Hopp til innhold
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS15

5 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Skal bassen gjøre litt vondt for å gjøre godt? La denne massive 15” tungvekteren gi mellomgulvet ditt noen kraftige slag. Monsteret du vil elske!

Les mer:

Beskrivelse

Argon BASS15 – 15” subwoofer med eksplosiv bass til en fornuftig pris

 • Eksplosiv kraft, også i store lytterom
 • Kan brukes til både musikk og hjemmekino
 • Nedovervendt bassport for enklere plassering
 • Automatisk av/på
 • LINK-utgang for seriekobling med ekstra subwoofer
BASS15 er en massiv 15" subwoofer med hele 500 watt innebygget forsterkereffekt. Synes du at ordentlig bass skal gjøre litt vondt for å gjøre godt, så har du din nye bestevenn her. Det enorme 15" long-stroke-elementet kan holde følge med selv kjøleskapstore gulvhøyttalere, og nesten uansett hvor heftig anlegget ditt er fra før kan du gjøre det enda heftigere her.

Du kan bruke BASS15 til både musikk og hjemmekino, så her er det mulighet for både stadionlyd og filmeksplosjoner som får buksebeinene dine til å blafre rundt anklene på deg. Hvis det fortsatt ikke er nok, så kan du seriekoble med enda en BASS15. Da har du bass nok til både deg selv og hele nabolaget.

Bare kom med en stor stue og en umettelig appetitt på slem bass – BASS15 skal nok klare å levere varene. Og den gjør det til en pris som vanlige dødelige også kan leve med.

BASS15 fås i sort finish. Subwooferkabel kjøpes separat.

Enkel å koble til og plassere – og bygge ut!
BASS15 har både L/R og LFE-inngang, så du kan koble den til alle forsterkere og receivere med enten pre-out eller dedikert subwooferutgang. Du finner også de vanlige kontrollene til volum, delefrekvens og fase. Men BASS15 har en ekstra godbit gjemt i ermet.

Med LINK-utgangen kan du seriekoble en ekstra BASS15 hvis du vil ha enda mer bass. En smart detalj for deg som "bare" har én subwooferutgang på forsterkeren din. Tør du å ta spranget fra vanlig galskap til galopperende vanvidd? Da har du muligheten her!

Øret kan ikke retningsbestemme dype basstoner, så du kan plassere BASS15 nesten hvor du vil. Hvis du setter den i et hjørne får du litt gratis ekstra bass, uten at det belaster subwooferen mer. En hjørneplassering øker nemlig lydtrykket fra subwooferen, siden lyden forsterkes akustisk av vegger og gulv. Prøv deg frem med forskjellige plasseringer i rommet, og sett subwooferen der du får best resultat.

BASS15 er en seriøs subwoofer som kan riste pussen ned fra veggene og samtidig være stille når den får beskjed om det. Dette er et ordentlig hi-fi-produkt – bare med mye mer krefter enn du er vant til i denne prisklassen. Fet bass for hver eneste krone!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Eksplosiv kraft, også i store lytterom
 • Kan brukes til både musikk og hjemmekino
 • Nedovervendt bassport for enklere plassering
 • LINK-utgang for seriekobling med ekstra subwoofer
 • Automatisk av/på

Begrensninger

 • Krever sin plass
 • Enkelte alternativer har mer eksklusiv finish
 • Enkelte alternativer spiller dypere og/eller mer presist

Tilbehør til Argon Audio BASS15

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)21-160
Forsterker500 watt
Delefrekvenser40-160 Hz
Størrelse på basselement15"
KabinettkonstruksjonBass-refleks

Anbefalte produkter