Hopp til innhold
Argon Audio
Bananplugg (sett)

Argon Audio Classic Banana 1

400,-sett
  -
Kvalitetets-bananplugg for sikker tilkobling av kabler til høyttaler- og forsterkerterminaler. Forgylte kontaktflater og enkel tilgang til skruene. Et sett inneholder 4 stykk

Les mer:

Beskrivelse

Argon Classic Banana 1 – kvalitets-bananplugger til høyttalerkabler med enkel tilgang til skruene

Bananplugger er en populær løsning for å feste høyttalerkabler mellom forsterker og høyttalere. Pluggen gir god kontakt, og det er svært enkelt å koble kablene fra igjen, f. eks. ved flytting. Argon Classic Banana er en kvalitetsløsning med gjennomtenkte konstruksjoner som holder en høy teknisk standard.

Kontaktflatene er forgylte for å hindre at de gode egenskapene over tid ødelegges av korrosjon. Plasthetten gir god sikkerhet mot kortslutning av forsterkeren, hvis du f.eks. skulle være så uheldig at du mister en metallgjenstand på pluggene. Kabelen festes med to skruer, og pluggen er kompatibel med både tynne og kraftige kabler. Pluggen er åpen inn til skruene, slik at du enkelt kan skru fast kablene uten å måtte fjerne en hette først. Den passer til både tynne og kraftige kabeltyper.

Merk: for å hindre uhell er terminalene på forsterkere, receivere og høyttalere normalt blokkert med små plastpropper. Disse må lirkes ut med en svært liten skrutrekker, eller en annen spiss gjenstand, før du kan koble til bananpluggene.

Selges i sett med 4 stk. Du kan regne et sett per høyttaler i de fleste tilfeller. 

 

Tilbehør til Argon Audio Classic Banana 1

Tekniske spesifikasjoner

FargeGull
FargebeskrivelseSort
Vekt produkt (kg)0,01
Høyde emballasje (cm)0,1
Lengde emballasje (cm)5
Vekt emballasje (kg)0,01
Bredde emballasje0,1

Anmeldelser


5.0
7 anmeldelser
5
7
4
1
3
1
2
1
1
0