Hopp til innhold
Argon Audio
Bananplugg (sett)

Argon Audio 5455

398,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusiv bananplugg med ekspanderende låsemekanisme for ekstra god kontakt. Ideell for kraftige kabler og gode anlegg. Du trenger et sett per høyttaler.

Les mer:

Beskrivelse

Med Argon 5455 tar du skrittet opp i den eksklusive klassen hva høyttalerplugger angår. Det nydelige, tunge førsteinntrykket signaliserer at det her er snakk om et ordentlig kvalitetsprodukt, og når du tar pluggen i nærmere øyesyn får du bekreftet førsteinntrykket.

Konstruksjonen er svært solid, og tåler mange av- og påmonteringer uten å svekkes. Gjennom den ekspanderende låsemekanismen er du sikret en urokkelig stabil kontakt mellom plugg og terminal. Alle kontaktflater er naturligvis forgylt, slik at ikke korrosjon ødelegger kontaktegenskapene. På grunn av den tekniske konstruksjonen egner Argon 5455 seg best til relativt kraftige kabler. Svært tynne kabler kan være vanskelige å få festet tilfredsstillende.

Merk: for å hindre uhell er terminalene på forsterkere, receivere og høyttalere normalt blokkert med små plastikkpropper. Disse må lirkes ut med en svært liten skrutrekker, eller en annen spiss gjenstand, før du kan koble til bananpluggene.

Tilbehør til Argon Audio 5455

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseARG5455
Vekt produkt (kg)0,15
Høyde emballasje (cm)6
Lengde emballasje (cm)50
Vekt emballasje (kg)0,15
Bredde emballasje4