HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/trådløs høyttaler

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/trådløs høyttaler

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PLAYBAR og den trådløse SUB kan sammen gi deg fyldig TV-lyd uten at du må slite med kabler og komplisert styring. En elegant løsning som nesten ikke tar noe plass – og du får hele Sonos-musikkuniverset med på kjøpet!

Sonos PLAYBAR / SUB – herlig og elegant TV-lyd med trådløs subwoofer til den dype bassen

  • Superenkel i oppsett og daglig bruk
  • Elegant design og flott finish
  • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Dyp og fyldig bassgjengivelse
  • Kan bygges ut med trådløse surround-bakhøyttalere og trådløs Sonos-musikk i hele hjemmet ditt.

Sonos PLAYBAR og den trådløse SUB utgjør sammen en elegant, velspillende og utrolig brukervennlig lydløsning til TV-en din. Subwooferen supplerer lydplanken med en dyp og fyldig bass, slik at du får en helt ny dimensjon i opplevelsen din. Her kan du virkelig fylle stua med lyd som både kan høres og merkes.

PLAYBAR alene kan gi en viss surroundfølelse på filmlyden. Hvis du senere skulle få lyst til å komme nærmere de ekte sakene, så kan du bygge ut systemet med to trådløse Sonos-bakhøyttalere, for eksempel i form av den superkompakte PLAY:1. Da får du surroundlyd i stua, men uten de lange kablene og det kompliserte anlegget som ofte følger med.

Superenkelt i oppsett og daglig bruk
Oppettet går som en lek i Sonos-appen, og når oppsettet er på plass, så er det eneste du trenger å tenke på at lyden har blitt bedre enn den var. Alt sammen slår seg nemlig automatisk av og på sammen med TV-en.

Bortsett fra strømkabelen trenger du bare å bruke den inkluderte optiske kabelen mellom TV-en og PLAYBAR – resten fungerer 100 prosent trådløst. Subwooferen kan til og med plasseres både stående og liggende, slik at du også har mulighet til å gjemme den vekk under en sofa.

PLAYBAR og SUB inngår som en integrert del av det trådløse Sonos-systemet. Det betyr at du i tillegg til god TV-lyd også får tilgang til all verdens trådløse musikk, som du kan streame ut i hele hjemmet ditt på trådløse Sonos-høyttalere og musikkspillere.

Les mer om Sonos PLAYBAR

Les mer om Sonos SUB

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.