Hopp til innhold
Lyngdorf
In-wall høyttalere

Lyngdorf D-500

19 998,-stk
Leveringstid 3-4 uker
Stor og flott hi-fi-lyd fra en nesten usynlig høyttaler bygd inn i veggen. En ny vei til den unike Lyngdorf-opplevelsen, både i surround og stereo.

Les mer:

Beskrivelse

Lyngdorf D-500 – eksklusiv in-wall-høyttaler i kompromissløs hi-fi kvalitet for hjemmekino, gaming og musikk

 • Overbevisende full-range hi-fi-lyd, selv i større rom
 • Superslankt lukket kabinett med integrert backbox
 • Krever kun 10 cm innbyggingsdybde, passer i de fleste vegger
 • Frontgrill kan spraylakkeres i ønsket farge
 • Kan ettermonteres i eksisterende vegg

Lyngdorf D-500 er en kraftig og allsidig in-wall-høyttaler, som først og fremst er laget for bruk som fronthøyttaler i en ambisiøs hjemmekino, men den vil også fungere glimrende som stereohøyttaler i et audiofilt hi-fi-system bygget inn i veggen.

Uansett om du lytter til filmlyd eller musikk, vil D-500 gi deg ytelse og kraft som lett kan hamle opp med mange tradisjonelle høyttalere i den eksklusive klassen. Ikke minst hvis du kombinerer høyttalerne med en av Lyngdorfs egne forsterkere eller surround-prosessorer. I så fall kan du dra nytte av den unike RoomPerfect-romkorreksjonen, som kan optimalisere lyden i ethvert lytterom.

Selv i en større stue kan D-500 gi deg overbevisende lyd i ekte hi-fi-kvalitet. Du får massevis av dynamikk og et svært detaljert og levende lydbilde, akkurat som fra et godt tradisjonelt høyttalersystem. Forskjellen er bare at alt er innebygd i veggen slik at det ikke går ut over interiøret. Monteringen er utrolig enkel med det superslanke, lukkede kabinettet og de smarte "dogleg"-brakettene.

D-500 inkluderer en superslank integrert backbox, og sikrer dermed de akustiske egenskapene perfekt, fordi høyttaleren er helt uavhengig av veggens konstruksjon eller det tilfeldige volumet som kan være i en gipsvegg. Som en ekstra bonus kan D-500 ettermonteres i en eksisterende vegg uten problemer.

Innbyggingslyd i toppkvalitet 

Ønsker du en hjemmekino med innbyggingslyd i toppkvalitet, er Lyngdorf D-500 en utmerket løsning for frontkanalene. Da kan du supplere med matchende D-500 Center for senterkanalen og det nødvendige antallet av de mindre vegg- og takhøyttalerne D-5 og D-5 IC for side-, bak- og takkanaler. Som prikken over i-en kan du legge til en av Lyngdorfs egne subwoofere, optimalt den kraftige BW-20, som vil tilføre en helt ny dybde og dynamikk i lydopplevelsen.

Lyngdorf D-500 fås i sort finish med hvit frontgrill (frontgrill kan spraylakkeres).

Se tekniske tegninger her.

Kraftige elementer og integrert backbox

Lyngdorf D-500 har en konstruksjon som setter mange tradisjonelle høyttalere i skyggen. Den kraftige 7” bassen/mellomtonen har en lett og svært sterk membran i aluminium. Den får hjelp i bunnen av to 7” passive slave-elementer, noe som får kabinettet til å virke større enn det egentlig er. Bidraget fra de passive elementene er selvfølgelig nøye optimalisert slik at du får ekte bass fra disse superslanke in-wall-høyttalerne uten negative bivirkninger.

Lyngdorf har valgt å konstruere D-500 med et integrert backbox-kabinett. På denne måten elimineres den ukontrollerbare påvirkningen fra veggen som høyttaleren monteres i. Samtidig gjør det integrerte kabinettet at du enkelt kan montere D-500 i hvilken som helst vegg uten å måtte bekymre deg for forskrifter om brannsikring eller å måtte ettermontere backbox.

D står for diskret

Danske Lyngdorf Audio – og deres legendariske søsterselskap Steinway Lyngdorf – har mange års erfaring med å designe hjemmekinosystemer av høy kvalitet. Den unike RoomPerfect-romkalibreringen justerer alle høyttalere og subwoofere perfekt etter hverandre og tilpasser lyden til ethvert rom. Dette gir deg langt friere tøyler til å innrede rommet slik du vil ha det. Det er ikke lenger høyttalerne som bestemmer.

Med sine nye innebygde modeller overfører Lyngdorf Audio all deres ekspertise innen hjemmekino og høyttalere til spesialtilpassede inastallasjonshøyttalere. Du kan velge mellom mange modeller som passer til ulike installasjoner. Fra en moderne stue med innebygde høyttalere ved siden av TV-en til den største hjemmekinoen med storskjerm og høyttalere i både vegger og tak.

D-modellene er designet som installasjonshøyttalere for diskret montering i vegg eller tak. Alle modellene kommer også med eget høyttalerkabinett, noe som gjør selve planleggingen og installasjonen mye enklere, siden de alle kan ettermonteres. Her slipper du å vurdere en egen overdimensjonert backbox, noe som krever nøye planlegging i bygge- eller oppussingsfasen av boligen din. Det integrerte kabinettet sørger også for at lyden alltid er veldefinert og konsistent og mye mindre avhengig av veggkonstruksjonen og tilgjengelig plass bak veggen.


Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Overbevisende hi-fi-lyd, selv i større rom
 • Superslankt lukket kabinett med integrert backbox
 • Krever kun 10 cm innbyggingsdybde i veggen
 • Kan ettermonteres i eksisterende vegg
 • Frontgrill kan spraylakkeres i ønsket farge

Begrensninger

 • Subwoofer anbefales for å få den komplette lydopplevelsen

Tilbehør til Lyngdorf D-500

Tekniske spesifikasjoner

Impedans4 ohm
Frekvensområde (-3dB)50-22.000 Hz
Følsomhet88 dB

Anbefalte produkter