Hopp til innhold
Med høyttalere bygget inn i veggen kan du dekke alle behov fra diskret bakgrunnslyd til kompromissløs hi-fi og hjemmekino. Du kan få den virkelig gode lyden til TV-en din, og du kan bygge et stereo- eller surroundanlegg som kan hamle opp med tradisjonelle høyttalere i den svært tunge klassen.

Byg in i 
veggen og loft
Roar forklarer

Innbyggingshøyttalere er en genial løsning når du skal pusse opp eller bygge nytt. Men det er også massevis av muligheter hvis du har lyst til å bygge høyttalerne inn i en ferdig vegg. Med den rette løsningen bevarer du interiøret, og du kan samtidig få det helt autentiske hi-fi-lydbildet til musikk, TV og filmlyd. Dette er fordi lyden kommer rett forfra og i riktig lyttehøyde, akkurat som med et tradisjonelt hi-fi-anlegg.

Velg
vegghøyttalere
basert på dine behov

Ved valg av vegghøyttalere kan du ta utgangspunkt i hvilken tradisjonell høyttaler du ville ha valgt for det aktuelle formålet. Hvis du for eksempel vurderer et sett med økonomiske kompakthøyttalere - for eksempel for TV-lyd - kan du velge en rimelig innbyggingsmodell fra DALI eller Bowers & Wilkins.

For de skikkelige hi-fi-opplevelsene kan du bytte ut store gulvhøyttalere med et par høykvalitets vegghøyttalere, eventuelt supplert med en separat subwoofer, som kan plasseres diskret i stua eller oppbevares i et elegant TV-møbel. Da har du et anlegg som vil glede både   øyne og ører. I hjemmekinoen kan du enkelt velge et eksklusivt in-wall system for frontkanalene og supplere med diskrete takhøyttalere for side- og bakkanaler.

In-wall-høyttalere fungerer på samme måte som helt vanlige høyttalere. Derfor trenger du også et anlegg som kan sende musikken ut til dem – gjennom kablene du har skjult i veggen. Du kan styre musikken med for eksempel et av de populære app-baserte streamingsystemene Sonos eller Bluesound. Vi hjelper deg selvfølgelig der du måtte trenge det.

Høyttalere til
veggen

Book et
Gratis
møte om innbygningslyd

Vi vil gjerne gi deg den beste og mest personlige veiledningen til lydplanene dine. Book tid til en gratis og uforpliktende prat, så er du allerede på god vei til et supert resultat. Du er selvfølgelig også velkommen til å stille spørsmål i en av butikkene våre.

Besøk oss i en av våre butikker og spør oss om våre in-wall løsninger. Hvis du aldri har opplevd hvor bra det kan høres ut, har du virkelig noe å se frem til. Vi kan også veilede deg i detalj om de mange alternativene, slik at du får den optimale innbygningslyd i hele hjemmet ditt. Om nødvendig kan vi komme og sjekke mulighetene hjemme hos deg før vi foreslår en løsning.