Hopp til innhold
DALI PHANTOM H-80 In-wall høyttalere

DALIPHANTOM H-80In-wall høyttalere (par)

Her får du imponerende hi-fi-lyd med overraskende dyp bass, uten synlige høyttalere i stuen. Og det til en helt overkommelig pris!
par10 296,-
Ukjent leveringstid
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI PHANTOM H-80 – råsterk innbyggingshøyttaler med ekte hi-fi-lyd

PHANTOM H-80 er en solid innbyggingshøyttaler, som uten problemer fungerer som et reellt alternativ til en mindre gulvhøyttaler. Perfekt i et stereosystem eller som fronthøyttalere i hjemmekinoen.

Den gir deg stor og potent hi-fi-lyd selv i et større lytterom, uten at interiørarkitekten din må lide med store trekasser. Det kvadratiske designet med den smale rammen får PHANTOM H-80 til å gli naturlig inn i de fleste innredninger, uansett om høyttaleren er montert i tak eller vegg.

PHANTOM H-80 er en toveiskonstruksjon med 28 mm softdomediskant og 8” bass/mellomtone utstyrt med DALIs unike low-loss trefibermembran. Det store elementet gir en imponerende bass og dynamikk, og du trenger ikke mer enn usle 20 liters volum i bakveggen for at høyttaleren skal yte optimalt.

Uansett om du bruker PHANTOM H-80 til musikk eller filmlyd, spiller den høyt, rent og veloppløst, selv uten hjelp fra en subwoofer. Hvis du vil ha en innbyggingshøyttaler som leverer i pose og sekk til en fornuftig pris, så får du vanskeligheter med å finne en bedre løsning enn PHANTOM H-80. Len deg tilbake i sofaen, skru volumet på full guffe og la deg overraske!

Tekniske tegninger kan lastes ned her

Høydepunkter

  • 8” element gir imponerende stor og dynamisk lyd Lett å drive for forsterkeren Krever ikke mye plass i veggen bak høyttaleren for å spille optimalt Enkel å montere via ”dog leg”-fester Elektronisk sikret mot overbelastning

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet90 dB
Frekvensområde (-3dB)46-25.000 Hz
Impedans6 ohm

Tilbehør til DALI PHANTOM H-80

Anbefalte produkter