Hopp til innhold

Slik får du fet lyd med
sonos

Har du først hørt to ordentlige hi-fi-høyttalere i et stereooppsett, forstår du raskt at lydkvaliteten holder et annet nivå enn i alt-i-ett-høyttalerne. Men jeg vil ha multirom og app-styring, sier du kanskje? Møt Sonos CONNECT:AMP!

Når folk først har fått smaken på Sonos og multiromslyd, blir de oftest helfrelst. Det er ikke så rart – med en enkel app får du Umbrella på badet, American Pie på kjøkkenet og No Sleep Till Brooklyn på soverommet. Og med Sonos Amp sammen med et par hi-fi-høyttalere, kan Sonos til og med få hårene til å reise seg i nakken din.

Erstatter minianlegget

Den enkleste måten å forklare hva Sonos Amp gjør, er kanskje slik: Husker du minianlegget? Den lille boksen med CD-spiller, radio og, hvis den var skikkelig gammel, en kassettspiller? Den var koblet til to gode høyttalere som ga stereolyd og en musikkopplevelse som langt overgår dagens trådløse alt-i-ett-høyttalere. Sonos amp erstatter boksen, men bevarer høyttalerne.

I stedet for CD og FM, får du streaming av både musikk, radio og podcaster. Om du vil, kan du koble på en ekstern CD-spiller eller en platespiller. Så er det mye mulig at du skal se på et par nye høyttalere også – de har blitt mye bedre med årene!

Perfekt for innbygging (og på verandaen!)

Et selvsagt bruksområde for Sonos amp er når du skal bygge inn høyttalere. Da blir hele anlegget usynlig, med høyttalere i vegger og tak og forsterker i teknisk skap, bokhylle eller TV-møbel.

Vi selger dessuten stadig flere utendørshøyttalere. De kan henge ute hele året og setter en ekstra spiss på grillmaten, gjør omlegging av dekk til en lek og lukingen til en fest.

Med Sonos kan du få så mange soner du vil. Alle enheter kan kombineres fritt og Sonos kan integreres i flere smart-hjem-systemer. Det er ganske mye heftigere enn det gamle minianlegget. Dessuten kan hele huset spille med! Sweet home (Alabama)!

Vi er best på Sonos

Når du handler Sonos hos HiFi Klubben, kan du velge mellom mer enn 350 forskjellige høyttalere. Andre steder kan du kanskje velge mellom tre – hvis du er heldig. Vi skreddersyr den løsningen som passer akkurat din innredning og lommebok.

Vi har også solgt Sonos i flere år enn noen andre, og derfor kan vi gi deg de beste valgmulighetene og den beste veiledningen før du handler. Og du får 6 års ekte garanti på alt, uten at det koster deg en krone ekstra.

Kort sagt: Vi er best på Sonos – kom innom HiFi Klubben og opplev forskjellen!

VELG ET ORDENTLIG SONOS HI-FI-ANLEGG