Hopp til innhold

Sonos

Sonos for bedre
lyd

FÅ BEDRE LYD OG
MULTIROM
MED SONOS

Lyden er en viktig del av opplevelsen når du ser på TV eller lytter til musikk. Med Sonos kan du oppnå bedre lydkvalitet sammenlignet med de små, innebygde høyttalerne i TV-en. Fra enkle lydplankeløsninger til hjemmekino med trådløse surround-høyttalere og trådløs subwoofer – Sonos har en løsning for deg som ønsker bedre lyd. I tillegg tilbyr Sonos multiromsløsninger, slik at du kan nyte musikk i hele hjemmet med perfekt synkronisering.

Ta Sonos med
overalt

Sonos er klar til å fylle din dag med musikk, både hjemme og ute I det fri. En bærbar Sonos-høyttaler med batteri er den perfekte løsningen når du vil høre på dine yndlingssanger, uansett hvor du befinner deg. Ønsker du fyldig lyd til terrassen, eller vil du ha en superkompakt reisepartner til ryggsekken? Sonos klarer oppgaven!

Sonos med
batteri

Mountson
Brackets

Sonos er i seg selv en elegant løsning, men du kan ta opplevelsen din til neste nivå med et smart vegg/takfeste eller et elegant gulvstativ. Riktig plassering av høyttaleren din beriker både hjemmemiljøet ditt og lytteopplevelsen din.