (og evt. Sonos subwoofer)
 • Full trådløs integrasjon med Sonos-systemet, inkl. internettradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere)*
 • Trådløs kontroll via telefon/nettbrett (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
 • Apple AirPlay 2

Begrensninger

 • Ikke tilkobling for hodetelefoner
 • Ikke musikkavspilling via Bluetooth
 • Ikke avspilling fra USB-medier
 • Ikke lydinngang for andre apparater som f.eks. platespiller eller TV
 • Ekte hi-fi krever fortsatt en god forsterker og separate høyttalere

Reviews

Videoer om One (Gen 2)

Tilbehør til Sonos One (Gen 2)

Tekniske spesifikasjoner

Tweeter Combined1x x 21mm Soft dome
Størrelse på basselement3.5"
Woofer Amount1x

Anmeldelser


4.6
73 anmeldelser
5
52
4
16
3
4
2
0
1
1
Frank
Tyskland
8/21/2023
Frank
Tyskland
Sofie
Sverige
8/16/2023
Sofie
Sverige
Iwan
Nederland
7/28/2023
Iwan
Nederland
tjeerd
Nederland
7/23/2023
tjeerd
Nederland
Jesper
Danmark
7/14/2023
Jesper
Danmark

Anbefalte produkter

Sonos Amp Musikksystem
Musikksystem
7 990,- / stk
61
Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk
108
Sonos Sub (Gen3) Trådløs subwoofer
Trådløs subwoofer
8 990,- / stk
62
Sonos Move Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Move
Trådløs høyttaler med batteri
4 490,- / stk
81
Sonos Port Musikkstreamer
Musikkstreamer
4 490,- / stk
33
Sonos Five Trådløs høyttaler
Sonos Five
Trådløs høyttaler
6 490,- / stk
33
Sonos Beam (Gen 2) Soundbar høyttaler
Soundbar høyttaler
5 490,- / stk
103