HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon DNP-800NE + PMA-800NE Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DNP-800NE + PMA-800NE Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DNP-800NE med PMA-800NE er et avansert hi-fi-anlegg i full størrelse som ikke går på kompromiss med lydkvaliteten. Du får innebygget HEOS multirom og alt som trengs til både streaming og tradisjonell stereo. Flott finish i aluminium.

Denon DNP-800NE og PMA-800NE – hi-fi-stereoanlegg i full størrelse med HEOS multirom, massevis av streamingmuligheter, Alexa stemmestyring og audiofil lyd

  • Innebygget, trådløs HEOS multiromsstreaming med app-styring (iOS/Android)
  • Innebygget AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og nettradio
  • Klar for Amazon Alexa stemmestyring*
  • Perfekt integrert styring med HEOS multirom og app-styring
  • Solid konstruksjon med finish i ekte aluminium

TILBUD: Akkurat nå kan du spare 1200 kroner hvis du kjøper dette musikksystemet sammen med en trådløs HEOS-høyttaler til et ekstra rom.

DNP-800NE og PMA-800NE er et seriøst, fullstørrelses stereoanlegg som gir deg alle de nyeste trådløse mulighetene og samtidig den fyldige og realistiske hi-fi-lyden som får musikken til å virkelig utfolde seg hjemme i stua. Her får du alt det beste fra det nye og det gamle musikkuniverset på én gang, og du kan se frem til mange år med store musikkopplevelser.

Musikkstreameren DNP-800NE har innebygget HEOS multirom, så her er du klar til å streame all verdens trådløse musikk fra nettet, og det er lett som en lek å bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere i alle rom du måtte ønske. Du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen, og herfra kan du også streame med Spotify Connect, Bluetooth og AirPlay 2 (iOS).

Det er Denon selv som har utviklet HEOS, og derfor er styringen av hele anlegget perfekt integrert. I hverdagen vil du oppleve kombinasjonen som ett brukervennlig apparat, uansett om du spiller musikk fra en streamingtjeneste eller fra vinylsamlingen. Du trenger ikke å sjonglere med forskjellige fjernkontroller, og du kan alltid være sikker på å få optimal lydkvalitet. Blant annet fordi DNP-800NE oppsampler alle musikksignaler til 32-bit og fordi den kritiske volumstyringen foregår i forsterkeren. Og det kan høres!

Analoge kvaliteter og klar til vinyl
PMA-800NE er en audiofil, analog stereoforsterker som gir deg den musikalske, naturlige og levende lyden som er et must for mange analog-entusiaster. Samtidig får du en rekke praktiske digitale lydinnganger og en høykvalitets platespillerinngang til både MM og MC-pickuper.

Som kronen på verket er fronten på begge apparatene elegant laget i aluminium, så her lever også det visuelle inntrykket opp til de lydmessige prestasjonene. Mulighetene er nesten uendelige med dette anlegget, og med Amazon Alexa stemmestyring i tillegg setter de daglige musikkopplevelsene dine kursen rett inn i fremtiden.*

OBS: Du kan også bruke DNP-800NE sammen med Denons større forsterkere PMA-1600NE og PMA-2500NE og få samme integrerte styring. Hvis du fortsatt har en CD-samling som du har lyst til å skjemme bort, så kan du supplere med den matchende CD-spilleren DCD-800NE.

DNP-800NE og PMA-800NE fås i sort eller sølv aluminiumsfinish.

TILBUD: Akkurat nå kan du spare 1200 kroner hvis du kjøper dette musikksystemet sammen med en trådløs HEOS-høyttaler til et ekstra rom. 

Les mer om Denon DNP-800NE 

Les mer om Denon PMA-800NE 

* Stemmestyring krever at du har en separat Alexa-støttet enhet koblet til nettverket ditt sammen med DNP-800NE. Dette kan for eksempel være en stemmestyringshøyttaler eller en smarttelefon. Bruk av stemmestyring i Norge avventer aktivering fra Denon.

Tester

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.