Hopp til innhold
3 690,-stk
Før 4 990,-Spar 1 300,-
Hvit
Forventet på lager lørdag 29. juni 2024
  -
Sonos Move 2 kan det meste: Batteri, Bluetooth, streaming, stemmestyring, multirom, wi-fi, utendørs, innendørs. Nyt al verdens musikk overalt!

Les mer:

Beskrivelse

Sonos Move 2 – elegant og fuktbestandig smarthøyttaler med Bluetooth og batteri for trådløs musikk både innendørs og utendørs

 • Kompakt, solid og fuktsikkert design (IP56)
 • Innebygget batteri for enkel trådløs musikk både inne og ute i opptil 24 timer
 • Automatisk Trueplay romkorreksjon for best mulig lyd ved enhver plassering
 • Spiller perfekt sammen med andre trådløse Sonos høyttalere overalt i hjemmet ditt (multirom)
 • Trådløs musikk både via Bluetooth, AirPlay 2 og wi-fi

Sonos Move 2 er en utrolig allsidig smarthøyttaler, som gir deg god lyd til din streaming musikk, uansett hvor du befinner deg. Med fuktbestandig design, full app-styring fra smartphone/tablet, Bluetooth, batteri, AirPlay 2 og stemmestyring har du de nyeste og flotteste muligheter for å nyte dine favoritter, hvor og når du har lyst til det.

Lyden er mye fyldigere enn i de mindre batteridrevne Sonos høyttalerne, og med automatisk Trueplay blir klangen fra høyttaleren justert best mulig etter forholdene, helt uten at du behøver å tenke over det. Plasser den frittstående på et bord ute på terrassen, på et teppe på stranden eller helt inne i et hjørne på baderommet – Trueplay fikser lyden for deg. 

Du får masser av flotte Sonos-muligheter med på kjøpet, inklusive full app-kontroll (iOS/Android) og markedets største utvalg av innebyggede streamingtjenester som Spotify, TIDAL, Deezer, Napster m.fl.

I forhold til den opprinnelige Sonos Move er den nye generasjonen oppgradert med en ekstra diskanthøyttaler og et nytt batteri, det gir deg opptil 24 timers spilletid – mere enn dobbelt så mye som originalen. Standby-forbruket er samtidig redusert med 30%, og når batteriet engang er utbrukt, kan du selv skifte det med vanlig verktøy. Det er godt for både miljøet og din strømregning.

Bedre lyd med toveis høyttalersystem og to diskanter

Sonos Move 2 er utstyrt med et toveis høyttalersystem med bas/mellomtone og hele to separate diskanter til de høyeste frekvensene (høyre/venstre kanal). Move 2 er samtidig betydelig større enn de mindre batterimodellene fra Sonos, og derfor får du en mere fyldig og detaljert lyd. Sonos Move 2 er ikke en hi-fi-høyttaler til kritisk lytning, men den spiller overraskende godt i forhold til sin kompakte størrelse.

Sonos Move 2 er det perfekte mobile supplement til dit eksisterende Sonos system – eller den perfekte inngangsbillett til den unike Sonos opplevelsen, som gir deg al verdens trådløse musikk i alle rom. Med total kontroll rett under fingerspissene fra telefonen.

Enkel i bruk og klar til multirom

Du har helt frie hender med din trådløse musikk, uansett om du er ute eller hjemme. Sonos Move 2 har både wi-fi og Bluetooth, og den kan automatisk skifte mellom dem, alt etter hva du har mest bruk for akkurat her og nå. Når du er hjemme, kan du fortsatt spille trådløst fra din telefon via Bluetooth (f.eks. lyd fra YouTube) og sende musikken videre til andre trådløse Sonos høyttalere via wi-fi. Før Sonos Move kan skiftes til Bluetooth-modus og pares med dine Bluetooth-enheter må den konfigureres med Sonos-appen på WiFi.

Via touch-knapper på toppen kan du sette musikken på pause, skippe en sang eller skru opp, selv om du ikke har telefonen din på deg. Og du kan opprette trådløs forbindelse mellom Sonos Move 2 og andre Sonos-høyttalere i huset (multirom). Fyll forskjellige rom med forskjellige sanger, eller grupper dem for å få øyeblikkelig lyd overalt.

Sonos Move 2 fås i flere farger. Trådløs ladebase følger med. Veggfeste, gulvstander og USB-C adapter til line-in/Ethernet fås som ekstratilbehør.

OBS: En skikkelig hi-fi-løsning med en god forsterker og to separate hi-fi-høyttalere gir deg en lydkvalitet, som små trådløse smarthøyttalere aldri kommer i nærheten av. Ofte kan du også koble til TV-lyden og spare deg for en separat soundbar. Kom inn i butikken, og opplev ekte hi-fi – det kan også gjøres både enkelt og rimelig!

SONOS – DET ORIGINALE TRÅDLØSE MULTIROMS MUSIKKSYSTEMET

Sonos er det originale komplette multirums musikksystemet til hele familien din og hele hjemmet ditt. Alle skjønner hvordan det fungerer nærmest umiddelbart, og nesten alle tenkelige streamingtjenester er fullt integrert. Sonos har markedets største utvalg i avspillere, inkl. lydplanker til TV, trådløse høyttalere og trådløse subwoofere m.m. Sonos er også markedets suverent mest solgte og gjennomtestede streamingsystem.

Sonos er fullt integrert med streamingtjenestene TIDAL (inkl. TIDAL HiFi), Spotify, Deezer, Apple Music m.fl. Dermed får du tilgang på mer enn 40 millioner låter etter eget valg. Du styrer det hele trådløst fra telefonen/nettbrettet ditt (Apple iOS/Android), eller fra PC/ Mac.

Sonos blir hele tiden oppdatert med nye funksjoner. Oppdateringene lastes ned til Sonos-systemet ditt etter hvert som de kommer, og dermed blir din Sonos-opplevelse bedre og bedre – helt automatisk!

SONOS-APPEN – ALL VERDENS MUSIKK UNDER FINGERTUPPENE DINE

Via den gratis Sonos-appen til Apple iOS/Android får du all verdens musikk i din hule hånd. Det gjelder både din egen musikksamling på PC/Mac eller nettverksharddisk samt internettradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify, Apple Music og Deezer. Spesielt nettbrett-appen er i en klasse for seg – med en stor skjerm blir navigasjonen en lek, du kan virkelig studere platecovere til øynene blir store og våte. Alternativt kan du velge å styre det hele fra datamaskinen din.

Uansett om du velger den ene eller den andre løsningen, får du et pent og oversiktlig brukergrensesnitt, som gjør det til en lek å spille musikk i hele huset. Enhetene kommuniserer fritt seg imellom, slik at alle i familien kan bruke hver sin app-kontroll i forskjellige rom – samtidig!

STREAM MUSIKK DIREKTE FRA TELEFONEN ELLER NETTBRETTET

Foretrekker du å ha med deg musikken din på smarttelefonen i lomma, så er du også godt hjulpet med Sonos. Når du er på det trådløse nettverket ditt trenger du bare åpne Sonos-appen, velge ”Denne telefonen” og spille musikk fra det bærbare musikkbiblioteket ditt. Telefonen eller nettbrettet ditt er også et smart sted å oppbevare den musikken som du ikke kan få tilgang til via streamingtjenestene, som f.eks. den lille håndfullen med navn som av en eller annen grunn fortsatt ikke er tilgjengelige.

MASSEVIS AV MULIGHETER FOR KRESNE ØRER

Med Sonos kan du streame lyd i full CD-kvalitet, og det kan du utnytte til å bygge opp en skikkelig hi-fi-løsning. Enten ved å streame fra en ”lossless” musikktjeneste som f.eks. TIDAL HiFi eller fra din egen musikksamling på en PC eller nettverksharddisk hvis du har rippet CD-ene dine i tapsfri kvalitet.

De trådløse musikkanleggene Amp og CONNECT:AMP kan drive et par gode hi-fi-høyttalere på egen hånd, og allerede her er du oppe i neste kvalitetsklasse i forhold til en enkeltstående trådløs høyttaler. Den ultimate Sonos-løsningen er imidlertid den trådløse musikkstreameren CONNECT, koblet på et separat anlegg i full størrelse. Da får du en fullvoksen hi-fi-opplevelse, samtidig som du får alle de trådløse mulighetene og den elegante app-styringen.

MULTIROM – SÅ ENKELT KOMMER DU I GANG

Sonos er et genialt multiroms musikksystem, som kan sende en hel verden av musikk ut i hvert hjørne av hjemmet ditt. Stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad – det finnes en musikkspiller eller trådløs høyttaler fra Sonos til ethvert behov. Oppsettet av Sonos klarer alle på et øyeblikk, og siden du ikke må bygge noe inn i veggen kan du ta med deg hele stasen hvis du flytter.

For å komme i gang trenger du bare en ”controller” (telefon/nettbrett/PC) og én enkelt Sonos musikkspiller eller trådløs høyttaler. Vil du ha trådløs musikk i enda et rom, kan du bare plugge inn en ekstra Sonos-spiller eller trådløs høyttaler, trykke på to knapper og vente et øyeblikk, så er alt klar til bruk.

Hvis du bruke Sonos sitt eget, ekstra stabile trådløse nettverk (SonosNet) i stedet for ditt eget, så må én musikkspiller (eller en BOOST nettverksadapter) ha kabelforbindelse til ruteren. SonosNet kan gi en vesentlig bedre dekning fordi de enkelte Sonos-komponentene supplerer hverandre i et såkalt mesh-nettverk som sprer signalet til hele hjemmet ditt.

TRUEPLAY – OPTIMAL LYD UANSETT PLASSERING

Trueplay er en smart funksjon som bruker din iPhone/iPad og en serie med testtoner til å optimalisere lyden fra en rekke av Sonos’ egne høyttalene, både når de er alene, i kombinasjon med en SUB subwoofer, i en ”Sonos-hjemmekino” eller hvis du bruker Sonos’ egne innbyggingshøyttalere. Du plasserer bare høyttaleren eller høyttalerne der du vil ha dem og følger hjelpeguiden i appen.

Når du har gjort en liten håndfull målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalansen, slik at du får den beste mulige lyden i et størst mulig lytteområde, uten at du må inn og manuelt streve med tonekontrollene.

IDEELT TIL INNBYGGINGSLØSNINGER

Hvis du planlegger lyd i hele huset i forbindelse med nybygg eller ombygning, gir Sonos deg utallige muligheter. Du kan f.eks. installere innbyggingshøyttalere i alle ønskede rom, trekke høyttalerkablene inni veggen til et sentralt teknisk skap eller et kontor der nettverksrouteren din står. Her plasserer du alle nødvendige Sonos-enheter og evt. effektforsterkere, hvorpå du har usynlig lyd i hele huset, med full fjernstyring og med den kvaliteten du ønsker i hvert enkelt rom

Tenker du på å bygge nytt hus eller å pusse opp, og går ambisjonene i retning av et komplett, smart og diskre multiromssystem med høyttalere elegant skjult i vegger og tak, så er det opplagte første skrittet å se på Sonos’ egne innbyggingshøyttalere i kombinasjon med Amp.

Det gir noen klare fordeler å bruke Sonos-høyttalere til vegger, tak eller til og med utendørs (for eksempel på terrassen). Men et system basert på Sonos Amp kan uten problemer settes sammen med høyttalere fra det enorme utvalget av innbyggingsmodeller fra DALI og B&W. Alt dette er ting som HiFi Klubben kan hjelpe deg med.

* Streamingtjenester og funksjoner på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk Sonos’ egen hjemmeside for å se gjeldende status. Bruk av TIDAL, Spotify, Deezer, Apple Music m.fl. på Sonos forutsetter betalingsabonnement.

OBS: Noen eldre Sonos-produkter, f.eks. CONNECT (Gen 1), CONNECT:AMP (Gen 1) og PLAY:5 (Gen 1) støttes ikke av den nye appen til Sonos, og de vil ikke bli oppdatert med nye funksjoner. Hvis du vil bruke dem i Sonos-systemet ditt, enten alene eller sammen med nyere Sonos produkter, så må du bruke den opprinnelige Sonos App S1. Spør din lokale HiFi Klubben-butikk eller sjekk systemet ditt på sonos.com for mer info.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kompakt, solid og fuktsikkert design (IP56)
 • Innebygget 24 timers batteri for enkel trådløs musikk både ute og inne i opptil 24 timer
 • Automatisk Trueplay romkorreksjon for best mulig lyd ved enhver plassering
 • Spiller perfekt sammen med andre trådløse Sonos høyttalere overalt i hjemmet
 • Stemmestyring via innebygget mikrofon (Amazon Alexa)
 • Trådløs musikk både via Bluetooth, AirPlay 2 og wi-fi (inkl. multirom)
 • Trådløs kontroll via telefon, tablet eller PC/Mac
 • Touchknapper på toppen til avspilling, lydstyrke, mikrofon og Bluetooth
 • Ergonomisk bærehåndtak
 • Full trådløs integrasjon med Sonos-systemet, inkl. internettradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere)*
 • To stykk kan brukes til høyre/venstre stereo
 • Trådløs ladebase følger med
 • USB-C adapter til line-in/Ethernet fås som ekstratilbehør

Begrensninger

 • kke tilkobling for hodetelefoner
 • Ikke trykknapper til personlige brukerforvalg
 • Ikke avspilling fra USB-medier
 • USB-lader er ekstratilbehør
 • Ekte hi-fi krever fremdeles en god forsterker og to separate høyttalere

Videoer om Sonos Move 2

Tekniske spesifikasjoner

VanntettJa
IP RatingIP56

Anmeldelser


4.6
28 anmeldelser
5
20
4
6
3
2
2
0
1
0