Hopp til innhold
16 498,-stk
  -
8-kanals superfleksibel effektforsterker, perfekt til større installasjoner og multiromssystemer. Kan konfigureres og utbygges til nesten alle behov. 

Les mer:

Beskrivelse

NAD CI 980 – strømsterk og fleksibel 8-kanals effektforsterker ideell for innbyggingsløsninger

 • 8 kanaler – laget for å drive større innbyggings- og multiromssystemer i private hjem, restauranter, butikker, osv.
 • Mye krefter og god stabilitet
 • Kan enkelt konfigureres etter forskjellige behov med global/lokal input
 • Klasse D-teknologi minimerer strømforbruk og varmeutvikling
 • Individuell følsomhetsjustering på alle innganger (gain)

CI 980 er en strømsterk 8-kanals effektforsterker som er perfekt for større innbyggings- eller multiromssystemer både i private hjem, restauranter, kafeer eller alle andre steder der du trenger en fleksibel og stabil forsterkerløsning til flere par høyttalere.


CI 980 er designet fra grunnen av som en ekte CI-forsterker (Custom Install). Dette betyr at fleksibilitet og stabilitet har blitt prioritert. Du kan konfigurere CI 980 på nesten alle tenkelige måter, slik at du får den rette musikken og riktig volum i alle rom du spiller i. Hvis du allikevel skulle trenge flere kanaler, kan du enkelt supplere med ekstra effekttrinn på pre-out.NAD CI 980 fås i sort finish.


NAD CI 980 – 8 effektive og fleksible forsterkerkanaler
CI 980 gir deg 8 separate forsterkerkanaler, slik at du kan drive opptil fire par stereohøyttalere. Den svært effektive klasse D-konstruksjonen gir deg mye krefter og er stabil selv ved høye lydtrykk. Samtidig utvikler den minimalt med varme og bruker langt mindre strøm enn en tilsvarende konvensjonell konstruksjon, noe som er til fordel for både miljøet og strømregningen.

Ideel til installasjoner og multiromssystemer
CI 980 er en meget velegnet forsterkerløsning til mindre installasjoner der du ønsker å drive flere par høyttalere, f.eks. bakgrunnsmusikk til en café eller kjøkken/stue. Du får både globale og lokale musikkvalg for hvert par med stereokanaler, slik at du med en bryter på baksiden enkelt kan velge om du vil spille synkron eller individuell musikk i de forskjellige rommene.

Med pre-out på både global og lokal inngang er det en smal sak å koble til enda flere effekttrinn, slik at du kan sende musikken ut i enda flere rom. Du får også individuell følsomhetsjustering (gain) på alle kanalerparene, slik at du en gang for alle kan stille lydnivået riktig på alle høyttalere og alle rom.

CI 980 har både 12V trigger-inngang og auto-på ved signal, slik at forsterkeren kan slå seg på automatisk samtidig med lydkilden. Dette betyr at du uten problemer kan gjemme forsterkeren unna, for eksempel i et skap. Du må bare sørge for at den kan bli kvitt varmen som viftene sender ut gjennom fronten. Når du er ferdig med å spille, slår forsterkeren seg av automatisk selv etter ca. 30 minutter.

Høyttalerterminalene er av Phoenix-typen der man monterer kablene i en medfølgende multikontakt som deretter kobles i forsterkeren. På denne måten kan du fullføre hele kabelinstallasjonen på forhånd og koble til/fra forsterkeren på et øyeblikk.

MERK:

Til Phoenix-terminalene på denne forsterkeren bør det kun benyttes høyttalerkabler av «solid core»-typen eller tilsvarende beregnet for installasjonsbruk, f.eks. fra AudioQuest SLiP-serien. Vanlige myke høyttalerkabler (multi-strand) vil ikke sitte stabilt i terminalene og vil utgjøre en risiko for kortslutning.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 8 kanaler gir god fleksibilitet, også i større installasjoner
 • Klasse D-teknologi minimerer strømforbruk og varmeutvikling
 • Mye krefter
 • Global / lokal inngang kan velges individuelt for stereokanalpar
 • Individuell følsomhetsjustering på alle stereokanalpar (gain)
 • Ekstra effekttrinn kan kobles til på pre-out, både global og lokal input
 • 12V trigger-funksjon / auto-på ved signal (kan frakobles)
 • Phoenix-høyttalerterminaler for enkel tilkobling
 • Rackhåndtak for enkel montering i skap og racksystemer
 • Viftekjøling gir fleksible monteringsmuligheter

Begrensninger

 • Noen alternativer kan levere bedre hi-fi-lydkvalitet

Tilbehør til NAD CI 980

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm60 watt
Utgangseffekt 8 ohm50 watt
ForsterkerteknologiKlasse D

Anbefalte produkter