Hopp til innhold
unnu
Møbel

unnu 210 v2

4 198,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Hi-fi-møbel med 36,5 cm dybde og én seksjon. Passer f.eks. til et kompakt anlegg og eventuelt tilbehør. Sort eller hvit finish.

Les mer:

Beskrivelse

unnu 210 v2 – elegant og fleksibelt hi-fi-møbel i én seksjon, dybde 36,5 cm

  • Solid bygget i 16 mm MDF-plate
  • Elegant og motstandsdyktig polyurethan-lakk i sort eller hvit
  • Mulighet for usynlig plassering av anlegg og/eller høyttalere bak stoffdører (kjøpes separat)
  • Utallige kombinasjonsmuligheter med øvrige v2-moduler
  • Stort utvalg av tilbehør (dører, føtter, veggfester m.m.)
210 v2 er et elegant, solid og fleksibelt hi-fi-møbel med én seksjon som passer til et kompakt anlegg og eventuelt tilbehør. 210 v2 har en dybde på 36,5 cm og kan fritt kombineres med andre, matchende unnu v2-moduler. Hylle og bakplate medfølger. Skuffer, dører, toppdeksel, veggfester og annet tilbehør kan kjøpes separat.

unnu 210 v2 fås i sort eller hvit finish. Grunnmøbelet er helt (ikke flatpakket). Tilbehør (dører, skuffer, hjul m.m.) monterer du enkelt selv, uten bruk av spesialverktøy.

unnu – den ideelle møbelløsningen for anlegget og TV-en din
Med de danskproduserte unnu-møblene er det slutt på å se langt etter drømmeanlegget fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til å få elektronikk og høyttalere midt i synet hver gang dere går inn i stua. Her får du nemlig muligheten til å skjule hele anlegget – inkludert et par mellomstore høyttalere og en subwoofer – bak elegante stoffdører som tillater at både lyd og fjernbetjenings-signaler får passere. Du får anlegget ditt – og den bedre halvdelen slipper å se det!

Til forskjell fra første unnu-generasjon er v2-utgavene nå konstruert i MDF, et meget sterkt og stivt materiale som også er vanlig i f.eks. høyttalerkabinetter og hi-fi-møbler i den eksklusive enden av markedet. Med MDF kan du trygt plassere f.eks. en stor TV midt på toppplaten uten å være bekymret for at den skal bøye seg.

Den silkematte polyurethan-lakken er både elegant og meget motstandsdyktig overfor riper og hakk. Og unnu er dimensjonert for seriøst hi-fi-utstyr i standard bredde på 43 cm, slik at du får god plass til både apparatene og tilhørende kabler. Du kan velge mellom moduler i en, to eller tre delers bredde, og det følger med en flyttbar hylle til hver del. I tillegg kan du kjøpe skuffer, eller dører i tre eller stoff, og du kan fritt kombinere elementer i sort og hvit (stoffdørene fås også i sølv).

Hvis du har et lite anlegg, eller du ønsker å plassere en lydplanke under TV-en din, kan du også få kompakte unnu-møbler som er spesielt designet til nettopp dette formålet.

Med unnu er det du som bestemmer hva som skal stå fullt synlig og hva som skal gjemmes bort. Dermed får både anlegget og stua di alle mulige sjanser til å vise seg fra sin beste side.

Utrolig fleksible muligheter
Moduloppbyggingen gir deg et hav av muligheter til å sette sammen en unnu-løsning som passer akkurat for deg. Hvis du for eksempel trenger et møbel i fire delers bredde, kan du fritt velge mellom 2 + 2 eler 3 + 1. Dermed kan du alltid få best mulig plassering av skillevegger og topphull til kablene.

Det frie modulvalget kan være viktig hvis du for eksempel har TVen hengende på veggen over møbelet. Og hvis du velger stoffdører går de fra kant til kant, slik at det visuelle inntrykket ikke forstyrres av den doble skilleveggen der modulene henger sammen. Med tredører får du til gjengjeld en løsning som både er billigere og mer robust. Uansett om du foretrekker tre eller stoff får du dører med hengsler på siden, og du kan selv bestemme om de skal åpne mot venstre eller høyre. Du kan selvfølgelig også velge å la en eller flere av delene stå uten dører.

Du kan også utnytte modulene slik at kabelføringen bak anlegget blir optimal. En av de smarte detaljene er nemlig at det er satt av plass bakerst i den innvendige skilleveggen, slik at du helt usynlig kan trekke kabler mellom rommene. Dette er mye mer elegant enn hvis det bare var et hull i bunnplaten slik det er på mange andre hi-fi-møbler.

Stoffdører og gjennomtenkte detaljer gjør forskjellen
unnu er laget for å henges på veggen ved hjelp av det spesialdesignede veggbeslaget (kjøpes separat). Med denne løsningen får du et så rent visuelt inntrykk som mulig, samtidig som at støvsuging og opprydding under møbelet er lekende lett. Veggbeslaget kan justeres, slik at du kan gjøre den endelige tilpasningen etter at du har boret hullene i veggen. Dette gjør det mye enklere å få til en perfekt montering av møbelet. Hvis det ikke er mulig for deg å henge unnu på veggen – eller hvis du rett og slett foretrekker en frittstående løsning – kan et elegant gulvstativ i aluminium også levers til den store 210-modulen.

Skuffene er dimensjonert for henholdsvis to og tre rader med blu-ray/DVD-filmer eller CD-er, og de går på solide skinner i stål, slik det er vanlig i for eksempel gode kjøkkeninnredninger. Du kan selvfølgelig trekke skuffene helt ut, slik at du ikke trenger å vri ryggen ut av ledd for å rekke inn til de bakerste platene i samlingen.

De flyttbare bakplatene gjør det lettere å skjule kablene, og du kan fritt velge mellom fire forskjellige deksler til kabelgjennomføringen i topplaten (kjøpes separat). Hvis du har TV-en din montert på veggen over møbelet kan du også kjøpe en elegant kabelskjuler i aluminium, slik at det ikke blir en eneste kabel som er synlig.

Alle grunnmøblene fra unnu er hele (ikke flatpakkede). Tilbehør (dører, skuffer, hjul m.m.) monterer du enkelt selv, uten bruk av spesialverktøy.

Kom innom Hi-Fi Klubben og opplev unnu!

OBS! Alle unnu-møbler blir automatisk sendt hjem på dør med pall slik at vi er sikre på at det kommer helt og trygt hjem til deg.

Tilbehør til unnu 210 v2

Tekniske spesifikasjoner

Seksjoner1
Hyller inkludert1
Innvendig mål høyde (cm)32,2 cm
Innvendig mål bredde (cm)48,2 cm
Innvendig mål dybde med bakplate (cm)29,5 cm
Innvendig mål dybde uten bakplate (cm)34,7 cm