Hopp til innhold
Én trådløs høyttaler er bra – to ordentlige hi-fi-høyttalere er mye bedre! Vi i HiFi Klubben er eksperter på å gi deg både super lyd og alle de trådløse Sonos-herlighetene i ett kompakt anlegg.

Stereo
med Sonos One?

Sonos gjør det superlett å få trådløs musikk i alle rom du måtte ønske. Men du fortjener å ha minst ett sted i hjemmet ditt der du virkelig kan nyte fantastisk lyd som setter gåsehuden i sving. Da blir musikken din nemlig en opplevelse i stedet for å bare være bakgrunnslyd. Det er en grunn til at du har to ører – og derfor må du ha en ordentlig hi-fi-løsning fra Sonos med to høyttalere!

Mye bedre lyd med to høyttalere

Én enkelt trådløs høyttaler kan låte utmerket, men den kan aldri gi deg dybde og perspektiv i musikken, uansett hvor god den er. Et ordentlig stereolydbilde krever alltid to separate høyttalere med en viss avstand mellom seg, slik at de små lydforskjellene i høyre og venstre kanal får plass til å skape en magisk 3D-effekt.

Hvis du vil ha en 100 prosent trådløs Sonos-løsning i stereo, så kan du lage et oppsett i appen der to Sonos-høyttalere spiller henholdsvis høyre og venstre kanal. Dette gir deg en mye mer spennende musikkopplevelse, og du kan få mer kraft i lyden enn med én enkelt høyttaler. To Sonos One fungerer fint i et lite rom, som for eksempel på kjøkkenet eller hjemmekontoret, og hvis du har et større rom eller du har lyst til å spille virkelig høyt, så kan du velge to av den større Sonos Five. Da har du til og med nok krefter til å dra i gang en fest.

Hvis man tenker maksimal lydkvalitet for pengene, så er nok løsningen med to trådløse Sonos-høyttalere litt høyt priset. Lyden i alt-i-ett-høyttalere er også alltid kraftig manipulert med den innebygde digitale signalprosessoren (DSP). Dette blir gjort for å gi deg mer bass og for at du skal oppleve at det låter bedre. Men hvis man ser på det med hi-fi-briller og fokuserer på lydkvalitet i stereo, så finnes det en enda bedre løsning fra Sonos. Nemlig det kompakte, trådløse musikkanlegget Sonos Amp kombinert med et par tradisjonelle hi-fi-høyttalere.

Sonos
AMP

Sonos Amp har både krefter og smarte funksjoner som løfter opplevelsene dine opp på neste nivå. 2 x 125 watt er nok til å drive et par gode hi-fi-høyttalere som du velger selv, og du får HDMI-inngang på toppen av alt. Dette betyr at du kan koble til TV-en din med automatisk av/på-slåing, optimal digital lydkvalitet og styring av volum fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Dermed har du både god lyd og elegant styring.

Anlegget trenger ikke engang å være synlig. Hvis du vil ha innredningen din så enkel som mulig, kan du gjemme bort Sonos Amp bak en dør i et TV-møbel eller i et teknisk skap.
Se AMP her

Sonos Amp – en bedre løsning

Sonos Amp er et komplett minianlegg med nøyaktig den samme elegante app-styringen som de populære trådløse Sonos-høyttalerne. Her får du bare den fyldige og gode lyden fra et klassisk stereoanlegg i tillegg. En enkel og genial oppskrift som du vil nyte i årevis. Dette er den perfekte løsningen i dagligstua, og du kan fortsatt supplere med store og små trådløse Sonos-høyttalere i alle rom du måtte ønske.

Stereo
via Sonos App

Det er enkelt å få Sonos-høyttalere til å spille i stereo via Sonos sin egen app. Det krever bare at du har to Sonos-høyttalere av samme type og at begge høyttalerne er lagt til systemet ditt som separate rom. Deretter gjør du følgende i Sonos-appen på telefonen din:

 • Åpne Sonos Appen.
 • Under fanen Innstillinger velger du System.
 • Under Produkter skal du trykke på en av de høyttalerne du vil bruke i stereopar.
 • Trykk Konfigurer stereopar (eller Opprett stereopar, hvis du bruker Sonos S1 appen), og følg veiledningen i appen.
 • Det er raskt gjort, og plutselig høres musikken din mye bedre ut. Hvis du likevel har problemer med oppsettet, ta turen innom din lokale HiFi Klubben-butikk. Vi hjelper deg gjerne med å få det til å spille.

  Gjør Sonos bedre

  Når du kjøper Sonos Amp hos HiFi Klubben, kan du velge mellom mer enn 350 forskjellige høyttalere. Andre steder kan du kanskje velge mellom tre – hvis du er heldig. Vi kan derfor skreddersy den løsningen som passer perfekt til nettopp din innredning og lommebok.

  De fleste andre steder vil du dessverre bli fortalt at én høyttaler er mer enn nok, men den slags påstår vi ikke i HiFi Klubben! Vi elsker god lyd, og derfor synes vi selvfølgelig du at skal oppleve Sonos i stereo, og gjerne med et par skikkelige hi-fi-høyttalere. Er du ordentlig lydentusiast, så går du nok helst for Sonos’ egen streamer, Port, som du kan koble på en tung hi-fi-forsterker og dermed oppnå den aller beste kvaliteten.

  HiFi Klubben har solgt Sonos lenger enn de fleste andre, og derfor kan vi gi deg mange valgmuligheter og virkelig god veiledning før du handler. Og du får 6 års medlemsgaranti på alt, uten at det koster deg en krone ekstra.

  Kom innom HiFi Klubben og opplev forskjellen!

  Sonos