HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Stavanger

Åpningstider

torsdag21. feb10:00 - 19:00
fredag22. feb10:00 - 18:00
lørdag23. feb10:00 - 16:00
søndag24. febStengt
mandag25. feb10:00 - 18:00
tirsdag26. feb10:00 - 18:00
onsdag27. feb10:00 - 18:00

Kontakt oss

Telefon: 22 13 22 13
E-post: stavanger@hifiklubben.no

Her finner du oss

Kirkegaten 39
4006 Stavanger

Kart

Besøk oss midt i hjertet av Stavanger, nærmere bestemt Kirkegaten 39. Vi tilbyr et stort utvalg lyd- og bildeprodukter i alle prisklasser og størrelser. Hos oss finner du en gjeng hyggelige entusiaster med masse kompetanse. Vi kan hjelpe deg med lyd og bildesystemer enten det skal være stort eller smått, betjent fra flere rom, lyd og bilde til stuen, eller kanskje til kinorommet.

Vi har i dag en butikk som er utformet for å gi den beste kundeopplevelse og service, og med våre nye demoløsninger kan man virkelig få inspirasjon til hvordan det kan se ut i hjemmet.

Av og til er det ikke alltid like lett å finne ut hvordan man vil ha det hjemme, og i den anledning gjør vi gratis hjemmebefaringer. Dette gjelder også for nybygg eller renovering av hus. Ta gjerne med deg byggetegninger eller skisser, så kan vi komme med råd og tips til hvordan lyd- og bildeløsningene kan ta form i ditt hjem!

Vi tilbyr hjemkjøring, montering, opplæring og bruk av ditt nye system om ønskelig.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen for en prat!

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her