Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
In-wall høyttalere

Bowers & Wilkins CWM7.5 S2

8 498,-stk
Hvit

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Store hi-fi-opplevelser kan også komme fra en høyttaler som er diskre bygget inn i veggen. En spennende løsning til både musikk og hjemmekino.

Les mer:

Beskrivelse

B&W CWM7.5 S2 – toveis in-wall-høyttaler for kresne brukere

  • Overbevisende hi-fi-lydkvalitet fra nesten usynlige høyttalere i veggen
  • Til både stereo og hjemmekino
  • Continuum bass/mellomtone og Carbon Dome-diskant
  • Integrert backbox med ekstra reservoir-box
  • Egnet til ettermontering i eksisterende vegg

CWM7.5 S2 er en eksklusiv toveis in-wall-høyttaler som kan tilfredsstille selv svært kresne ører. Hvis du vil ha innbyggingslyd i toppkvalitet uten å sprenge budsjettet fullstendig, så er CWM7.5 S2 en fremragende løsning. Den leverer stereolyd som er fullt på høyde med et par gode kompakthøyttalere, og den vil også være ideell som side/bakhøyttaler i et hjemmekinosystem basert på f.eks. CWM7.3 eller CWM7.4 i frontkanalene.

CWM7.5 S2 er den minste modellen i B&Ws CI700 high-end-serie. I forhold til den billigere CI600-serien har 700-modellene enda bedre elementer, eksklusivt delefilter og (bortsett fra CWM7.4 S2) integrert backbox med Flowport refleksavstemming. Dette gir full kontroll over de dype frekvensene og en drastisk forbedret lydkvalitet til musikk og filmlyd.

Tekniske tegninger kan lastes ned her

Eksklusive Bowers & Wilkins-løsninger gir lyd i særklasse

CWM7.5 S2 har løsninger som ligger langt foran mange tradisjonelle høyttalere. En rekke av de tekniske løsningene fra B&Ws eksklusive 700-serie er direkte overført til CI700-serien, og det er derfor ikke så rart at du får en lydkvalitet som er helt i særklasse, til tross for at høyttalerne er skjult i vegger og tak.

Den avanserte Carbon Dome-diskanten leverer for eksempel et detaljnivå og en musikalitet som de færreste konkurrentene kommer i nærheten av. Og 5” Continuum bass/mellomtone-elementet bidrar med en utrolig klar og musikalsk gjengivelse av stemmer og instrumenter. Alt i alt er dette rikelig til å fylle en vanlig stue med lyd i overbevisende hi-fi-kvalitet.

Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet

B&W har valgt å konstruere CWM7.5 S2 etter bassrefleks-prinsippet for å få helt optimal lydkvalitet. Dette krever et kabinett, og CWM7.5 S2 er derfor utstyrt med en integrert backbox. På denne måten elimineres den uforutsigbare innflytelsen fra rommet bakenfor høyttaleren, og du får samtidig glede av B&Ws eksklusive Flowport-teknologi i bassporten.

En helt unik finesse er at det følger med en ekstra ”reservoir-box” som utvider kabinettvolumet og dermed gir mulighet for enda dypere bassgjengivelse. Hvis det er plass i veggen, så bør denne ekstra backboxen absolutt brukes, og det er ikke engang vanskelig – reservoir-boxen er nemlig hengslet på en genial måte, slik at den kan monteres gjennom det vanlige utskjæringshullet til høyttaleren. Den integrerte backboxen innebærer samtidig at du uten problemer kan montere CWM7.5 S2 i enhver vegg uten å måtte lure på f.eks. forskrifter for brannsikring.

Se artikkelen ”Når skal jeg bruke en backbox?”

OBS: Hvis du monterer innbyggingshøyttalere i yttervegg eller tak og derav bryter en dampsperre, skal du av sikkerhetsmessige årsaker alltid bruke en anbefalt backbox. I andre vegger og tak kan anbefalt backbox også brukes, men større backbox kan monteres eller bygges med fordel for enda mer bass. Rådfør alltid med din tømrer eller HiFi Klubben hva som er den beste løsningen for deg

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.5 S2

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-3dB)45-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)43-33.000 Hz
Følsomhet86 dB

Anbefalte produkter

CI 980
Effektforsterker til installasjon
16 498,- / Stk