Hopp til innhold
Bowers & Wilkins CWM663 In-wall høyttalere

Bowers & WilkinsCWM663In-wall høyttalere

Avansert Nautilus-utstyrt 6” toveis kvalitets-høyttaler for innbygging i vegg fra lyd-guruene i B&W. Passer til all musikk, og er enkel å montere.
stk4 198,-
Forventet på lager fredag 19. november 2021.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

B&W CWM663 – glimrende 6” høyttaler for montering i vegg med avansert teknikk

CWM663 er en avansert høyttaler for innbygging i vegg, som kan fylle et vanlig lytterom med lyd av svært høy kvalitet. I forhold til den billigere CWM664 er den utstyrt med et meget kraftig 6” Kevlar-element med støpt chassis og ekstra stor svingspole. I kombinasjon med den eksklusive Nautilus-ladede diskanten med aluminiumsmembran blir lydkvaliteten løftet en divisjon opp.


CWM663 kan brukes til det aller meste der du stiller høye krav til lyden, men tross alt ikke trenger den eksklusive kvaliteten fra den dyrere 7-serien. For eksempel i stua eller hjemmekinoen, der du etter behov kan kombinere CWM663 med andre innbyggingshøyttalere fra B&W.


Avanserte B&W-løsninger gir deg flott lydkvalitet

Den fyldige og dynamiske lyden fra CWM663 skyldes ikke minst 6” bass/mellomtone-elementet med membran i vevet Kevlar og solid støpt chassis. Disse avanserte løsningene finner du også i mange av B&Ws tradisjonelle høyttalere.


CWM663 er også utstyrt med en eksklusiv dome-diskant med aluminiumsmembran. Det unike Nautilus-røret som er montert bak på diskanten er en teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end serier. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn, og det fjerner all uønsket energi fra baksiden på membranen. Resultatet er en usedvanlig ren og veloppløst gjengivelse av de høyeste frekvensene. Med tretrinns regulering av diskantnivået kan du fininnstille lydnivået slik at det passer perfekt til akkurat ditt lytterom.


Usedvanlig enkel montering uten verktøy

CWM663 er usedvanlig enkel å montere. Når hullet er laget kan du legge vekk verktøykassen og fikse resten med ren håndkraft. Med B&Ws smarte QuickDog-system begynner du med å feste den separate monteringsrammen i veggen ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kablene i terminalene og klikker på plass selve høyttaleren. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Hele prosessen er gjort på et øyeblikk, og du har hele tiden to hender til disposisjon. Enklere får det ikke blitt.


Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4 mm ut fra veggen, slik at høyttaleren er nesten usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.


OBS: Hvis du monterer innbyggingshøyttalere i yttervegg eller tak og derav bryter en dampsperre, skal du av sikkerhetsmessige årsaker alltid bruke en anbefalt backbox. I andre vegger og tak kan anbefalt backbox også brukes, men større backbox kan monteres eller bygges med fordel for enda mer bass. Rådfør alltid med din tømrer eller HiFi Klubben hva som er den beste løsningen for deg

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet88 dB
Frekvensområde (-6dB)45-50.000 Hz
Impedans8 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM663

Anbefalte produkter

Sonos Amp Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
7 998,- / stk
NAD CI 940 Flerkanals effektforsterker
Flerkanals effektforsterker
9 998,- / stk