Hopp til innhold

Bang & Olufsen
– eksklusiv innebygget lyd

Skal de innebygde høyttalerne skjemme bort både ørene og øynene? Da er B&O klare til å oppfylle drømmene dine med designhåndverk i verdensklasse.

Danske Bang & Olufsen er kjent over hele verden for sitt eksklusive og ikoniske design, og når de kaster seg over innebygd lyd må du selvfølgelig også ha en løsning som skiller seg ut fra alt annet og gir deg en unik opplevelse av ren luksus. De innebygde høyttalerne fra B&O er et opplagt valg hvis du allerede bygger et komplett B&O-system i hele hjemmet, men du kan også enkelt bruke dem til andre løsninger. For eksempel et multiromsystem med Sonos, Denon HEOS eller Bluesound.

I motsetning til nesten alle andre innbyggingshøyttalere på markedet, er det ikke nødvendigvis meningen at B&O skal fremstå så diskret og usynlig som mulig. Alle modellene kommer med en diskret hvit frontgrill, men i tillegg er det designet et utvalg fantastiske fronter i frest og anodisert aluminium (Advanced Grilles), som vil gi et helt unikt og eksklusivt uttrykk når høyttaleren monteres i taket eller veggen. Disse frontene kan kjøpes som ekstrautstyr.

 

Alle Advanced Grilles er designet og produsert ved B&Os eget Factory 5-anlegg i Struer, som fortsatt håndterer de mest avanserte oppgavene i forbindelse med deres produkter. Tiden og omsorgen som er lagt i arbeidet her skinner gjennom fra første sekund du ser det ferdige resultatet. Her har du virkelig en serie innbyggingshøyttalere som fortjener oppmerksomhet – også når de ikke spiller.

Både til
tak og vegg

Den medfølgende hvite standard frontgrillen for begge serier er praktisk festet med magneter, og den er utsmykket med en elegant aluminiumskant, som gir et eksklusivt visuelt inntrykk når høyttaleren er ferdigmontert i tak eller vegg. Alle 6”og 8” takmodeller kan bruke de samme frontgrillene (inkl. Advanced Grilles), og de kan monteres i samme utskjæringshull. Med B&O kan du derfor justere både lydkvalitet og fargevalg etter hvert som smak og behov endrer seg.