Hopp til innhold
2 998,-stk
Sort høyglans

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusiv og superkompakt designhøyttaler som fungerer like godt til musikk, hjemmekino og TV-lyd. Flott finish i høyglanslakkert aluminium

Les mer:

Beskrivelse

DALI FAZON SAT – unik superkompakt designhøyttaler med eksklusiv finish i lakk og aluminium

 • Superkompakt design med mange plasseringsmuligheter
 • Eksklusiv finish i lakk og aluminium
 • Kan monteres både vertikalt og horisontalt
 • Spesialdesignet veggfeste og bordstativ medfølger
 • Flott lyd for størrelsen

FAZON SAT er en utrolig elegant, kompakt og velspillende designhøyttaler som innfrir en lang rekke behov. Montert på veggen med den medfølgende braketten måler den kun 13 cm i dybden, og passer dermed perfekt som kompakt hi-fi-høyttaler til TV-en. 

I et kompakt stereosystem er FAZON SAT den perfekte høyttalerløsningen hvis det både skal se bra ut, ta lite plass og spille godt. Du kan evt. velge å bruke det medfølgende bordstativet og stille høyttaleren på hylla ved siden av anlegget. Du kan selvfølgelige også bruke FAZON SAT i hjemmekinoen.

Kabinettet på FAZON SAT er fremstilt i solid støpt aluminium, og deretter lakkert i sort eller hvit høyglansfinish. Braketten har integrert kabelføring og et fleksibelt kuleledd, noe som gjør monteringen svært enkel. Du kan nemlig fritt dreie og vinkle høyttaleren etter behov.

Elementer og komponenter er konstruert etter samme høye standard som DALIs tradisjonelle høyttalere. Du får derfor et fyldig og musikalsk lydbilde, som du aldri hadde forventet fra en høyttaler av denne størrelsen. De små dimensjonene setter likevel en naturlig begrensning i bassområdet, og hvis du også vil spille virkelig dypt, kan du supplere med en kompakt aktiv subwoofer, for eksempel en av DALIs egne kraftige modeller.

DALI FAZON SAT fås i høyglanslakkert sort eller hvit finish.

Avansert og eksklusivt aluminiumskabinett 

I tillegg til å være utrolig elegant rommer DALIs støpte aluminiumskabinett mange unike tekniske løsninger som gavner både lyd og funksjon stort. Sammenlignet med de sedvanlige MDF-platene fra vanlige høyttalere er aluminium vesentlig tyngre og sterkere. Derfor kan platene gjøres tynnere, hvilket igjen gir høyere innvendig volum som basselementene kan jobbe i. Kort sagt: mer og bedre lyd fra en mindre høyttaler!

Langs kanten er det støpt inn en mengde små magneter som muliggjør montering av frontgrillen helt uten synlige hull. Dette vil du sette pris på hvis du velger å bruke høyttaleren uten frontgrill.

Kvalitetselementer gir kvalitetslyd

FAZON SAT er designet med fokus på best mulig lydkvalitet. Derfor har DALI brukt en lang rekke av de samme tekniske løsningene som i deres kritikerroste tradisjonelle hi-fi høyttalerserie. Softdome-diskanten er utstyrt med et svært kraftig neodym-magnetsystem, som til og med inkluderer magnetisk olje og integrert kjøleprofil for avledning av varme under høy belastning. 

Basselementet har DALIs velkjente trefibermembran, som sammen med low-loss-designet gir en imponerende og dynamisk gjengivelse uansett om du spiller høyt eller bare lytter til stillferdig bakgrunnsmusikk.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Superkompakt design med mange plasseringsmuligheter
 • Eksklusiv finish i lakk og aluminium
 • Kan monteres både vertikalt og vannrett
 • Spesialdesignet veggfeste og bordstativ medfølger
 • Flott lyd for størrelsen

Begrensninger

 • Mangler den dype bassen

Tilbehør til DALI FAZON SAT

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)86 - 25000 Hz
KabinettkonstruksjonLukket
Bi-wireNei
Følsomhet86 dB
Impedans (ohm)6
Diskant28mm Soft dome
Bass1x 4.5" Low-loss med trefibermembran

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalte produkter