HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon

De nyeste finessene, solid lydkvalitet og mange valgmuligheter. Dét er Denon i et nøtteskall. Her finner du alt du trenger for å bygge et toppmoderne stereo- eller surround-anlegg, uansett om du beveger deg i den kompakte eller tunge klassen.

  • Alt til stereo, surround og streaming
  • Nyeste teknologi
  • Mange løsninger til smarttelefon, nettbrett og iPod
  • Stolte tradisjoner for lydkvalitet
  • Både kompaktanlegg og high-end

Først i mer enn 100 år

Denon ble grunnlagt i Japan helt tilbake i 1910, og de har alltid vært i første rekke når det handler om å utnytte ny teknologi innenfor lyd og bilde. Både innefor stereo og surround har Denons produkter igjen og igjen bevist deres verdi som pekepinn for morgendagens utvikling.

Nye muligheter og klassiske dyder

I en tid hvor streaming, trådløs teknologi, bærbare musikkmedier og hurtige løsninger velter inn over oss, holder Denon stadig koken ved å lage solide produkter med høy lydkvalitet, uansett hvilken kategori og prisklasse du beveger deg i. Selv om den nye surround-receiveren din eller et annet Denon-produkt er spekket med de aller nyeste funksjonene, kan du alltid være sikker på at det ikke har gått på bekostning av lydkvaliteten.

Store lyd- og bildeopplevelser til alle

Denon leverer varene, uansett hvilket lyd- og bildeprodukt du er ute etter. Fra økonomiske ørepropper til eksotiske entusiastmodeller, fra trådløse alt-i-ett-iPod-høyttalere til tunge stereoforsterkere og fra enkle 5.1-kanals receivere til overdådige kontrollsentre, som leverer råstyrke og funksjoner til selv den mest avanserte og utbygde hjemmekino. 

Les mer om Denon