Hopp til innhold
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS12

4 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Vil du ha bass som kan både høres og kjennes? La denne 12” tungvekteren gi mellomgulvet ditt noen kraftige slag. Rå kraft for hver krone!

Les mer:

Beskrivelse

Argon BASS12 – 12” subwoofer med rå kraft til en fornuftig pris

BASS12 er en tung og råsterk 12" subwoofer med hele 500 watt innebygget forsterkereffekt. Det potente 12" long-stroke-elementet kan holde følge med selv store gulvhøyttalere, og nesten uansett hvor heftig anlegget ditt er fra før kan du gjøre det enda heftigere her.

Du kan bruke BASS12 til både musikk og hjemmekino, så her er det mulighet for både stadionlyd og filmeksplosjoner som virkelig kan kjennes i mellomgulvet. Hvis det fortsatt ikke er nok, så kan du seriekoble med enda en BASS12. Da har du bass nok til både deg selv og naboene dine.

Hvis storebror BASS15 er litt for voldsom, eller hvis lytterommet ditt ikke er så stort, kan BASS12 være den perfekte løsningen. Bassen går like dypt som på den store modellen, og den vesentligste forskjellen ligger i det maksimale lydtrykket. På dette punktet er BASS15 et hakk kraftigere, men til gjengjeld er den også mer synlig i stua.

BASS12 fås i sort finish. Subwooferkabel kjøpes separat.

Tilbehør til Argon Audio BASS12

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)21-160
Forsterker500 watt
Delefrekvenser40-160 Hz
Størrelse på basselement12"
KabinettkonstruksjonLukket

Anbefalte produkter