Hopp til innhold
Argon Audio
Bananplugg (sett)

Argon Audio 5452

196,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Utsøkt, forgylt bananplugg. Med kabelmontering på siden fungerer den godt også når det er trangt om plassen. Du trenger et sett per høyttaler.

Les mer:

Beskrivelse

Flott bananplugg i nydelig, forgylt finish. Med kabelmontasje på siden egner denne pluggen seg godt der det er trangt om plassen. Den smarte fingerskruen gir god kontakt, og beskytter samtidig kabelen under montering.

Hvis det er dårlig med plass bak forsterkeren eller høyttalerne dine kan Argon 5452 være en god løsning når du skal koble til høyttalerkabler. Når du, som på denne modellen, monterer kabelen på siden av pluggen, stikker den ikke så langt ut på baksiden av forsterker eller høyttalere. Særlig med kraftige kabeltyper kan dette være en fordel.

Den forgylte finishen gir et eksklusivt preg, og forgyllingen hindrer dessuten at korrosjon med tiden ødelegger kontaktegenskapene. Kabelen festes med en fingerskrue, og som en ekstra finesse er det plassert en liten metallplate mellom skruen og kabelen. Dermed kan du skru kabelen helt fast uten å skru skruen inn i de sarte kobberlederne.

Ett sett inkluderer 4 bananplugger. Du trenger ett sett per høyttaler; 2 til høyttaleren, 2 til forsterker.

Merk: for å hindre uhell er terminalene på forsterkere, receivere og høyttalere normalt blokkert med små plastikkpropper. Disse må lirkes ut med en svært liten skrutrekker, eller en annen spiss gjenstand, før du kan koble til bananpluggene.

Tilbehør til Argon Audio 5452

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseARG5452
Vekt produkt (kg)0,02
Høyde emballasje (cm)1
Lengde emballasje (cm)1
Vekt emballasje (kg)0,02
Bredde emballasje1