HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Grimstad

Åpningstider

søndag23. febStengt
mandag24. feb10:00 - 17:00
tirsdag25. feb12:00 - 17:00
onsdag26. feb10:00 - 17:00
torsdag27. feb10:00 - 18:00
fredag28. feb10:00 - 17:00
lørdag29. feb10:00 - 15:00

Kontakt oss

Telefon: 22 13 22 13
E-post: [email protected]

Her finner du oss

Smith Petersens gate 4
4876 Grimstad

Kart

Hi-Fi Klubben i Grimstad startet som den fjerde butikken i Norge og har siden slutten av 80- tallet vært Sørlandets treffsted for de “audiofile” og for alle som setter pris på god lyd, stort bilde og kvalitetsprodukter. Dette har ført til et stort antall kunder spredt over hele Sør-Norge, fra Farsund i Vest til Porsgrunn i øst. “Storstua” ble bygget i 1995, og må kunne sies å ha Norges flotteste beliggenhet - nemlig på brygga i Grimstad havn - 3 meter fra havet!

Butikken har to etasjer, 3 lytterom og totalt 13 lytteposisjoner. I 1. etasjen har vi nå fått installert ”bueveggen” hvor vi raskt kan skifte mellom de forskjellige oppsettene slik at du som kunde enkelt kan avgjøre hvilket system som er det rette for deg.

Hjemmekino, eller kino hjemme?
I kinorommet vårt i 2. etasje kan du oppleve hvor bra film kan bli i ditt eget hjem. Vi garanterer en heftig opplevelse, tør du? En tur på offentlig kino blir ikke helt det samme etterpå...

Det samme rommet er også vårt “Trykkammer“. Vi demonstrerer gladlig de største høyttalerne og forsterkerne fra Cerwin-Vega på et slikt nivå at fyllingene i tenna løsner og buksepressen forsvinner. Hørselvern anbefales!

Vårt mest brukte demorom er et mindre rom med skyvedører i lydisolert glass som gjør at du kan nyte ditt utvalgte anlegg i ro og mak uten å bli forstyrret. Her demonstrerer vi stort sett alle stereosystemer, foruten de aller største. I tillegg har vi montert opp noen innfelte høyttalere i bakveggen slik at du kan få høre hvor godt ”usynlige” høyttalere låter!

Stua 
Det tredje og flotteste rommet vårt “Stua”, kan skilte med Norges flotteste utsikt - ut mot havet! Her demonstrerer vi våre aller beste produkter, blant annet design elektronikk med fabelaktig lyd fra Canadiske Classé, Dansk kvalitet og avansert digitalteknikk med romkorreksjon fra Lyngdorf. Ta turen innom og få en demonstrasjon, det er en opplevelse!

Design
Synes du at hi-fi og hjemmekino er kjedelig, ruvende, lite pent og se på? Fortvil ikke. Vi tilbyr magiske opplevelser fra lekre designanlegg.
Lyd i ”alle” rom? Med Bluesound eller Sonos får du tilgang til all musikken din uansett hvor i huset du befinner deg. Selvsagt bruker vi det aktivt i butikken, kom innom og forsøk det selv!

"Gutta" 
Hi-Fi Klubben i Grimstad består av fire meget engasjerte, ærlige og entusiastiske selgere. Noen av våre aller viktigste egenskaper er solide fagkunnskaper og personlig service. Vi jobber hver dag med å gjøre vårt beste for å gjøre alle våre kunder fornøyde. I tillegg arrangerer vi gjerne demoer utenfor åpningstid hvis det passer deg bedre. Da vår kundekrets er langt større enn lille Grimstad, legger vi stor vekt på å få anlegget ditt levert hjem til deg - uansett hvor du bor. Enten kjører vi varene hjem til deg eller bruker post, budbil, buss eller liknende.

Velkommen til Sørlandsk hi-fi idyll i Grimstad!