Hopp til innhold
Sony
LED-TV

Sony KD-43X85K

10 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

43” 4K / UHD TV med flott bildekvalitet, Google TV og opptaksfunksjon via USB. Her får du alt du trenger for en TV-opplevelse av høy klasse

Les mer:

Beskrivelse

Sony KD-43X85K – 43” UHD/4K LED-TV med Direct LED Backlight, 4K HDR X1 prosessor og Google TV

 • Triluminos Pro 4K Direct LED bildepanel med 4K HDR X1 prosessor
 • Mange avanserte funksjoner for gaming
 • Opptaksfunksjon via USB (1 tuner)
 • Fjernkontroll med innebygget mikrofon for stemmestyring (Google Assistant)
 • Støtte for Dolby Vision

Sony KD-43X85K er en fantastisk 43” 4K LED-TV med utmerket bildekvalitet fra Sonys unike Triluminos Pro LED-panel og den avanserte X1-prosessoren. Her får du alt du trenger for virkelig gode opplevelser med både filmer og TV-serier. Du kan stemmestyre TV-en via Google Assistant og den innebygde mikrofonen i fjernkontrollen (eller en separat smarthøyttaler). Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjeneste tilbyr.

Direct LED-bakbelysningen er en forenklet versjon av det eksklusive Full Array Backlight som du finner på de mer eksklusive Sony-modellene. Antall lysdioder er noe mindre og de er fordelt i soner i stedet for å være jevnt fordelt bak hele panelet. Dempingen skjer også i soner (Frame Dimming) i stedet for den ‘ekte’ Local Dimming på de større modellene. Men på bunnlinjen får du likevel veldig god bildekvalitet, og den svært høye lysstyrken følger med på kjøpet.

Med eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos gjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en hjemmekino eller en matchende lydplanke som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden.

Massevis av underholdning med Google TV

Sony KD-43X85K har integrert Google TV, som gir deg et hav av spennende Smart TV-funksjoner med mange underholdningsforslag skreddersydd for din personlige smak. Her får du en suveren fleksibel og komplett Smart TV-opplevelse, og med opptaksfunksjonen via USB kan du også selv bestemme når du vil se favorittsendingene dine fra tradisjonelle TV-kanaler.

Sony KD-43X85K fås i sort finish (Black).

OBS: HiFi Klubben anbefaler alltid å koble til en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg til TV-en din, slik at lyden kan leve opp til den gode bildekvaliteten når du for eksempel ser på film.

Google TV med Chromecast built-in – et uendelig univers av streaming

Chromecast er en genial funksjon som kommer med Google Smart TV-plattformen (Android TV). Med Chromecast innebygget i TV-en kan du ved hjelp av en telefon eler et nettbrett streame lyd og video fra de utallige onlinetjenestene som støtter funksjonen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du velger bare TV-en som mediespiller fra den aktuelle appen, så vil du få bildet på storskjermen mens du styrer det hele fra for eksempel nettbrettet (både Android og iOS).

Med Chromecast fungerer smarttelefonen/nettbrettet som fjernkontroll i stedet for som en mediespiller (på samme måte som for eksempel Spotify Connect). Selve avspillingen av mediene gjøres direkte i TV-en ved hjelp av hjemenettverket ditt. Det gir deg mye bedre batterilevetid, og hvis du for eksempel har sett en halv film på Netflix på toget hjem, kan du sette den på pause og lynraskt gjenoppta avspillingen på TV-en når du kommer hjem.

Auto Game Mode – forrykende gaming på storskjerm

Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en med HDMI, sørger Auto Game Mode for å optimalisere spillopplevelsen din ytterligere. Da går bildesignalet utenom flere av de innebygde prosessorene i TV-en, og du oppnår en lynrask respons akkurat som på PC-skjermen.

På X85K får du en rekke av de nyeste HDMI 2.1 funksjonen for gaming, blant annet VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) og HFR (High Frame Rate, 4K/120). Dermed kan du få fullt utbytte fra de nyeste spillkonsollene som f.eks. Xbox Series X og PlayStation 5. Du får også Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode, som er laget spesielt for å optimalisere opplevelsen med PS5*.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming

Som eier av X85K kan du glede deg over å få tilgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nettet, og både lyd og bilde er i toppkvalitet inklusive et raskt voksende utvalg av film og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptaksfunksjon via USB – se TV når det passer deg

Med X85K kan du gjøre opptak av direkte-TV hvis du ønsker å se sendingene på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt. Opptaksfunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen fordi du ikke lengre trenger å sitte klar i sofaen når sendingene starter. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

X85K har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere for knivskarpt og støyfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tuner-boks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Triluminos Pro 4K Direct LED billedpanel med 4K HDR X1 processor
 • Høy lysstyrke
 • Mange avanserte funksjoner for gaming
 • Opptaksfunksjon via USB (1 tuner)
 • Fjernkontroll med innebygget mikrofon for stemmestyring (Google Assistant)
 • Støtte for Dolby Vision
 • Google TV med Chromecast built-in

Begrensninger

 • Ikke Full Array Backlight LED-display
 • Ikke 4K Cognitive XR-prosessor
 • Kun HDMI 2.1 på inngang 3 (eARC) og 4
 • Noen alternativer kan monteres tettere på veggen
 • Ikke timeshift/pausefunksjon

Reviews

Tilbehør til Sony KD-43X85K

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermteknologi LED
HDR-Formater Dolby Vision, HDR10, HLG
Skjermoppdatering 100 Hz
Bildeprosessor 4K HDR X1 / X-Reality PRO
Game modeJa
Full / edge backlightDirect LED

Anbefalte produkter