Hopp til innhold

DALIEPICON 8Gulvstående høyttaler (par)

EPICON-serien leverer lyd så ren og uforvrengt at du glemmer tid og sted. En high-end-opplevelse av de sjeldne, både for musikk og filmlyd.
Hvit høyglans

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

DALI EPICON 8 – kompromissløs high-end gulvhøyttaler i absolutt verdensklasse

EPICON 8 er toppmodellen i EPICON-serien – en stor og kompromissløs high-end gulvhøyttaler som kan fylle selv veldig store lytterom med lyd i enestående kvalitet. I kombinasjon med riktig utstyr vil du kunne oppnå en tilnærmet ubegrenset oppløsning, dypbass og ekspansjonsevne, og du vil få en fysisk opplevelse av musikken, som tilfører en helt ny dimensjon sammenlignet med den mindre EPICON 6.

EPICON 8 er en definitiv høyttaler som uten problemer får det aller beste ut av enhver musikksjanger uansett lydtrykk. Den ekslusive finishen i lakk eller høyglanspolert tre er med på å understreke at EPICON 8 også skal kunne fungere visuelt i et elegant moderne boligmiljø.

Selv om EPICON 8 ikke er gratis, er det faktisk et mindre mirakel at DALI har klart å oppnå dette skyhøye kvalitetsnivået til en pris som er innenfor rekkevidde for vanlige dødelige.

Stort format på alle måter

EPICON 8 er i DALIs terminologi en 3,5-veiskonstruksjon, hvor den nedre og øvre diskanten er fordelt på to elementer i samme modul, slik som på EPICON 6. I forhold til lillebroren er EPICON 8 vesentlig kraftigere utstyrt. Bassen ivaretas av hele to 8” elementer og mellomtonen har fått sitt eget, separate 6,5” element. Alle tre elementene benytter seg av DALIs banebrytende SMC Linear Drive Magnet System som reduserer forvrengning drastisk.

Den eksklusive dome-/bånddiskanten oppfyller på beste vis DALIs ambisjon om et suverent veloppløst lydbilde, selv om du ikke sitter nøyaktig midt i mellom høyttalerne. I forhold til mange alternativer i den øverste high-end-klassen er EPICON 8 også relativt plasseringsvennlig, fordi den fornemme akustiske koblingen til rommet gjør det mulig å plassere høyttaleren vesentlig tettere på bakveggen., uten at balansen i lydbildet går tapt. EPICON 8 skal dog under alle omstendigheter ha et rom av en viss størrelse for å kunne oppnå sitt fulle potensial.

Oppdag favorittmusikken på nytt med EPICON

Rydd plass i kalenderen, ta med deg favorittmusikken din og opplev EPICON 8 i en av Hi-Fi Klubbens utvalgte butikker. Når du først har hørt EPICON 8 utfolde seg, vil du ikke tvile et sekund på at DALI har lagd en ny referanse i high-end-klassen. At EPICON 8 samtidig stiller vesentlig mindre krav til plass, forsterkereffekt og økonomi enn mange alternativer, er bare et ytterligere pluss.

EPICON 8 fås med finish i sort høyglans pianolakk, sort eller hvit matt sateng-lakk samt høyglans valnøtt og en rosentrelignende høyglansfinish (Ruby Macassar).

Høydepunkter

  • Ekstremt nøytralt, presist og veloppløst lydbilde ved alle volum
  • Overlegen dypbass og dynamikk, også i store stuer
  • Kan plasseres relativt tett på bakvegg
  • Ikke så strømkrevende som noen alternativer
  • Eksklusiv finish i lakk eller ekte tre

Vår
Ekspertvurdering

  • Ekstremt nøytralt, presist og veloppløst lydbilde ved alle volum
  • Overlegen dypbass og dynamikk, også i store stuer
  • Kan plasseres relativt tett på bakvegg
  • Ikke så strømkrevende som noen alternativer
  • Eksklusiv finish i lakk eller ekte tre

Videoer om DALI EPICON 8

Tekniske spesifikasjoner

Delefrekvens15000 Hz
Diskantstørrelse29mm, 55mm
Følsomhet89 dB
Frekvensområde (-3dB) 35-30.000 Hz
Impedans5 ohm
Mellomtonestørrelse6.5"
Størrelse på basselement8"

Tilbehør til DALI EPICON 8

Anbefalte produkter

NAD M33 Integrert forsterker
Integrert forsterker
69 998,- / stk
NAD M23 Effektforsterker
Effektforsterker
35 998,- / 44 998,- / stk