Hopp til innhold
Denon
Musikksystem

Denon CEOL N11DAB

6 798,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Genialt minianlegg som har alt: HEOS multirom, CD, DAB, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, kraftig hi-fi-lyd og flott design.

Les mer:

Beskrivelse

Denon CEOL N11DAB – streaming-minianlegg med HEOS multirom, DAB-radio, AirPlay 2, Spotify Connect, CD, Alexa stemmestyring og supergod hi-fi-lyd

 • Integrert trådløs HEOS multiromsstreaming
 • Radiodel med DAB/nettradio samt AirPlay 2, Spotify Connect og Bluetooth
 • Klar for stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa)*
 • Innebygget CD-spiller
 • Mye kraft og lydkvalitet til å være et minianlegg

CEOL N11DAB er et genialt streaming-minianlegg for deg som vil ha de nyeste og smarteste trådløse mulighetene, men som fremdeles vil kunne spille CD-er og beholde den gode lyden og de fleksible tilkoblingsmulighetene fra det tradisjonelle stereoanlegget. I ett kompakt og stilrent anlegg får du alt du trenger – og lydkvaliteten er på topp uansett hva du hører på!

Prikken over i-en er at CEOL N11DAB også har innebygget, trådløs HEOS multiromsmusikk, og med stemmestyring i tillegg setter de daglige musikkopplevelsene dine kursen rett mot fremtiden. Toppdekselet er i eksklusiv, riperesistent høyglansfinish med smarte touch-knapper som lyser opp ved berøring. Alt i alt en helt unik kombinasjon, og kvaliteten understrekes av at forgjengeren N10 (uten DAB) vant den prestisjetunge, internasjonale EISA-prisen som beste kompakte musikksystem i 2018-2019.

Ekte hi-fi-lyd med fritt høyttalervalg fra alle hyller – også for TV

Den gode forsterkeren i CEOL N11DAB på hele 2 x 65 hi-fi-watt gir deg nesten helt fritt høyttalervalg, så her er det bare å gå på jakt i HiFi Klubbens store høyttalersortiment. CEOL N11DAB kan uten problemer få frem kvalitetene i et par gode hi-fi-høyttalere, som for eksempel en kompaktmodell fra Bowers & Wilkins, DALI eller Argon Audio. Her kan du bestemme størrelse, farge, form og lydkarakter selv, slik at du får akkurat den kombinasjonen som passer nettopp ditt behov og din innredning.

Du kan koble til lyden fra TV-en i optimal digital kvalitet, og du kan styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Du sparer penger i forhold til å kjøpe en separat lydplanke til TV-en, styringen er nøyaktig like enkel i hverdagen, og du kan nyte både yndlingsfilmene og de musikalske favorittene dine med den supre hi-fi-lyden de fortjener.

Husk at et par gode hi-fi-høyttalere kan holde i flere tiår, så de vil følge deg trofast sammen med den neste TV-en din. Og den neste etter det. CEOL N11DAB med de rette høyttalerne er kort sagt en overlegen lydinvestering som du vil få glede av i mange år fremover!

CEOL N11DAB fås i hvit, sort eller grå finish.

* Stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på samme nettverk som CEOL N11DAB. Dette kan for eksempel være smarttelefonen din eller en stemmestyrings-høyttaler. Bruk av stemmestyring på norsk avhenger av hva den aktuelle tjenesten tilbyr. 

HEOS by Denon og Apple AirPlay 2 – to veier til trådløs musikk i hjemmet

Med CEOL N11DAB får du to ulike muligheter til å bygge ut med trådløs musikk i hele hjemmet ditt. CEOL N11DAB har HEOS multirom bygget inn. Dette gir deg nesten uendelige muligheter til å streame musikk fra streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner fra Internett, inkludert de nasjonale stasjonene du kjenner fra før.

Du kan fritt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i alle andre rom i hjemmet, og du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen. Det er så enkelt at alle kan forstå seg på det – kom innom og opplev det hos HiFi Klubben!  

Med Apple AirPlay 2 kan du bruke iPhone/iPad til å spille trådløs musikk i andre rom der du har en AirPlay 2-høyttaler stående. Og dette inkluderer lyd fra YouTube, Netflix og andre apper som multiromssystemene ikke støtter (ennå). En virkelig god nyhet for alle Apple-fans.

Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter

CEOL N11DAB gir deg også Spotify Connect, som er genialt for deg som stortrives med Spotify-appen. AirPlay 2 og Spotify Connect har det til felles at smarttelefonen din fungerer mer som en slags fjernkontroll enn som en musikkavspiller. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame over Bluetooth, og du kan fortsatt styre musikken fra den musikk-appen du er kjent med.

Skal det bare være superenkelt, så har du alltid Bluetooth i bakhånd. Dette kan være praktisk hvis for eksempel en venn bare skal vise deg en låt fra smarttelefonen sin. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apper hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2.

Praktisk styring og alle nødvendige tilkoblinger

På toppdekselet til CEOL N11DAB kan du styre de mest grunnleggende funksjonene med elegante touchknapper som lyser opp når du berører dem. Resten styrer du enten gjennom HEOS-appen eller den medfølgende fjernkontrollen. Med USB-tilkoblingen på fronten kan du spille av musikk i optimal digital kvalitet – inkludert 24-bit HD-formater – fra en vanlig USB-pinne. Til slutt kan det nevnes at du får to optiske lydinnganger for digital lyd fra for eksempel TV-en, og du får også analog lyd inn. CEOL N11DAB er kort sagt minianlegget som oppfyller alle ønskene dine!

OBS: CEOL N11DAB har en innebygget optimaliseringsfunksjon for Denons egne systemhøyttalere. Hvis du bruker andre høyttalere, så må du inn i menyen og forsikre deg om at ”SPK OPTIMISE” står på ”OFF”. Da får du optimal lydkvalitet fra systemet ditt.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Innebygget, trådløs HEOS multiromsstreaming med app-styring (iOS/Android)
 • Innebygget AirPlay 2, Spotify Connect og Bluetooth
 • DAB-radio og nettradio
 • Klar for stemmestyring (Google Assistant / Amazon Alexa)*
 • Kompakt og elegant design, høyglanset toppdeksel med touch-knapper
 • Mye kraft og lydkvalitet til å være et minianlegg
 • Innebygget CD-spiller
 • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
 • 2 x optisk digital lyd inn til f.eks. TV-lyd
 • Kan spille av 24-bit HD-lyd (Roon Ready)
 • Tilkobling for hodetelefon og subwoofer

Begrensninger

 • Tilkobling av platespiller krever separat RIAA-forsterker***
 • Ikke NFC eller aptX på Bluetooth
 • Ikke minijack-inngang på fronten
 • Noen alternative løsninger kan gi mer kraft og/eller fleksibilitet

Videoer om Denon CEOL N11DAB

Tilbehør til Denon CEOL N11DAB

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm65 watt
Forvrengning0,7%
ForsterkerteknologiKlasse D - full digital

Anbefalte produkter