Hopp til innhold
AudioQuest
Optisk kabel

AudioQuest Vodka

5 698,-stk
Leveringstid 3-4 uker
Meget avansert optisk kabel til anlegg i den virkelig tunge kvalitetsklassen. Fås i mange lengder fra 0,75 til 5 meter!

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Vodka Optical – eksklusiv optisk digitalkabel til audiofile anlegg

  • Eksklusiv optisk fiber med 217 enkeltledere og ultralav spredning
  • Ultralav jitter-forvrengning
  • Presisjonspolerte endeflater på fiberen
  • Solid og elegant design
  • Fås i lengder fra 0,75 til 5 meter
Vodka er en svært avansert optisk digitalkabel fra AudioQuest. Lederen består av hele 217 ultratynne optiske fibre i stedet for ett, og denne konstruksjonen gir en mye mer nøyaktig styring av LED-lyssignalet i kabelen.

Den lave spredningen minimerer utsmøring, og dermed forvrengning, av det digitale signal. Her kan du være trygg på at selv de minste detaljene i lyden når frem uskadd. En eksklusiv løsning for audiofile anlegg.

Vodka er et opplagt valg hvis du for eksempel har et godt anlegg og bruker digital signaloverføring mellom en trådløs musikkstreamer (f.eks. Sonos, HEOS eller Bluesound) og en receiver/forsterker. Eventuelt hvis du har CD-spilleren koblet til en ekstern DAC eller en forsterker med digitale innganger..

I motsetning til digitale koaksialkabler som sender elektriske impulser, så overfører en optisk kabel signalet ved hjelp av LED-lysglimt. Fordelen med dette er at signalet ikke blir forstyrret av støy utenfra, og det kan ikke oppstå jordsløyfer slik det kan med koaksialkabler.

AudioQuest Vodka optisk digitalkabel er tilgjengelig i lengder fra 0,75 til 5 meter.

AudioQuest optiske digitalkabler – fire kabelserier til fire behov
Optiske digitalkabler fra AudioQuest kommer i fire serier som gjenspeiler fire forskjellige priser og ambisjonsnivå. Den mest vesentlige forskjellen er kvaliteten på de optiske fiberledererne. Det handler først og fremst om å unngå spredning av lyset på veien, siden dette vil føre til unøyaktigheter i datastrømmen og stresse feilkorreksjonskretsløpene i forsterkeren eller receiveren. En bedre fiberleder gir kort fortalt færre feil og dermed bedre lydkvalitet.

FOREST: Økonomiserien som gir deg en fornuftig kabelløsning til en rimelig pris. Kabelen og kontakten er solid og elegant utført, og den optiske fiberen er av høy kvalitet, slik at det er mer spredning og tidsforskyvning av signalet enn høyst nødvendig. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

CINNAMON: Den samme grunnleggende tilnærmingen som i Forest-serien, men med en mer eksklusiv fiberleder som reduserer spredning og forvrengning ytterligere. Kabelen for deg som ønsker å skjemme bort anlegget ditt litt ekstra.

CARBON: I denne serien består den optiske lederen av ikke én, men hele 19 tynne enkeltledere. Det betyr at lyset beveger seg i snevrere vinkler, noe som minimerer spredning og forvrengning. En meget ambisiøs løsning som også brukes i den eksklusive Vodka-serien. 

VODKA: Her består den optiske lederen av hele 217 ekstremt tynne enkeltledere. Lyset kan bare bevege seg inn den enkelte lederen i en ekstremt smal vinkel, og det er derfor langt mindre risiko for spredning og tidsforskyvning av signalet. En eksklusiv kabel som kan oppfylle kravene til selv meget kostbare anlegg.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet til AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

StøpselToslink