HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD

NAD er et av Hi-Fi Klubbens mest elskede merker, og det er ikke tilfeldig. De bruker nemlig kreftene sine på å gi deg lydkvalitet og råstyrke for hver eneste krone. Digger du fet lyd uten pynt, overflødige knapper og annet surr, slipper du ikke unna NAD!

  • Maksimalt fokus på lydkvalitet og råstyrke
  • Løsninger til både musikk, hjemmekino og iPod
  • Både budsjettklasse og high-end
  • Enkelt og funksjonelt design
  • En rekke modeller kan moduloppgraderes

Fet lyd i mer enn 40 år

Helt siden deres lille grå 3020-forsterker rev teppet vekk under den etablerte hi-fi-bransjen i 1977, har NAD stått for markedets beste lyd til prisen, uansett pris. NAD handler ikke om bling og enkle løsninger. De er hva de skal være – ikke mer! Til gjengjeld blir det da mulig å gjøre tingene skikkelig. Med NADs unike MDC-moduler kan du til og med oppgradere en rekke av modellene, så du trenger ikke å bytte hele apparatet for å få de nyeste funksjonene.

Laget for virkeligheten

Papirdata er én ting, virkeligheten en annen. Et NAD-produkt er laget for å spille skikkelig musikk i virkelighetens høyttalere, ikke hyletoner i et laboratorium. Dette betyr kvalitetskomponenter, råsterke strømforsyninger og konstruksjon hvor det står lydkvalitet på hver eneste tekniske løsning. Blant annet den unike PowerDrive-teknologien som får en NAD-forsterker til å spille både høyere, og renere, enn konkurrentene i samme klasse. Sånn var det da den legendariske sjefskonstruktøren Bjørn Erik Edvardsen lagde 3020 – og sånn er det ennå!

Ørene dine lyver aldri

NAD-lyden er alltid utrolig ren, dynamisk og engasjerende, uansett om du hører på musikk i stereo eller nyter flerkanals surround-lyd i hjemmekinoen din. Ethvert NAD-produkt, fra iPod-høyttalere til tunge high-end-forsterkere, er laget for å gi deg lydopplevelser i særklasse. Så glem spesifikasjonene, og la ørene dine ta avgjørelsen!

Les mer om NAD

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her