HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Google Home Mini Smarthøyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Google Home Mini Smarthøyttaler

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Google Home Mini er en smarthøyttaler til stemmestyring av streaminganlegg, multirom og andre smart-enheter som støtter Google Assistant. God på raske søk, planlegging og enkel styring av all slags underholdning. Støtter norsk.

Google Home Mini – smarthøyttaler til stemmestyring av streaminganlegg og andre smart-enheter med Google Assistant

Google Home Mini er en liten og nett smarthøyttaler som du kan bruke til stemmestyring av streaminganlegg og andre enheter i hjemmet ditt. Her kan du samle hele hjemmet i ett enkelt ’usynlig’ system med norsk Google Assistant stemmestyring – ingen overflødige apper, skjermer eller menyer.

Med Google Home Mini kan du enkelt sette på musikk fra ulike streamingtjenester. Du trenger bare å gjøre oppsettet én gang for alle, og så kan du fortelle høyttaleren hva du vil høre. Du kan for eksempel si: ’Ok Google, sett på spillelisten Discover Weekly’. Du kan alltid bytte til en annen tjeneste ved å nevne den i kommandoen din. Utvalget av streamingtjenester er ikke komplett, men det vokser raskt.

Du kan styre musikk og volum i forskjellige rom eller på et bestemt anlegg. Det finnes allerede mange stereo- og hjemmekinoanlegg fra f.eks. Denon og NAD som støtter Google Assistant. Hvis du tenker i retning av multirom, så kan du bruke Google Home Mini med HEOS-systemet eller se frem til at Sonos aktiverer Google Assistant på sine høyttalere.

Gjenkjenner stemmen din
Google Home Mini er imponerende god til å skille stemmen din fra andre brukere som den er satt opp til å gjenkjenne. Du slipper altså å omtale deg selv i tredjeperson når du vil høre dine egne spillelister. Du sier bare: ”Ok Google, spill musikk fra favorittene mine”. Stemmegjenkjenning gjør også at andre brukere ikke kan legge til musikken sin i dine nøye gjennomtenkte spillelister.

Få styr på dagen din – raskt og enkelt
’Ok Google, lag en påminnelse: Kino kl. 20:15 på torsdag’. Google Home Mini er også egnet til planlegging. Den kan synkroniseres med Google-kalenderen din, slik at du bare trenger å fortelle den hvilke avtaler du har. Da kan den også gi deg en oversikt over dagen når du er på vei ut av døren.

Du kan bruke mange lignende funksjoner til å gjøre hverdagen din enklere. Du kan for eksempel spørre om en matoppskrift og legge til ingrediensene i en digital handleliste.

Google Home Mini fås i hvit finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Kategori : Smarthøyttaler
  • Farge : 173 gram
  • Størrelse : 9,8 x 4,2 x 9,8 cm (BxHxD)
  • Vekt : 173 gram

Ekspertvurderinger

Fordeler

Begrensninger

  • Ikke egnet til musikklytting
  • Kun stemmestyring gjennom Google Assistant

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning