Hopp til innhold
AudioQuest
Hodetelefonforsterker

AudioQuest DragonFly Red

2 398,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Ultrakompakt, portabel D/A-konverter som utfører mirakler for bærbar lyd fra smarttelefon eller PC/Mac. Ekte, audiofil hi-fi-lyd rett i lomma!

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest DragonFly Red – portabel D/A-konverter med krystallklar digital lyd til både PC og smarttelefon/nettbrett

 • Kan brukes sammen med både PC/Mac og mobile enheter (iOS/Android)
 • Høykvalitets hodetelefonforsterker til selv tungdrevne, audiofile modeller
 • 64-bit digital volumkontroll for ekstra høy lydkvalitet
 • Tar ikke mer plass enn en USB-pinne – plug'n play
 • Støtter høyoppløste 24-bit lydformater
 • Støtter MQA avspilling

DragonFly Red er en genial, mobil D/A-konverter (DAC) som kan løfte lyden fra smarttelefonen eller datamaskinen din til nye høyder med en god hodetelefon. Til tross for at den ikke er større enn en vanlig USB-pinne er DragonFly Red spekket til bristepunktet med avansert, digital teknologi. Og den presterer en lydkvalitet som garantert vil gjøre den til den nye bestevennen til hodetelefonene dine, enten du hører på musikk hjemme eller ute på farten.

I motsetning til den mer økonomiske Black-versjonen er DragonFly Red utstyrt med en avansert 64-bit digital volumkontroll som sikrer en helt suverent klar og støyfri gjengivelse. Den maksimale outputen er også nesten dobbelt så høy som på Black, noe som er en stor fordel for dynamikken og samtidig gjør det mulig å bruke selv tungedrevne high-end-hodetelefoner.

OBS: Vær oppmerksom på at DragonFly Red må være koblet til smarttelefonen/nettbrettet med en USB-kabel som kjøpes separat. For Android (4.1 eller nyere), trenger du en Micro USB-til-hun-USB-A-kabel som støtter OTG (on-the-go). Smarttelefonen/nettbrettet må også støtte OTG. Apple iOS-brukere må bruke en original Apple Lightning adapterkabel (MD821AM). Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere på iOS.

OBS 2: En del Andriod-produsenter har fortsatt ikke lansert drivere, som tillater DragonFly Red å fungere sammen med deres smarttelefoner. Hvis du vil være helt sikker på at Dragonfly Red fungerer sammen med din Andriod-enhet anbefaler vi at du tester dette i en av våre butikker. Apple iOS enheter er ikke berørt av dette problemet. 

Dragonfly Red fås i rød finish.

Optimal lydkvalitet med alle hodetelefoner

Portable DAC-er har man sett før, først og fremst for bruk med bærbare datamaskiner. Det revolusjonerende med DragonFly Red er at den også kan brukes direkte på smarttelefonen din. Ved hjelp av et splitter nytt brikkesett har AudioQuest redusert energiforbruket til et enestående lavt nivå som åpner for helt nye muligheter. Nå kan du endelig få full lydkvalitet fra smarttelefonen din, og du kan trygt koble til et par virkelig seriøse hi-fi-hodetelefoner – DragonFly Red skal nok leve opp til kravene.

Få det beste ut av TIDAL/Spotify, PC-musikksamlingen din m.m.

Alle datamaskiner er utstyrt med et lydkort som konverterer filene du trykker på til lyd i ørene dine. Uheldigvis er det slik at selv de dyreste datamaskinene som regel er utstyrt med et elendig lydkort. Det er her DragonFly Red kommer inn i bildet.

Sett DragonFly Red i en av de ledige USB-portene på PC-en, og koble hodetelefonene i minijackinngangen på DragonFly Red. Vips, så er du klar til å nyte at du endelig får fullverdig lydkvalitet fra musikksamlingen din, enten den er lagret på harddisken eller du abonnerer på en streamingtjeneste som f.eks. TIDAL eller Spotify. Slutt å radbrekke musikken din med elendige lydkort og støyfylte analoge hodetelefonutganger!

Hvis DragonFly skal være med på farten sammen med laptopen, kan du kjøpe en kort, spesialdesignet USB-kabel fra AudioQuest (DragonTail) som ekstrautstyr. Da er du bedre beskyttet mot å knekke noe hvis PC-en skulle gå i gulvet eller på annet vis få seg en trøkk. DragonTail kan også gi litt mer luft hvis du vil ha bedre tilgang til en annen USB-port som sitter tett ved siden av.

Nyt ekte høyoppløst musikk – bedre enn CD

DragonFly Red er utstyrt med en eksklusiv 24-bit ESS 9016 D/A-konverter som kan håndtere høyoppløste musikkfiler opp til 24-bit/96kHz via USB Audio 2.0. Dette er vesentlig høyere enn CD-kvalitet, og du vil tydelig kunne høre forskjellen i form av en vesentligt forbedret detaljering, dynamikk, romfølelse og generell musikalitet i lydbildet.

Den asynkrone teknologien og den spesialutviklede driveren i DragonFly Red sørger for å optimalisere den såkalte "klokken" i USB-overføringen fra PC-en, slik at du unngår den lydforringende jitter-støyen (digitalforvrengning i tidsdomenet). Du får også en innebygget hodetelefonforsterker som løfter dynamikken og bassgjengivelsen hørbart, og du vil kunne lytte til musikk nesten uansett støynivå fra omgivelsene.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kan brukes med både PC/Mac og mobile enheter (iOS/Android)
 • Høykvalitets hodetelefonforsterker med høy output som fungerer til selv tungdrevne high-end-modeller
 • 64-bit digital volumkontroll for ekstra høy lydkvalitet
 • Tar ikke mer plass enn en USB-pinne – plug'n play
 • Støtter høyoppløste musikkfiler opp til 24-bit/96kHz
 • Audiofil, asynkron USB-teknologi
 • Støtter MQA avspilling

Begrensninger

 • Ikke innebygget trykknapp-volumkontroll
 • Ikke trådløs signaloverføring
 • USB-kabel er ekstrautstyr

Videoer om AudioQuest DragonFly Red

Unboxing

Tilbehør til AudioQuest DragonFly Red

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollNei
TimerNei
D/A-konvertering lyd24-bit/96 kHz - 32-bit ESS 9016

Anmeldelser


4.7
11 anmeldelser
5
9
4
1
3
1
2
0
1
0