Hopp til innhold
DALI
Subwoofer

DALI SUB E-9 F

5 798,-stk
Sort

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Varen inngår i et system eller pakke
Trenger høyttalerne dine et ekstra tilskudd i bassen? Fyll stuen din med kvalitetsbass uten å fylle den med store høyttalere. Flere farger.

Les mer:

Beskrivelse

DALI SUB E-9F – kompakt kvalitets-subwoofer i flott design

 • Svært kompakt og enkel å plassere
 • Meget presis og dynamisk bass
 • Svært velegnet til både musikk og filmlyd
 • Flott finish inkl. høyglans hvit
 • Beskyttet mot overbelastning
SUB E-9F er en elegant 9” subwoofer, som vil være et lekkert supplement til f.eks. DALIs egen KUBIK FREE, de kompakte modellene i ZENSOR- og FAZON-seriene samt andre kompakte høyttalersystemer i god kvalitet. Her kan du fylle stuen din med dyp og dynamisk bass uten samtidig å fylle den med store høyttalere.

Med 220 watt innebygget Klasse D-forsterker og et bunnsolid long-stroke-element med membran i ren aluminium, har du krefter nok til de fleste formål, uansett om det er musikk eller filmlyd som står på programmet. Designet er også prioritert, og med høyglanslakkert front og laser-inngravert DALI-logo på membranet, gjør den ikke skam på stuen din.

Perfekt til både musikk og film
SUB E-9F er, i motsetning til mange andre subwoofere på markedet, konstruert for å spille like godt på både musikk og film. For å klare dette trengs det både presisjon og rå styrke. Her er det ikke snakk om ufokusert buldring, men om å få de dypeste oktavene naturlig integrert i lydbildet slik at du kan lytte både med ørene og kroppen.

Når SUB E-9F er riktig plassert og innstilt, får du hele opplevelsen fra bassgitarer, trommer og eksplosjoner, uten å måtte slite med den overdrevne og grøtete bassen som du får i mange billige subwoofere.

SUB E-9F får du i hvit høyglans, sort ask eller lys valnøtt. Stoffront kan kjøpes som ekstrautstyr.

Enkel plassering med bassport i bunnen
Kabinettet til SUB E-9F er laget i solide MDF-plater, og bassporten er plassert i bunnen. I tillegg til å gjøre subwooferen enklere å plassere, gir denne løsningen også en bedre akustisk kobling til rommet og en dypere avstemmingsfrekvens enn det vanligvis ville være mulig å få til i et kabinett i denne størrelsen. De fire føttene sørger for at bassporten plasseres i riktig høyde over gulvet slik at den utnyttes optimalt.

SUB E-9F kan kobles til både linje- og høyttalerutgangen på din forsterker/hjemmekinoreceiver. Du kan naturligvis også justere volum, delefrekvens og fase slik at subwooferen blir tilpasset perfekt til ditt anlegg og rom.

Aluminium for styrke og stivhet
SUB E-9F er utstyrt med et helt nyutviklet low-loss, long-throw-element med membran i ren aluminium. Dette materialet er valgt på grunn av sin stivhet og lave vekt som gjør membranen i stand til å holde følge ved selv de minste impulser uten forvrengning. Resultatet er en usedvanlig presis og dynamisk lydgjengivelse som passer til både musikk og film.

Magnetsystemet er solid dimensjonert og ventilert slik at varmeutvikling og forvrengning holdes på et lavest mulig nivå. Og helt i tråd med DALIs low-loss prinsipp er membranopphenget laget for å gi lang og uhindret vandring, slik at lyden blir optimal, uavhengig av volum.

Effektiv Klasse D-forsterker med 220 watt 
SUB E-9F har en klasse D-forsterker med en maksimal effekt på 220 watt, som er mer enn nok for de fleste formål. Som en ekstra bonus får du med en nyutviklet ”limiter”-funksjon som hele tiden overvåker signalet og sørger for en kurvet avrulling ved kraftige spisser i lyden, som ellers ville forvrenge lyden eller rett og slett skade subwooferen.

En klasse D-forsterker, som den du finner i SUB E-9F, omsetter 70 % av den elektriske energien til lyd. Dette minimerer energiforbruket, og varmeutviklingen blir så lav at det ikke lenger er behov for digre kjøleribber på baksiden, slik du finner på mange andre subwoofere.

Subwooferkabler kjøpes seperat.  Subwooferkabler finner du her.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Svært kompakt og enkel å plassere
 • Meget presis og dynamisk bass
 • Meget velegnet til både musikk og filmlyd
 • Flott finish
 • Beskyttet mot overbelastning

Begrensninger

 • Naturlige begrensninger i meget store lytterom
 • Større alternativer kan levere dypere og/eller kraftigere bass
 • Støffront må man kjøpe separat

Videoer om DALI SUB E-9 F

Tilbehør til DALI SUB E-9 F

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)37-200
Forsterker220 watt
Delefrekvenser40-120 Hz
Størrelse på basselement9"
KabinettkonstruksjonBass-refleks

Anmeldelser


4.8
37 anmeldelser
5
34
4
1
3
1
2
0
1
1

Anbefalte produkter