Hopp til innhold
DALI PHANTOM M-375 In-wall høyttalere

DALIPHANTOM M-375In-wall høyttalere

Bygg inn ekte hi-fi lyd i veggen, og få den fulle opplevelsen av musikk og hjemmekino uten sjenerende høyttalere og kabler.
stk9 998,-
Forventet på lager onsdag 20. oktober 2021.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI PHANTOM M-375 – avansert in-wall-høyttaler med seriøs hi-fi-lyd til både musikk og hjemmekino

PHANTOM M-375 er en kraftig og allsidig in-wall-høyttaler som kan brukes både som front- og senterhøyttaler i surround eller som stereohøyttaler i et hi-fi-system. Selv i en større stue kan PHANTOM M-375 gi deg overbevisende fullfrekvenslyd i ekte hi-fi-kvalitet, uten at du nødvendigvis må supplere med en subwoofer.

Du får fyldig bass, massevis av dynamikk og et detaljert og livaktig lydbilde, akkurat som fra et godt, tradisjonelt høyttalersystem. Forskjellen er bare at alt sammen sitter inni veggen, slik at du ikke forstyrrer innredningen din. Og monteringen er forbløffende enkel med det superslanke, lukkede kabinettet og de smarte ’dogleg’-festene.

Avansert teknologi for ekstra god lyd
PHANTOM M-375 har nøyaktig samme ytre mål som den mer prisgunstige PHANTOM M-250, men teknologien og lydkvaliteten er en klasse over. Du får nemlig DALIs eksklusive doble hybrid-diskant, som gir en hørbart mer luftig og musikalsk gjengivelse av de høyeste frekvensene, også når du ikke sitter rett foran høyttaleren. Diskantmodulen kan til og med roteres, slik at bånddiskanten får den korrekte posisjonen, uansett om du monterer høyttaleren loddrett eller bruker den vannrett som senterhøyttaler.

Den kraftige 7” bass/mellomtonen får hjelp i bunnen av to 7” passive slave-elementer som får kabinettet til å virke større enn det egentlig er. Som på den kostbare S-serien har DALI klart å integrere bidraget fra de passive elementene til perfeksjon, slik at du får ekte bass fra disse superslanke in-wall-høyttalerne, uten negative bivirkninger. Svingspolen og polstykket i ren SMC (Soft Magnetic Compound) er også hentet direkte fra S-serien og bidrar til å gi en ekstra detaljert og ren lyd.

PHANTOM M-375 fås i hvit finish (frontgrill kan spraylakkeres). On-wall monteringsramme fås som ekstrautstyr (PHANTOM M-Series On Wall Frame).

Høydepunkter

  • Fyldig full-range-lyd uten subwoofer, selv i større rom
  • Hybrid-diskant for ekstra god detaljgrad og spredning
  • Superslankt lukket kabinett, passer inn i de fleste vegger
  • Enkel og sikker montering
  • Frontgrill kan spraylakkeres i ønsket farge

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet89 dB
Frekvensområde (-3dB)57-25.000 Hz
Impedans6 ohm

Tilbehør til DALI PHANTOM M-375

NAD C368 Forsterker med Bluetooth
Forsterker med Bluetooth
9 998,- / stk