Hopp til innhold
Audeze LCD-2 Closed Back Head-fi headset

AudezeLCD-2 Closed BackHead-fi headset

Opplev Planar Magnetic-prinsippet i sin reneste form, med massevis av varme og energi til musikken din. Lukkede head-fi modeller med god lydisolering.
Sort

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Audeze LCD-2 Closed Back – lukkede Planar Magnetic hodetelefoner med en fornem stamtavle

LCD-2 Closed Back er eksklusive, lukkede over-ear Planar Magnetic som, akkurat som den åpne søstermodellen LCD-2 Classic, viser en rød tråd direkte tilbake til originalutgaven av den ikoniske LCD-2 bekledd i ekte treverk.

LCD-2 var i 2008 den aller første Audeze hodetelefonen på markedet og den opprinnelige modellen, uten de nye Fazor lydguidene, var kjennetegnet av en relativt varm klang med dyp og dynamisk bass. De 106 mm store driverne i LCD-2 Closed Back er også bygget uten Fazor-systemet som gjør at lyden minner meget om den ikoniske originalen. Closed Back og Classic har samme teknologi i grunnen samt samme lydkarakter, slik at valget primært står om hvorvidt du foretrekker en åpen eller en lukket modell.

LCD-2 Closed Back spiller varmt og energisk med en rytmisk driv som er helt i særklasse innen planar-hodetelefonkategorien. De har sin helt egen karakter, som kanskje ikke er alles favoritt, men om du er head-fi entusiast, liker planar-lyden og samtidig lytter til elektronika eller annen basstung musikk så kan LCD-2 Closed Back være hodetelefonene du har drømt om. Gi dem en virkelig god hodetelefon-forsterker, fyr opp yndlingsmusikken din, lukk øynene og nyt turen!

Kompromissløst og solid bygget

Planar Magnetic driverne i LCD-2 Closed Back er hele 106 mm i diameter, og derfor blir hodetelefonene nødvendigvis noe man legger merke til. Akkurat som den kostbare LCD-X er den også bestykket med det patenterte Fluxor magnetsystemet på begge sider av membranen, som er en av forklaringene på den høye vekten.

De store, håndsydde øreputene er utført i memoryfoam kledd med proteinlær. Hodebøylen er solid konstruert i metall og det brede designet fordeler vekten mykt og jevnt slik at den massive konstruksjonen oppleves langt mindre tyngende på hodet enn man umiddelbart skulle tro. Den fleksible, flettede lettvektskabelen er også med på å holde komforten oppe.

LCD-2 Closed Back fås i sort finish. 

Høydepunkter

 • Lukket konstruksjon med god lydisolering
 • Eksklusiv finish i metall og proteinlær
 • Enkle å drive i forhold til noen alternativer
 • Håndbygget på Audezes egen fabrikk i USA
Bernt Mangseth Bakke
Trondheim
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Bernt Mangseth Bakke

Vår
Ekspertvurdering

 • Lukket konstruksjon
 • God lydisolering med tanke på omgivelsene
 • Varm og energisk lydkarakter med dyp og dynamisk bass
 • Dobbeltsidig Fluxor magnetsystem
 • Enkle å drive i forhold til noen alternativer
 • Eksklusiv finish i metall og ekte lær
 • Håndlagd på Audezes egen fabrikk i USA

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet101 dB
Frekvensområde10-50000 Hz
Impedans passiv70 ohm

Tilbehør til Audeze LCD-2 Closed Back

Anbefalte produkter