Hopp til innhold
unnu
Møbel

unnu 130S Hi-Fi

4 398,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Det perfekte møbelet for en lydplanke eller et kompakt stereoanlegg. Du kan til og med skjule hele systemet bak en elegant stoffdør. Sort eller hvit.

Les mer:

Beskrivelse

Unnu 130S – kompakt, elegant og fleksibelt hi-fi-møbel

  • Kompakt og elegant – perfekt til en lydplanke under flatskjermen Egner seg også til kompakte stereoanlegg med høyttalere Enkel montering på vegg (feste medfølger) Flott lakkert finish i sort eller hvit Dører i stoff eller tre kan kjøpes separat
130S er det mest kompakte hi-fi-møbelet i den elegante danske unnu-serien. S-en i navnet indikerer at det er designet spesielt for å passe en lydplanke og henge på veggen under TV-en din. Dybden og skilleveggene passer perfekt til dette formålet, og om du supplerer med en stoffdør (ekstrautstyr), kan du gjemme vekk all teknikken og få skikkelig TV-lyd uten å måtte se på høyttalere etc. En annen mulighet er å plassere et kompakt stereoanlegg i møbelet, f.eks. med anlegget i midten og høyttalere i siderommene.

Kabeldeksel og veggfeste er inkludert, og du kan kjøpe dører i stoff eller tre som tilbehør. Døren er hengslet i bunnen, så den åpner enkelt nedover. Du kan velge mellom sort eller hvit finish på unnu 130S, så du har alle muligheter for å innrette deg elegant og funksjonelt sammen med anlegget og TV-en din.

unnu – den ideelle møbelløsningen for anlegget og TVen Med de danskproduserte unnu-møblene er det slutt på å se langt etter drømmeanlegget fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til å få elektronikk og høyttalere midt i synet hver gang dere går inn i stua. Her får du nemlig muligheten til å skjule hele anlegget – inkludert et par mellomstore høyttalere og en subwoofer – bak elegante stoffdører som tillater at både lyd og fjernbetjenings-signaler får passere. Du får anlegget ditt – og den bedre halvdelen slipper å se det! 
Den lakkerte silkematte finishen på unnu er av meget høy klasse, og de fleste unnu-modellene er dimensjonert for seriøst hi-fi-utstyr i standard bredde på 43 cm, slik at du får god plass til både apparatene og tilhørende kabler. Du kan velge mellom moduler i en, to eller tre delers bredde, og det følger med en flyttbar hylle til hver del. I tillegg kan du kjøpe skuffer, eller dører i tre eller stoff, og du kan fritt kombinere elementer i sort og hvit (stoffdørene fås også i sølv).
Hvis du har et lite anlegg eller ønsker å plassere en lydplanke under TV-en din, kan du også få kompakte unnu-møbler spesialdesignet for dette formålet. 
Med unnu er det du som bestemmer hva som skal stå fullt synlig og hva som skal gjemmes bort. Dermed får både anlegget og stua di alle mulige sjanser til å vise seg fra sin beste side. 
Utrolig fleksible muligheter Moduloppbyggingen gir deg et hav av muligheter til å sette sammen en unnu-løsning som passer akkurat for deg. Hvis du for eksempel trenger et møbel i fire delers bredde, kan du fritt velge mellom 2 + 2 eler 3 + 1. Dermed kan du alltid få best mulig plassering av skillevegger og topphull til kablene. 
Det frie modulvalget kan være viktig hvis du for eksempel har TV-en hengende på veggen over møbelet. Og hvis du velger stoffdører går de fra kant til kant, slik at det visuelle inntrykket ikke forstyrres av den doble skilleveggen der modulene henger sammen. Med tredører får du til gjengjeld en løsning som både er billigere og mer robust. Du kan selvfølgelig også velge å la en eller flere av delene stå uten dører.
Du kan også utnytte modulene slik at kabelføringen bak anlegget blir optimal. En av de smarte detaljene er nemlig at det er satt av plass bakerst i den innvendige skilleveggen, slik at du helt usynlig kan trekke kabler mellom rommene. Dette er mye mer elegant enn hvis det bare var et hull i bunnplaten slik det er på mange andre hi-fi-møbler.
Stoffdører og gjennomtenkte detaljer gjør forskjellen unnu er laget for å henges på veggen ved hjelp av det medfølgende veggbeslaget. Med denne løsningen får du et så rent visuelt inntrykk som mulig, samtidig som at støvsuging og opprydding under møbelet er lekende lett. Veggbeslaget kan justeres, slik at du kan gjøre den endelige tilpasningen etter at du har boret hullene i veggen. Dette gjør det mye enklere å få til en perfekt montering av møbelet. Hvis det ikke er mulig for deg å henge unnu på veggen – eller hvis du rett og slett foretrekker en frittstående løsning – kan et elegant gulvstativ i aluminium også levers til den store 231-modulen.
Skuffene er dimensjonert for henholdsvis to og tre rader med blu-ray/DVD-filmer eller CD-er, og de går på solide skinner i stål, slik det er vanlig i for eksempel gode kjøkkeninnredninger. Du kan selvfølgelig trekke skuffene helt ut, slik at du ikke trenger å vri ryggen ut av ledd for å rekke inn til de bakerste platene i samlingen. 
De flyttbare bakplatene gjør det lettere å skjule kablene, og du får også med et halvåpent deksel til kabelgjennomføringen i topplaten (lukket deksel kan kjøpes separat). Hvis du har TV-en din montert på veggen over møbelet kan du også kjøpe en elegant kabelskjuler i aluminium, slik at det ikke blir en eneste kabel som er synlig.
Kom innom Hi-Fi Klubben og opplev unnu!
OBS: Alle unnu-moduler leveres ferdigmontert. Tilbehør (dører, skuffer, hjul m.m.) monterer du enkelt selv. Spesialverktøy er ikke nødvendig.

Tilbehør til unnu 130S Hi-Fi

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
FargebeskrivelseHvit
Vekt produkt (kg)17,4
Høyde emballasje (cm)165
Lengde emballasje (cm)47
Vekt emballasje (kg)18,4
Bredde emballasje30