Hopp til innhold
unnu 130S Hi-Fi Møbel

unnu130S Hi-FiMøbel

Det perfekte møbelet for en lydplanke eller et kompakt stereoanlegg. Du kan til og med skjule hele systemet bak en elegant stoffdør. Sort eller hvit.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Unnu 130S – kompakt, elegant og fleksibelt hi-fi-møbel

130S er det mest kompakte hi-fi-møbelet i den elegante danske unnu-serien. S-en i navnet indikerer at det er designet spesielt for å passe en lydplanke og henge på veggen under TV-en din. Dybden og skilleveggene passer perfekt til dette formålet, og om du supplerer med en stoffdør (ekstrautstyr), kan du gjemme vekk all teknikken og få skikkelig TV-lyd uten å måtte se på høyttalere etc. En annen mulighet er å plassere et kompakt stereoanlegg i møbelet, f.eks. med anlegget i midten og høyttalere i siderommene.

Kabeldeksel og veggfeste er inkludert, og du kan kjøpe dører i stoff eller tre som tilbehør. Døren er hengslet i bunnen, så den åpner enkelt nedover. Du kan velge mellom sort eller hvit finish på unnu 130S, så du har alle muligheter for å innrette deg elegant og funksjonelt sammen med anlegget og TV-en din.

Høydepunkter

  • Kompakt og elegant – perfekt til en lydplanke under flatskjermen Egner seg også til kompakte stereoanlegg med høyttalere Enkel montering på vegg (feste medfølger) Flott lakkert finish i sort eller hvit Dører i stoff eller tre kan kjøpes separat

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje47
FargeSort
FargebeskrivelseSort
Høyde emballasje (cm)30
Lengde emballasje (cm)165
Vekt emballasje (kg)18,4
Vekt produkt (kg)17,4

Tilbehør til unnu 130S Hi-Fi