Hopp til innhold
Sonos PLAYBASE Soundbar/trådløs høyttaler

SonosPLAYBASESoundbar/trådløs høyttaler

Sett denne lydplanken under TV-en, og koble til to kabler, så har du både god TV-lyd og tilgang til hele det trådløse Sonos-universet av musikk.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sonos PLAYBASE – raffinert lydplanke til TV-en din

PLAYBASE er en raffinert lydplanke som er designet for å ligge på TV-møbelet ditt med TV-en stående oppå seg. Den gir deg god TV-lyd samtidig som den kan fungere som trådløs høyttaler til musikken du streamer fra Internett eller fra smarttelefonen/nettbrettet. Du får også det samme herlige app-brukergrensesnittet som resten av Sonos-systemet er kjent for.

PLAYBASE er laget i et elegant slimline-design som ikke gjør mye ut av seg når høyttaleren først er plassert under TV-en din. Med den avanserte teknologien og den imponerende utrustningen med hele 10 innebygde høyttalere kan du oppnå en lydkvalitet som er milevis foran den innebygde lyden i TV-en. Særlig hvis du supplerer med to PLAY:1 eller PLAY:3 som trådløse bakhøyttalere.

Enkel betjening og perfekt multiroms-integrasjon

Første gangen du setter opp Sonos, blir du guidet smertefritt gjennom alle de nødvendige innstillingene via Sonos-appen. Og den daglige betjeningen er like smart – du kan nemlig styre volumet med den originale TV-fjernkontrollen din!

Du kan også styre de enkleste funksjonene (f.eks play/pause/skip) med trykknapper på selve høyttaleren. Dermed slipper du å alltid måtte finne frem telefonen. Med på kjøpet får du selvsagt hele paletten av herlige Sonos-muligheter, inkludert full app-styring (iOS/Android) og full integrasjon av streamingtjenester som Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Napster m.fl. PLAYBASE integrerer perfekt med resten av Sonos-komponentene, slik at den kan inngå i et trådløst multiromssystem.

PLAYBASE fås i sort eller hvit finish.

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere.  Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

Høydepunkter

  • Utrolig enkel å plassere på hylle eller TV-møbel
  • Langt bedre lydkvalitet enn med de innebygde TV-høyttalerne
  • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Kan utvides med trådløse surroundhøyttalere og trådløs subwoofer
  • Full trådløs integrasjon med resten av Sonos-systemet

Videoer om Sonos PLAYBASE

Tekniske spesifikasjoner

BordstativerJa
FjernkontrollNei
Integrert veggfesteNei
RadiotypeInternet radio
Spikes inkludertNei
StemmestyringVia ekstern smarthøyttaler
StereoparingNei
StreamingtjenesterSpotify, Tidal, youSee musik, Apple Music, Deezer, Napster

Tilbehør til Sonos PLAYBASE