Hopp til innhold

HiFi Klubben
Haugesund


Kontakt

AdresseKirkegaten 130, 5527 Haugesund
E-post[email protected]
Mobil22 13 22 13

Åpningstider

Tir-fre: 12.00 - 16.00
Lør: 11.00 - 15.00

 • Lørdag 11. juli
  10:00 - 15:00
 • Søndag 12. juli
  Lukket
 • Mandag 13. juli
  10:00 - 17:00
 • Tirsdag 14. juli
  10:00 - 17:00
 • Onsdag 15. juli
  10:00 - 17:00
 • Torsdag 16. juli
  10:00 - 19:00
 • Fredag 17. juli
  10:00 - 17:00

Om butikken

I 2013 åpnet Hi-fi Klubben endelig dørene i Haugesund sentrum. I lyse, store lokaler i Kirkegaten 130 vil du møte 3 svært blide og entusiastiske medarbeidere som vil gjøre sitt beste for at du skal bli fornøyd.

Hvor finner du oss
Kommer du kjørende fra Karmsundsgaten så svinger du ned mot sentrum fra rundkjøringen ved Stadion. Vi ligger lokalisert i et nytt bygg på hjørnet, rett nord for "Grytå". Nærmeste nabo er Røntgen-institituttet på oppsiden og den gamle kokkeskolen på nedsiden. Butikken er godt synlig fra veien.

Hvem er vi?
Pr. dags dato er vi tre ansatte som jobber i butikken, en deltidsmedarbeider, i  tillegg til eierne Per Andreas Mølstre og Haakon Bjerkenes. Alle har hatt stor interesse for hi-fi og musikk hele livet i tillegg til mange års jobberfaring fra de respektive bransjene. Du vil med andre ord møte svært engasjerte og kompetente folk hos oss.

Lyd
Lyd er uten tvil det viktigste vi driver med. Enten du er på jakt etter nye hodetelefoner, pc-høyttalere, et nytt stereoanlegg eller surround så har vi demo på alt som du skulle behøve. Et kinorom med in-wall høyttalere kan være med på å gi deg inspiriasjon til hvordan du kan gjøre det i ditt eget hjem. Er du mer interessert i high-end lyd så har vi til enhver tid demo på ting som kan gi en liten forsmak på hva det universet har å tilby.

Streaming
Med dagens musikkhverdag hvor Spotify og Wimp spiller en sentral rolle er det på sin plass å ha enkle streamingløsninger i huset. Med Sonos, Bluesound og Heos by Denon blir musikken din enda mer tilgjengelig og enkel å styre med telefon, nettbrett eller pc. Disse streamingproduktene er også et stort steg mot det vi kan kalle trådløs musikkavspilling.

Bilde
I Hi-Fi Klubben fører vi alle de nyeste modellene fra de største merkene til konkurransedyktige priser. Vi har demo på et lite utvalg av disse skjermene, så her er det bare å komme inn for en test av både skjermer og smartfunksjoner.

Montering
Bygger du nytt hus eller pusser opp? Våre medarbeidere i Haugesund har god kunnskap og erfaring med innbygging- og multiromssystemer. Er du nysgjerrig på hvilke muligheter du har? Vi kan hjelpe deg hele veien fra planlegging til ferdigstillelse. Ta med deg tegninger og planer for et uforpliktende møte.

Service
Vi tilbyr både levering og innstallering av produkter, samt veiledning hvis du ønsker å gjøre ting selv.

Har du ønske om å bruke litt ekstra tid på å finne det rett anlegget for deg er det mulig å booke en demo til et tidspunkt som passer deg, også utenom åpningstid. Da vil vi sette opp det anlegget du ønsker å lytte til og du får en av våre medarbeidere og butikken for deg selv i så lang tid som det tar å finne ut av dine behov. 

I tillegg til det som er nevnt over så har vi et vidt spekter av produkter som passer alle. Er du en med tyngre interesse for faget så har vi alt fra D/A konvertere til signalkabler og annet utstyr. Hvis design og utseende er viktig så finnes det et vidt spekter av kvalitetshøyttalere som kan appelere til deg.

Ta turen innom for en prat og en kaffe (det er alltid "kaffi på kannå" hos oss) så finner vi ut hva nettopp du trenger.

Velkommen til oss!

Lokale tilbud