Hopp til innhold
1 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Ta med deg både musikken og den unike Sonos-opplevelsen overalt. Denne superkompakte trådløse høyttaleren er genial både ute og hjemme.

Les mer:

Beskrivelse

Sonos Roam – superkompakt, vanntett og avansert trådløs høyttaler til all verdens musikk overalt

 • Superkompakt, solid og vanntett design (IP67)
 • Opptil 10 timers batteritid
 • Trådløs musikk gjennom både Bluetooth, AirPlay 2 og wi-fi (inkl. multirom)
 • Svært enkel i oppsett og daglig bruk
 • Stemmestyring med innebygget mikrofon (Google Assistant / Amazon Alexa)

Sonos Roam er en superkompakt, smart og robust trådløs høyttaler med opptil 10 timers batteritid og en rekke unike høydepunkter som plasserer den i en klasse helt for seg selv blant små, bærbare høyttalere. Sonos Roam er laget for å tas med ut og er støv- og vanntett. Du kan ta den med på stranda eller til bassengkanten uten bekymringer, og den elegante, matte finishen med endestykker i silikon er laget for å tåle utallige turer i ryggsekken.

Sonos Roam er utstyrt med et ordentlig toveis-høyttalersystem med bass/mellomtone og separat diskant til de høyeste tonene, og elementene har til og med hver sin dedikerte forsterker. Dette er noe du sjelden ser på bærbare høyttalere i denne størrelsen, og det er en av hemmelighetene bak den usedvanlig rene og oppløste lyden. Det er ikke snakk om en hi-fi-høyttaler til kritisk lytting, men den spiller virkelig overraskende bra i forhold til den svært kompakte størrelsen.

Sonos Roam er det perfekte bærbare supplementet til det eksisterende Sonos-systemet ditt – eller den perfekte inngangsbilletten til den unike Sonos-opplevelsen, som gir deg all verdens trådløse musikk i alle rom i hjemmet ditt. Med total kontroll på telefonen, rett under fingertuppene.

Enkel i bruk og klar til stemmestyring og multirom

Du har helt frie tøyler med den trådløse musikken din, uansett om du er ute eller hjemme. Sonos Roam har nemlig både wi-fi og Bluetooth, og den kan automatisk veksle mellom dem, alt etter hva du trenger akkurat i øyeblikket. Hjemme kan du til og med spille trådløst fra telefonen din via Bluetooth (f.eks. lyd fra YouTube) og sende musikken videre til andre trådløse Sonos-høyttalere over wi-fi.

Du kan også bytte lyden superenkelt med den nye Sound Swap-funksjonen – bare hold play/pause knappen nede, så går musikken automatisk over til den nærmeste Sonos-høyttaleren. ***Da kan du lytte videre på hjemmesystemet ditt med én gang du går inn døra. Tilsvarende kan du bytte vekk fra hjemmesystemet til Sonos Roam og spille videre via Bluetooth når du går ut igjen.

Med knappene på topplaten kan du sette musikken på pause, hoppe til neste låt eller skru opp lyden hvis du ikke har telefonen på deg. Og du kan opprette trådløs forbindelse mellom Sonos Roam og andre Sonos-høyttalere i huset (multirom). Fyll forskjellige rom med forskjellige låter, eller grupper dem for å få lyd overalt. Bruk stemmen til å spille musikk mens du lager mat. Eller be om å få opp volumet når du sitter i badekaret. Du kan til og med be om en godnatt-sang når du legger barna.

Nyt all verdens trådløse musikk med Sonos-appen og Trueplay

Du får hele paletten av herlige Sonos-muligheter med på kjøpet, inkludert full app-styring (iOS/Android) og markedets største utvalg av integrerte streamingtjenester som Spotify, TIDAL, Deezer, Napster m.fl. Med automatisk Trueplay blir klangen fra Sonos Roam justert optimalt etter forholdene, helt uten at du trenger å tenke over det. Sett den fritt på et bord på terrassen, på et teppe på stranda eller innerst i et hjørne på badet – Trueplay tar seg av resten.

Sonos Roam fås med finish i matt lys grå (Lunar White) eller matt sort (Shadow Black). Trådløs magnetlader fås som ekstrautstyr. Det følger også med en standard USB-C-kabel til lading. Alternativt kan du bruke en standard Qi-lader av samme type som fås til mange mobiltelefoner.

OBS: Akkurat som andre nyere Sonos-produkter krever Sonos Roam den nye S2-appen fra Sonos for å fungere. Har du eldre Sonos-produkter i systemet ditt, kan du derfor være nødt til å bruke S1-appen på disse. Eller du kan komme innom HiFi Klubben og høre mer om fordelene med å skifte ut de eldre Sonos-produktene dine til nye og få hele systemet ditt over på S2-plattformen.

Sonos – det originale trådløse multiroms musikksystemet

Sonos er det originale komplette multiroms musikksystemet til hele familien din og hele hjemmet ditt. Alle skjønner hvordan det fungerer nærmest umiddelbart, og nesten alle tenkelige streamingtjenester for musikk er fullt integrert. Sonos er markedets suverent mest solgte og gjennomtestede streamingsystem.

Sonos blir hele tiden oppdatert med nye funksjoner. Oppdateringene lastes ned automatisk i Sonos-systemet, og på den måten blir Sonos-opplevelsene dine bedre og bedre med tiden – helt automatisk!*

TV-lyd i surround på den enkle måten

Hvis du elsker god lyd til film og TV, men vil slippe anlegg og kabler, så har Sonos løsningen for deg. Du kan nemlig legge til to trådløse Sonos-høyttalere som bakkanaler til Sonos-lydplanken din. Da får du et 5-kanals surroundsystem som løfter filmopplevelsene dine opp på neste nivå. Hvis du vil ha mer og bedre bass, så kan du bygge ut ytterligere med en trådløs Sonos-subwoofer.

Selv om det ikke blir en helt ekte surroundhjemmekino, får du fortsatt en filmlyd som fint matcher den flotte bildekvaliteten på dagens TV-er. Helt uten oppsettet og kablene som følger med en tradisjonell løsning. Og du kan naturligvis styre volumet med fjernkontrollen til TV-en. Så enkelt og elegant kan det gjøres. 

Sonos-appen – all verdens musikkstreaming under fingertuppene dine

Via den gratis Sonos-appen til Apple iOS/Android får du all verdens musikk i din hule hånd. Det gjelder både din egen musikksamling på PC/Mac eller nettverksharddisk samt internettradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify, Apple Music og Deezer.

Spesielt nettbrett-appen er i en klasse for seg – med en stor skjerm blir navigasjonen en lek, du kan virkelig studere platecovere til øynene blir store og våte. Alternativt kan du velge å styre det hele fra datamaskinen din.

Uansett om du velger den ene eller den andre løsningen, får du et pent og oversiktlig brukergrensesnitt, som gjør det til en lek å spille musikk i hele huset. Enhetene kommuniserer fritt seg imellom, slik at alle i familien kan bruke hver sin app-kontroll i forskjellige rom – samtidig!

Stream musikk direkte fra telefonen eller nettbrettet

Foretrekker du å ha med deg musikken din på smarttelefonen i lomma, så er du også godt hjulpet med Sonos. Når du er på det trådløse nettverket ditt trenger du bare åpne Sonos-appen, velge ”Min Sonos” og spille musikk fra det bærbare musikkbiblioteket ditt. Telefonen eller nettbrettet ditt er også et smart sted å oppbevare den musikken som du av en eller annen grunn ikke har tilgang til på streamingtjenestene. På noen bærbare Sonos-høyttalere får du også Bluetooth, slik at du kan spille trådløs musikk overalt uten å ha et wi-fi-nettverk tilgjengelig.

Massevis av muligheter for kresne ører

Med Sonos kan du streame lyd i full CD-kvalitet, og det kan du utnytte til å bygge opp en skikkelig hi-fi-løsning. Enten ved å streame fra en ”lossless” musikktjeneste som f.eks. TIDAL HiFi eller fra din egen musikksamling på en PC eller nettverksharddisk.

En trådløs Sonos-forsterker er faktisk et komplett anlegg som kan drive et par gode hi-fi-høyttalere på egen hånd, og allerede her er du oppe i neste kvalitetsklasse i forhold til en enkeltstående trådløs høyttaler. Den ultimate Sonos-løsningen er imidlertid en trådløs Sonos-musikkstreamer koblet på et separat anlegg i full størrelse. Da får du en fullvoksen hi-fi-opplevelse, samtidig som du får alle de trådløse mulighetene og den elegante app-styringen.

Multirom – lettvinn trådløs musikk i hele hjemmet ditt

Sonos kan sende trådløs musikk ut i hvert hjørne av hjemmet ditt. Stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad – det finnes en musikkspiller eller trådløs høyttaler fra Sonos til ethvert behov. Oppsettet av Sonos er noe alle kan klare på et øyeblikk, og siden du ikke må bygge noe inn i veggen kan du ta med deg hele stasen hvis du flytter.

For å komme i gang trenger du bare en telefon, et nettbrett eller en PC og én enkelt trådløs Sonos-høyttaler. Vil du ha trådløs musikk i et annet rom, kan du bare plugge inn en ny trådløs høyttaler, følge den enkle instruksen på skjermen og vente et øyeblikk, så er alt klar til bruk.

Trueplay – optimalisert lyd uansett plassering

Trueplay er en smart funksjon som bruker din iPhone/iPad og en serie med testtoner til å optimalisere lyden fra en rekke av Sonos’ egne høyttalere, både når de er alene, i kombinasjon med en Sonos-subwoofer eller i et surroundoppsett. Du plasserer bare høyttaleren eller høyttalerne der du vil ha dem og følger hjelpeguiden i appen.

Når du har gjort en liten håndfull målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalansen, slik at du får den beste mulige lyden i et størst mulig lytteområde, uten at du må inn og manuelt streve med tonekontrollene. På noen Sonos-høyttalere kjører Trueplay helt automatisk, uten at du trenger å ta opp telefonen. Så kan du konsentrere deg helt om å nyte den gode lyden.

Ideelt til innbyggingsløsninger

Hvis du planlegger lyd i hele huset i forbindelse med nybygg eller ombygning, gir Sonos deg utallige muligheter. Du kan f.eks. installere innbyggingshøyttalere i alle ønskede rom, trekke høyttalerkablene inne i veggen til et sentralt teknisk skap eller et kontor. Her plasserer du alle nødvendige Sonos-enheter og eventuelle effektforsterkere, så har du usynlig lyd i hele huset, med full fjernstyring og med den kvaliteten du ønsker i hvert enkelt rom

Sonos har egne innbyggingshøyttalere til både vegger og tak og til utendørsbruk (for eksempel på terrassen). Men du kan også bruke andre modeller fra det enorme utvalget av innbyggingsmodeller fra DALI og B&W. Alt dette er ting som HiFi Klubben kan hjelpe deg med.

* Streamingtjenester og funksjoner på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk Sonos’ egen hjemmeside for å se gjeldende status.

OBS: Noen eldre Sonos-produkter – f.eks. CONNECT (Gen 1), CONNECT:AMP (Gen 1) og PLAY:5 (Gen 1) støttes ikke av den nye Sonos S2-appen, og de blir ikke oppdatert med de nyeste funksjonene. Hvis du vil bruke dem i Sonos-systemet ditt, alene eller sammen med nyere Sonos-produkter, må du bruke den opprinnelige Sonos S1-appen. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk, eller sjekk systemet ditt på sonos.com for mer info. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Superkompakt, solid og vanntett design (IP67)
 • Topp- og bunnplate i robust silikon
 • Opptil 10 timers batteritid
 • Trådløs musikk både via Bluetooth, AirPlay 2 og wi-fi (inkl. multirom)
 • Trådløs styring fra Sonos S2-app (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
 • Svært enkel i oppsett og daglig bruk
 • Trykknapper på topplaten til avspilling, volumstyring, mikrofon og Bluetooth
 • Toveis-høyttaler
 • Automatisk Trueplay romkorreksjon
 • Full trådløs integrasjon med Sonos-systemet, inkl. nettradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere)*
 • Stemmestyring med innebygget mikrofon (Google Assistant / Amazon Alexa)
 • Trådløs lading med standard Qi-lader eller trådløs Sonos magnetlader (begge er ekstrautstyr)

Begrensninger

 • Ikke tilkobling for hodetelefoner
 • Ikke avspilling fra USB-medier
 • Begrensninger i spesielt kraft og bass på grunn av størrelsen
 • USB-lader eller Qi-lader er ekstrautstyr
 • Ekte hi-fi krever fortsatt en god forsterker og separate høyttalere

Reviews

Videoer om Sonos Roam

Tilbehør til Sonos Roam

Tekniske spesifikasjoner

Tweeter Amount1x
Woofer Amount1x
IP RatingIPX7

Anmeldelser


4.5
43 anmeldelser
5
29
4
8
3
4
2
1
1
1

Anbefalte produkter