Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Takhøyttaler

Bowers & Wilkins CCM664SR

4 498,-stk
Forventet på lager lørdag 1. juni 2024
  -
Rimelig 6” takhøyttaler som kan gi deg stereo fra én høyttaler. Passer glimrende i små rom så vel som side/bakhøyttaler i hjemmekinoen.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CCM664SR – 6” takhøyttaler med full stereolyd til budsjettpris

CCM664SR er en 6” toveis takhøyttaler, som siden den har dobbel svingspole og dobbel diskant, kan gi deg fullt stereosignal fra bare en høyttaler. Dette gjør den ideell for alle steder der du ønsker å ha bakgrunnsmusikk i god kvalitet uten å installere flere høyttalere enn du må, for eksempel på kjøkkenet eller på badet. CCM664SR er også en smart løsning i rom som er lange og smale, der det ellers kan være vanskelig å få til en jevn spredning av lyden.

Perfekt som side/bakhøyttaler i hjemmekinoen

CCM664SR er utstyrt med en stereo/flerkanals-bryter på baksiden, noe som gjør at den passer ekstra godt som side/bakhøyttaler i en hjemmekino i budsjettklassen. Når du bruker flerkanals-innstillingen kobler du til bare en lydkanal, og så blir de høye frekvensene fordelt mellom de to diskantelementene slik at det blir en diffus spredning av lyden. Dette gir en større følelse av rom i filmlyden. Dette dipol-prinsippet brukes også i B&Ws spesialhøyttalere for hjemmekino, men med CCM664SR kan du skjule høyttaleren i taket, og samtidig få et ekstra bra lydmessig resultat.

Usedvanlig enkel montering uten verktøy

CCM664SR er usedvanlig enkel å montere. Når hullet i taket er laget kan du legge vekk verktøykassen og fikse resten med ren håndkraft. Med B&Ws smarte QuickDog-system begynner du med å feste den separate monteringsrammen i taket ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kablene i terminalene og klikker på plass selve høyttaleren. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Hele prosessen er gjort på et øyeblikk, og du har hele tiden to hender til disposisjon. Enklere får det ikke blitt.

Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4mm ut fra veggen, slik at høyttaleren nesten er usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstrautstyr

Den runde standardfrontgrillen kan også byttes til en kvadratisk utgave (kjøpes separat), om du skulle ønske det av innredningsmessige grunner. Du trenger ikke skjære nytt hull i taket – du trenger bare å klikke fast den kvadratiske rammen på kanten av høyttaleren og montere den nye grillen. Dermed finner du alltid den løsningen som passer best i hjemmet ditt.

Tekniske tegninger kan lastes ned her

Trenger jeg en backbox?

En backbox er et eget kabinett som du monterer på baksiden av en innbyggingshøyttaler skjult i vegg eller tak, typisk for å oppnå en helt lufttett montering. HiFi-klubben anbefaler i utgangspunktet å montere en backbox med et innvendig volum på 25 liter. Dersom dette ikke er mulig på grunn av plassbegrensninger, finnes det alternative løsninger. Du kan lese mer om backboxer her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM664SR

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-6dB)48-30.000 Hz
Følsomhet88 dB